Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
No i Varane chyba się też już pożegnał
Si, kolejny Casemiro do odstrzału
Samuel Luckhurst, zajebiste źródło
Swoją droga props dla Realu za wyczucie momentu na sprzedaż Varane i Casemiro. Chociaż z drugiej strony w Realu może dalej byliby kozakami
- TruthTeller
Varane pod koniec wydaje mi się, że obniżył loty, a Casemiro nadal byłby kozakiem, ale wtedy w Realu byłoby trzech staruchów w środku, a tak to zostali tylko Modric i Kroos i postępuje wymiana pokoleniowa. Pogonienie każdego z nich za 80mln funtów to przecież bajka i kapitalne zarządzanie Pereza.
Varane poszedł za 40 mln euro. Tak swoją drogą to chyba nigdy Varane nie dorównał do hajpu jaki był po tym występie
No Real umie wyczuć moment żeby jeszcze wyciągnąć dobry hajs za takiego Casemiro, a pamiętam jak Barcelona odrzuciła oferty z PSG za Rakiticia za bodaj 80 mln po mundialu, żeby rok później oddać go za frytki do Sevilli
-
Przypominam że oni sprzedali 33 letniego Cristiano Ronaldo 19 milionów drożej niż go kupili
może przez rok jak jeszcze w MU pierwszy sezon dawał radę, teraz gość się skończył i w Realu byłoby tak samo, wyeksplatowany organizm gość ma
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
- ConeyIsland
94 mln EUR z 2008 roku to nie jest 19 mln mniej niż 117 mln EUR w 2018 roku, realnie 10 lat to sporoBisclavret pisze: ↑15 maja 2024, 15:59 Przypominam że oni sprzedali 33 letniego Cristiano Ronaldo 19 milionów drożej niż go kupili
Spoiler
-
Myślę że te pieniądze i tak zdewaluowały się mniej niż Ronaldo. 3 lata później Juventus go oddał za kilkanaście % wartości zakupu.
Tak czy siak sprzedanie go za całkiem dobre pieniądze to mega ruch Realu i jedna z najgorszych decyzji Juventusu która się do dzisiaj odbija czkawką
Tak czy siak sprzedanie go za całkiem dobre pieniądze to mega ruch Realu i jedna z najgorszych decyzji Juventusu która się do dzisiaj odbija czkawką
Wypchnięcie z United CRa też chyba wcale nie wyszło temu klubowi czy zespołowi na dobre. No ale z tym łysym Holendrem to kto by tam nie grał to nie wróżę sukcesów.
Wypchnięcie to jedna kwestia. Ale czy samo ściągnięcie CRa wtedy w ostatniej chwili było dobrym ruchem? Solskjaer nie miał tam wtedy już względnie poukładanej ofensywy kadrowo?
No ja uważam że ten transfer był w chuj niepotrzebny. Oni za Solskjaera byli dwa razy w top 3 przed przyjściem Cristiano. Kupowanie 36 letniego gościa, pod którego trzeba ustawić całą drużynę to średni pomysł i nic dziwnego że zjebali się na 7 miejsce wtedy.
Pamiętam że wtedy początkowo mówiło się że on ma trafić do City, a tu nagle jeb- jednak United. Ciekawe ile w tym było prawdy, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Guardiola chciał Cristiano u siebie.
Pamiętam że wtedy początkowo mówiło się że on ma trafić do City, a tu nagle jeb- jednak United. Ciekawe ile w tym było prawdy, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Guardiola chciał Cristiano u siebie.
bo ja wiem, Haaland nie gra jakos specjalnie inaczej niż mógłby Ronaldo
w sensie chodzi mi o styl gry zeby sie zaraz ktos nie zesrał xd
w sensie chodzi mi o styl gry zeby sie zaraz ktos nie zesrał xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Ej ziomeczki nie że coś ale jeśli ogladaliscie Cristiano w Utd to widzieliście zapewne ile okazji gość kreował... Gdyby ktoś tam z przodu bardziej ogarnięty był to inaczej mówiłoby się o jego powrocie do Anglii.
Pierwsza z brzegu kompilacja:
Pierwsza z brzegu kompilacja:
Spoiler
- TruthTeller
Oczy bolą
Do Ronaldo główne zarzuty były takie, że nie wracał pressować...
Do Ronaldo główne zarzuty były takie, że nie wracał pressować...
Bo ci zaraz wrzucę kompilację jak ronaldo pressowal, a jak to robi thrashford
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Może i tak, ale jak masz możliwość ściągnięcia swojej legendy a jest nią Cristiano Ronaldo to ściągasz Cristiano Ronaldo. Przecież on był wtedy po świetnym sezonie w Serie A, no a jeszcze jak wspomniał @demon mówiło się o City więc zagrali im na nosie przy okazji.