Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ale No Rest For The Wicked to będzie super giera
to wczesny dostęp, warto już wjeżdzać czy milion bugów i mało zawartości?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Quaz mówił że jest dziwna perspektywa - jak idziesz w górę jest spoko, jak idziesz w dół to widzisz na krótszy dystans i może ci ktoś z partyzanta bułę-łokieć wyjebać.
Ale grafika miód faktycznie
KUPY SKURWIELI, YO! I STARE MINECIARY
- genocidegeneral
może rx 6600 i średni comet lake to nie jest sprzęt godny 2024 roku, ale nie wiem czy ta gra powinna mi działać aż tak słabo
ale jak to ogarną do premiery (oraz dodadzą dedykowany przycisk skoku
) to będzie gituwa

ale jak to ogarną do premiery (oraz dodadzą dedykowany przycisk skoku

kurwa ja bym połupal w jakas giere na switcha, kupilem ze dwa lata temu i ledwo co na nim pogralem, jedynie w jakies sportowe gry z kumplami jak wpadaja dla jajec po piwku
wezcie cos poleccie, lubuje sie w jrpgach, ale chyba na razie mi sie znudzilo i ogralbym cos zupelnie czilowego do odmozdzenia sie
myslalem nad pokemonami, ale ktore wydanie najlepsze?
wezcie cos poleccie, lubuje sie w jrpgach, ale chyba na razie mi sie znudzilo i ogralbym cos zupelnie czilowego do odmozdzenia sie
myslalem nad pokemonami, ale ktore wydanie najlepsze?
- Cz4rny1337
- Moderator
arceus jest calkiem spoko i mnie wkrecil, co prawda latwy, ale spoko sie w 3D rzuca i lapie te poksy

no w zasadzie pytanie sprowadza się do tego, czy wolisz pokemony 2d czy 3d
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo

ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić![]()
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
gralem jedynie w lets go i sprzedalem to na olx w pizdu po 3 dniach, bo startowym pokemonem niszczylem wszystkich
wiec teraz mam troche uraze do tej serii, ale o arceus slyszalem same dobre opinie wiec chyba na to padnie wybor
wiec teraz mam troche uraze do tej serii, ale o arceus slyszalem same dobre opinie wiec chyba na to padnie wybor
no let's go to wersja dla dzieci trochę, największy challenge to pewnie scarlet/violet i raidy, gdzie nieraz by rozklepać oponenta musisz porozkminiać build, bo nie ma opcji, że sobie upierdolisz raid bossa czarizardem z flamethrowera
mój styl życia to piątkowo

ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić![]()
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
- bloodyhell
ja pierdole no w końcu, moja ulubiona gra EVER. ale to będzie latało na Steam Decku 

- the badman
- Artysta
Nie wiem czy dobry temat bo może jest o grze ale niedawno dostałem fifę 24, chuj jak to się teraz nazywa. I jako że grałem całe życie a nic sie nie zmienia od lat ( bez kitu) to zacząłem karierę sunderland na poziomie przedostatnim i tu jest paradoks? Da się wyłączyć tą jebaną sztuczną inteligencje? Bo jak przegrywam 0-2 to nagle gram jak na amatorze i wygrywam 3-2 a jak wygrywam 2-0 i się jaram to nagle nic nie mogę zrobić, dwie akcje i 2-2, strzały z pizdy a mój bramkarz nagle się staję cieniem. Da się to jakoś wypośrodkować? Bo wychodzi na to że wolę w tej grze przegrywać, hatfu
- bloodyhell
jedyna opcja to zabawa z suwakami w zaawanoswanych ustawieniach poziomu trudności, np.
dla wielu ludzi to jest gamechanger który daje giga zajawe na granie karierki
Spoiler
- genocidegeneral
dragon age inkwizycja goty za darmo na epicu przez tydzień
fajne to? bo z tego co wyczytałem, to gorsze od jedynki i lepsze od dwójki, ale mało mi to mówi
fajne to? bo z tego co wyczytałem, to gorsze od jedynki i lepsze od dwójki, ale mało mi to mówi

- legiakurwo
jak ci siedzą rpgi to warto
- piernikowyskoczek
gameplay niestety kulawy w porównaniu z takim witcher 3 (sidequesty jak w mmo), reszta zajebista, muzyka, postaci, writing
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Odpaliłem i prawie 7 godzin nie wiem gdzie uciekło
z ciekawszych rzeczy to jeszcze ghost of tsushima wczoraj mialo premiere (na pc, zeby nie bylo dopierdolki)