[Crewneck/T-shirt] SITODRUK BRD SRC LOGO/MINI LOGO (emde vol.2) - ZAPISY DO 02.04
Moderator: Moderatorzy
- ConeyIsland
Re: [Crewneck/T-shirt] SITODRUK BRD SRC LOGO/MINI LOGO (emde vol.2) - ZAPISY DO 02.04
Również odebrane. Solidnie wygląda, dobrze leży.
Spoiler

Re: [Crewneck/T-shirt] SITODRUK BRD SRC LOGO/MINI LOGO (emde vol.2) - ZAPISY DO 02.04
Towar wjechał, dziena
Jeśli ktoś chce wymienić białe minilogo w rozmiarze M, na minilogo czarne/białe w rozmiarze L to pw
ewentualnie jeśli ktoś chce odkupić białe minilogo w rozmiarze M, tylko przymierzone, to zapraszam do kontaktu. na zachętę dorzucę próbkę perfum
Jeśli ktoś chce wymienić białe minilogo w rozmiarze M, na minilogo czarne/białe w rozmiarze L to pw

ewentualnie jeśli ktoś chce odkupić białe minilogo w rozmiarze M, tylko przymierzone, to zapraszam do kontaktu. na zachętę dorzucę próbkę perfum
nic na potem
Dam Ci znać późniejszym wieczorem jak wrócę z paczkomatu, bo wziąłem akurat czarne i białe minilogo L-kę na pałę i będę dopiero przymierzał
@e: niestety, L na mnie pasuje
@e: niestety, L na mnie pasuje
Ostatnio zmieniony 24 maja 2024, 9:29 przez Czak, łącznie zmieniany 1 raz.
- FruitOffTheWall
Koszuleczka dotarła. Zajebiście siedzi eleczka
pozdro!
pozdro!
owoc dziwko moze wszystko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
dotarło, dziekówa wszystko git - jedynie żałuję że jedną wziąłem XS zamiast S, S siedzi idealnie a XS jakby nienaturalnie długa.
- CeHaTeHaCe
super teesy kozaczek dzięki
Cieszę się Panowie, niech służą.
Zostały mi 2 wolne sztuki.
MINI BRD - CZARNA, ROZMIAR L
BRD SRC- BIAŁA, ROZMIAR L
Jak ktoś chcę to zapraszam PW.
Zostały mi 2 wolne sztuki.
MINI BRD - CZARNA, ROZMIAR L
BRD SRC- BIAŁA, ROZMIAR L
Jak ktoś chcę to zapraszam PW.
Wyszło zajebiście, dzięki emde !