Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
potter

Re: Transfery

Post autor: potter »

No i Varane chyba się też już pożegnał
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Si, kolejny Casemiro do odstrzału
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

FLoo pisze: 14 maja 2024, 21:59
Samuel Luckhurst: „Piłkarze Manchesteru United wątpią w to, że Bruno Fernandes będzie zawodnikiem tego klubu w przyszłym sezonie. Uważa się, że jest on otwarty na zmianę otoczenia w najbliższe lato. Bayern Monachium i Inter wyrażają zainteresowanie Portugalczykiem.”
Samuel Luckhurst, zajebiste źródło :lol:
Deyker

Post autor: Deyker »

Swoją droga props dla Realu za wyczucie momentu na sprzedaż Varane i Casemiro. Chociaż z drugiej strony w Realu może dalej byliby kozakami
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

Varane pod koniec wydaje mi się, że obniżył loty, a Casemiro nadal byłby kozakiem, ale wtedy w Realu byłoby trzech staruchów w środku, a tak to zostali tylko Modric i Kroos i postępuje wymiana pokoleniowa. Pogonienie każdego z nich za 80mln funtów to przecież bajka i kapitalne zarządzanie Pereza.
Mider

Post autor: Mider »

Varane poszedł za 40 mln euro. Tak swoją drogą to chyba nigdy Varane nie dorównał do hajpu jaki był po tym występie

Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

No Real umie wyczuć moment żeby jeszcze wyciągnąć dobry hajs za takiego Casemiro, a pamiętam jak Barcelona odrzuciła oferty z PSG za Rakiticia za bodaj 80 mln po mundialu, żeby rok później oddać go za frytki do Sevilli :lol:
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Przypominam że oni sprzedali 33 letniego Cristiano Ronaldo 19 milionów drożej niż go kupili
samcro

Post autor: samcro »

TruthTeller pisze: 15 maja 2024, 13:12 Casemiro nadal byłby kozakiem
może przez rok jak jeszcze w MU pierwszy sezon dawał radę, teraz gość się skończył i w Realu byłoby tak samo, wyeksplatowany organizm gość ma
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Bisclavret pisze: 15 maja 2024, 15:59 Przypominam że oni sprzedali 33 letniego Cristiano Ronaldo 19 milionów drożej niż go kupili
94 mln EUR z 2008 roku to nie jest 19 mln mniej niż 117 mln EUR w 2018 roku, realnie 10 lat to sporo ;)
Spoiler
Obrazek
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Myślę że te pieniądze i tak zdewaluowały się mniej niż Ronaldo. 3 lata później Juventus go oddał za kilkanaście % wartości zakupu.

Tak czy siak sprzedanie go za całkiem dobre pieniądze to mega ruch Realu i jedna z najgorszych decyzji Juventusu która się do dzisiaj odbija czkawką
Awatar użytkownika
potter

Wypchnięcie z United CRa też chyba wcale nie wyszło temu klubowi czy zespołowi na dobre. No ale z tym łysym Holendrem to kto by tam nie grał to nie wróżę sukcesów.
porter

Post autor: porter »

Wypchnięcie to jedna kwestia. Ale czy samo ściągnięcie CRa wtedy w ostatniej chwili było dobrym ruchem? Solskjaer nie miał tam wtedy już względnie poukładanej ofensywy kadrowo?
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

No ja uważam że ten transfer był w chuj niepotrzebny. Oni za Solskjaera byli dwa razy w top 3 przed przyjściem Cristiano. Kupowanie 36 letniego gościa, pod którego trzeba ustawić całą drużynę to średni pomysł i nic dziwnego że zjebali się na 7 miejsce wtedy.

Pamiętam że wtedy początkowo mówiło się że on ma trafić do City, a tu nagle jeb- jednak United. Ciekawe ile w tym było prawdy, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Guardiola chciał Cristiano u siebie.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

bo ja wiem, Haaland nie gra jakos specjalnie inaczej niż mógłby Ronaldo

w sensie chodzi mi o styl gry zeby sie zaraz ktos nie zesrał xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
samcro

Post autor: samcro »

Piters pisze: 15 maja 2024, 20:53styl gry
styl a wykonanie to jednak różnica;) I City jaką ma kadrę a jaką United to też się liczy
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Ej ziomeczki nie że coś ale jeśli ogladaliscie Cristiano w Utd to widzieliście zapewne ile okazji gość kreował... Gdyby ktoś tam z przodu bardziej ogarnięty był to inaczej mówiłoby się o jego powrocie do Anglii.

Pierwsza z brzegu kompilacja:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

Oczy bolą :lol:
Do Ronaldo główne zarzuty były takie, że nie wracał pressować...
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Bo ci zaraz wrzucę kompilację jak ronaldo pressowal, a jak to robi thrashford
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
potter

porter pisze: 15 maja 2024, 18:28 Wypchnięcie to jedna kwestia. Ale czy samo ściągnięcie CRa wtedy w ostatniej chwili było dobrym ruchem? Solskjaer nie miał tam wtedy już względnie poukładanej ofensywy kadrowo?
Może i tak, ale jak masz możliwość ściągnięcia swojej legendy a jest nią Cristiano Ronaldo to ściągasz Cristiano Ronaldo. Przecież on był wtedy po świetnym sezonie w Serie A, no a jeszcze jak wspomniał @demon mówiło się o City więc zagrali im na nosie przy okazji.
ODPOWIEDZ