Ja miałem, nawet 14 dni przed urodzinami, ale na Nike/Adidas trzeba mieć konto co najmniej z 2-3 miesiące przed urodzinami, jak się założy i ustawi urodziny na pare dni albo na miesiąc do przodu, to nie dają zniżek.
Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Wycofali również cortezy i tylko na dropach obecnie
Air max 95 jacquard te pierwsze pierwsze były prześliczne i też kurwy wycofali po jednym sezonie
I w ogóle te pierwsze pierwsze 95tki z 2015/16 były lepsze niż te teraz, miałem parę dwie pary do momentu aż podeszwa się cała starła u zaczęła sie poduszka ścierać
Air max 95 jacquard te pierwsze pierwsze były prześliczne i też kurwy wycofali po jednym sezonie
I w ogóle te pierwsze pierwsze 95tki z 2015/16 były lepsze niż te teraz, miałem parę dwie pary do momentu aż podeszwa się cała starła u zaczęła sie poduszka ścierać
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Dzięki, naczytalem sie, ze zanizona rozmiarówka i na wszelki wypadek wzialem dwa rozmiary
Kurwa. Dawno Air Max 90 leather White nie brałem (miałem w życiu już kilka par) i z racji, że zajechałem stare, to chciałem nowe a tu cena 750 zł. Kiedy to tak podrożało? Tanio już było, wiem.
Jakieś alternatywy w rozsądniejszej cenie? Klasyczny biały but, najlepiej bez jebanych siateczek i zamszyków. Co polecacie?
Pewnie i tak skończę na Reebok Classic, ale może coś innego pokażecie.
Jakieś alternatywy w rozsądniejszej cenie? Klasyczny biały but, najlepiej bez jebanych siateczek i zamszyków. Co polecacie?
Pewnie i tak skończę na Reebok Classic, ale może coś innego pokażecie.
Smithy mam, @SLAFF zajebiste rekomendacje, od siebie dodam alternatywę na erforsy od pumy PUMA Caven 2.0, albo puma Ralph Sampson
CAŁE ŻYCIE MAM
Właśnie z tymi promkami odnoszę wrażenie że też jest pizda. W sensie ze wydaje mi się że częściej latały promo i bardziej korzystneSidd pisze:Czekaj na promki, jak powijam 90tki to zwykle circa 5 stówek max
a może AFki? https://www.zalando.pl/nike-sportswear- ... 2-a11.html
Stan Smithy mam.
Te Adidas Forum Low w kolorystyce biały-niebieski już się czaiłem i chyba wezmę. Ewentualnie Air Force
Dodano po 14 godzinach 47 minutach 53 sekundach:
www.sportjam.pl ktoś zna?
Bo Forum Lowy chodzą po 370 zł, a wszędzie indziej 450 zł, ale nie znam sklepu, a opinii w necie brak, więc chuj wie.
Ps. Dobra. Już znalazłem jakieś hejty z 2018 roku
Te Adidas Forum Low w kolorystyce biały-niebieski już się czaiłem i chyba wezmę. Ewentualnie Air Force
Dodano po 14 godzinach 47 minutach 53 sekundach:
www.sportjam.pl ktoś zna?
Bo Forum Lowy chodzą po 370 zł, a wszędzie indziej 450 zł, ale nie znam sklepu, a opinii w necie brak, więc chuj wie.
Ps. Dobra. Już znalazłem jakieś hejty z 2018 roku
No chyba jak napierdalasz w nich w gałe bo ja mam moje 3 lata i wyglądają bardzo dobrze a jeśli chodzi o buty to jestem w chuj wybredny i erforsy wypierdalaja po 2 miesiącach i zostają butami które zakładam żeby wyrzucić śmieci, wyjść z psem albo skosić trawnik
CAŁE ŻYCIE MAM
No nie wiem, to moze na jakas chujowa partie trafilem, ale mialem juz 3 pary normalnych stan smithow, ktore byly katowane caly sezon i do tej pory mam je do koszenia trawy czy cos i wszystko jest git, nic sie nie rozkleja, a przy pierwszej parze primegreen po kilku miesiacach nieintensywnego uzytku podeszwa mi sie odkleila
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
te normalne ze zlotym napisem po boku tez podobno sa lepszej jakosci niz zwykle og, luxy chyba jeszcze polke wyzej
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...