NBA 2k19

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

jabolsdz

NBA 2k19

Post autor: jabolsdz »

akurat sobie pykam na zwolnieniu, więc pomyślałem, że założę temat.

jak tam panowie, katujecie tę serię? ja w zasadzie kupuje co roku, choć wiem, że to trochę daremne, bo się mało zmienia, ale jakoś tak z przyzwyczajenia, lubię grać w najnowszą edycję na NBA Today, mam nieopisaną podjarkę jak widzę prawdziwe statsy, prawdzie matchupy, albo zakurwię akcję rodem z NBA (np: wczoraj zajebałem Lillardem trójeczkę taką jak z OKC, tyle, że nie BB).

najczęściej gram z ziomkami albo żoną randomowe mecze, przez neta jeszcze nie grałem w ogóle. teraz akurat zrobiłem sobie PO 2019, dalej grają: Rockets - GSW, Portland (ja) - Nuggets, Celtics - Bucks (Celtowie już 2:0) i Raptors - Philly, więc fajnie się ułożyło.

jak ktoś gra, a nie jest nie wiadomo jakim profem, że napierdala co chwile zagrywki itp, to możemy się ustawić online, będzie mój debiut. :) PS 4 jak coś.

zapraszam.
Awatar użytkownika
serwus

Re: NBA 2k19

Post autor: serwus »

ja kupuje co 2-3 lata, teraz śmigam sobie na osiemnastce. ale ogólnie jestem takim trochę fanem retro-nba więc często pykam historycznymi drużynami, to mi sprawia najwięcej frajdy. zwłaszcza jebanie trójeczek larrym birdem. kiedyś też usiłowałem tryb kariery jednym zawodnikiem ogarniać, ale te nieznośne fabularne cutscenki są po prostu nie do przebrnięcia
ODPOWIEDZ