P.K.U., jak zwierzasz się panience
Nie oddawaj duszy, tylko serce
OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- marmolad_k2
Re: OFFTOPIC FILMOWY
-
peterkurten
Godzilla minus one dodana na Netflix 
- ConeyIsland
"Kolory zła: Czerwień" - dobry, polski kryminał. Poprzeczka dla tej kategorii jest zaniżona bo mało jest kryminałów godnych zapamiętania w rodzimej kinematografii więc takie 7/10 dałbym.
-
blessdamic
Przypomniał mi się pewien film, raczej niszowy, prawdopobnie znaleziony kiedyś na śmiesznej liście typu "top X najbardziej porytych filmów". Młody gość wstępuje do gangu (chyba, albo ma z tym gangiem do czynienia) i splot zdarzeń doprowadza go do morderstwa/tortur jakiejś kobiety (albo uczestniczy, albo jest świadkiem, nie pamiętam dokładnie). FIlm toczy się w wolnym tempie, być może ten brutalny akt ma miejsce gdzieś za miastem i jest pokazana długa podróż do tego miejsca (coś tak mi świta). A sama scena jest przeciągnięta i nakręcona bardzo szczegółowo. Ogólnie całość może mieć coś z klimatu NIeodwracalnie, nie tylko przez tę scenę. Ktoś kojarzy, o co może chodzić? Kompletnie nie pamiętam tytułu.
-
blessdamic
NIe wiem, czy to tylko beka, czy coś w tym faktycznie jest, ale to na pewno nie ten trop.
No i jak ten nowy gliniarz z Beverly Hills? Da się obejrzeć czy kolejny niepotrzebny sequel?
Da się obejrzeć bo Murphy daje rade
poszukuję dwóch filmów (w zasadzie to ja jednego i drugiego moja girl):
na netflixie kiedyś był taki serial dokumentalny o zwierzakach gdzie oprócz dzikich stworzeń pokazywali też kulisy pracy ziomali, którzy to kręcą (pamiętam, że koleś siedział w chuj długo w jakiejś ciasnej szopie w lesie na syberii, żeby tygrysa syberyjskiego uchwycić) ktoś kojarzy?
drugi nieco z innej bajki to film katastroficzny, w którym świat atakują ptaki (pterodaktyle?) i ludzie umierają ale garstka, która ukrywa się w supermarkecie daje radę i coś tam coś tam
na netflixie kiedyś był taki serial dokumentalny o zwierzakach gdzie oprócz dzikich stworzeń pokazywali też kulisy pracy ziomali, którzy to kręcą (pamiętam, że koleś siedział w chuj długo w jakiejś ciasnej szopie w lesie na syberii, żeby tygrysa syberyjskiego uchwycić) ktoś kojarzy?
drugi nieco z innej bajki to film katastroficzny, w którym świat atakują ptaki (pterodaktyle?) i ludzie umierają ale garstka, która ukrywa się w supermarkecie daje radę i coś tam coś tam
mamy to, dziękuwa 
a ten pierwszy to nie Our Planet: Behind the Scenes aka Nasza planeta za kulisami? https://www.filmweb.pl/film/Nasza+plane ... 019-843452
https://www.filmweb.pl/film/Oskar%C5%BCeni-1988-8418blessdamic pisze: ↑19 cze 2024, 21:42 Przypomniał mi się pewien film, raczej niszowy, prawdopobnie znaleziony kiedyś na śmiesznej liście typu "top X najbardziej porytych filmów". Młody gość wstępuje do gangu (chyba, albo ma z tym gangiem do czynienia) i splot zdarzeń doprowadza go do morderstwa/tortur jakiejś kobiety (albo uczestniczy, albo jest świadkiem, nie pamiętam dokładnie). FIlm toczy się w wolnym tempie, być może ten brutalny akt ma miejsce gdzieś za miastem i jest pokazana długa podróż do tego miejsca (coś tak mi świta). A sama scena jest przeciągnięta i nakręcona bardzo szczegółowo. Ogólnie całość może mieć coś z klimatu NIeodwracalnie, nie tylko przez tę scenę. Ktoś kojarzy, o co może chodzić? Kompletnie nie pamiętam tytułu.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
osz kurwa ale piekny plakat
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Boguś Linda jako Wokulski
„Kulej. Dwie strony medalu” to historia Jerzego i Heleny Kulejów – najbardziej barwnego małżeństwa Polski lat 60-tych.
Spoiler
- the badman
- Artysta
Nie wiem czy dobry temat ale jakim debilem musiał być typ z MAX żeby przed serialem włączać spojlery innych. Np oglądam Ród smoka po raz PIERWSZY SEZON PIERWSZY a mam reklamę sezonu dwa która w chuj spoileruje. Teraz se włączam Odwilż a tu mam reklamę Skazanej i wielki spoiler, no idioci zarabiają miliony
Kozacka scena. Jak ktoś nie widział to polecam cały film.