[beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów spoza naszego kraju.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)

Post autor: gods bidness »

Pedofile i inne takie zboki często sami było molestowani w dzieciństwie. Drake pewnie sam był wykorzystywany i musiał ssać żydowskie penisy za kolejne odcinki z jego udziałem w serialu jak był nastoletnim chłopcem. Myślę że w ramach damage control wytwórnia teraz powinna zrobić mini serial z nim pt. "Byłem ofiarą" gdzie go posadzą na krześle na środku pokoju, a on o tym wszystkim opowie.

Obrazek
Indio

Post autor: Indio »

ConeyIsland pisze: 09 maja 2024, 20:04 Zdjęcie Tupaka wygląda po prostu jak fotka z nieletnią fanką więc ciężko to przyrównać do Drejka całującego małolatę na scenie :dunno:
ale akcja z mizianiem się na scenie z fanką była w 2010 jak typiara miała bodajże 18 lat, a on sam 23, nie z tą od Stranger Things xD

sam mam na koncie bajerke z licealistkami samemu będąc studentem i jeśli ktoś nazywa takie coś pedofilią to nwm może popytajcie wśród pokolenia naszych starych w jakim wieku się spotykali bo połowa z nich to w takim wypadku pedosy :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Kurupt ponoć też miał kontakty z jakimiś minorównami za czasów Death Row.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

Indio pisze: 09 maja 2024, 19:37 obaj zatrzymali sie na etapie bycia delikatnymi maminsynkami więc jemu pewnie nawet łatwiej gada się z takimi gówniarami i pewnie dużo lepiej bawił się na jakichś kurwa kręglach czy w innym parku rozrywki niż rzucając dolarówkami na dziwki kręcące dupskiem na rurce jak zabierał go z kolegami Future żeby pokazać miasto
tym razem fajny post, coś w tym może być, drake ciumciok
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

mamy w polsce takiego rapera?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

no jak widać każdemu się zdarza, nawet 2pac nie był bez winy, pomimo to wielu dalej ojebałoby mu pośmiertną gałe razem z kulami broniąc przy okazji napierdalacza żony :lol:
siiix

Post autor: siiix »

zgadzam się z tym, że drejk to miękiszon, ale 30-letni chłop piszący do małoletniej "aj miss ju", hm, no jednak trochę to nienormatywne. A dodatkowo biorąc pod lupę jego najsławniejsze młode zainteresowane, no są to jednak jeszcze nastolatki "they confuse themself with real women" i nic z zachowań drejka nie równa się bajerce noname studenta do licealistki, to jednak inny kaliber. co do pdf, ok, wydaje mi się, że drejk nie jest aż na tyle głupi, żeby seksić łamiąc prawo, więc wolę myśleć, że wykorzystywał swoją pozycję do manipulowania, powiedzmy, zezwolonych już nastolatek, co bezlitośnie wykorzystał kendrick. Przykleił mu łatkę, której już się nie pozbędzie i w najmocniejszy sposób dał do zrozumienia światu, że woli młode - dziewczyny, nie kobiety, no zniszczył go. Bo co ten biedny drejk ma odpowiedzieć? nie jestem pdf literalnie, ale jednak młodą to nie pogardzę? W kontekście światowej gwiazdy, bogatego chłopa rozchwytywanego przez wiele kobiet, jest to jednak mocne. Do tego wszystkiego dochodzą też konotacje w numerach dota. Zobaczymy co tam dalej z tego wyjdzie.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Typ wrzucił wersję mtg bez wersów o córce i zdjęli a normalnej nikomu nie zdejmują 🤔

Chyba cos dzisiaj dropnie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Tiger

Post autor: Tiger »

Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:55 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

The Game dissuje Rozaya :lol: można podpiąć chyba pod ten temat
nawet spoko ten numer ale nie wiem do końca co się odjebało z jakością wokali :lol: i jeszcze trzeszczy jak skurwysyn

tu na jakimś randomowym kanale jest lepsza jakość :dunno:
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

fajny numer ale faktycznie brzmi jak puszczony z radyjka dodawanego do Pani Domu

Czarny Mesjasz w tarapatach, okazało się, że jego ghostwriterami są ludzie z twittera :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

A Game to by nie był sobą, jakby nie wrzucił swojego irrelewantnego dupska między wódkę a zakąskę. :cool:

W sumie to uważałem, że przecenia się zawsze znaczenie beefu na dalszy wpływ kariery, no ale tutaj w sumie poszło na tyle grubo, że zobaczymy. Zwłaszcza, że zarówno kariera, jak i waga przyklejonej gęby dużo większa niż u jakiegoś MGKa. Bawi jedynie to przejście z gremialnego klepania po plecach do gremialnego plucia na Drejka. I mówię o branży, bo opinią zwykłej publiki Kędryś zagrał koncertowo.
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

wrubel pisze: 10 maja 2024, 8:39 Czarny Mesjasz w tarapatach, okazało się, że jego ghostwriterami są ludzie z twittera :lol:
jezu jak to mozliwe, to najlepszy liryczny raper tego sam nie wymyslil? ehh...
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
Awatar użytkownika
legiakurwo

Post autor: legiakurwo »

przypominam, że drejk przegrał beef nawet z melonem :lol: :lol:
Spoiler
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

wrubel pisze: 10 maja 2024, 8:39 fajny numer ale faktycznie brzmi jak puszczony z radyjka dodawanego do Pani Domu

Czarny Mesjasz w tarapatach, okazało się, że jego ghostwriterami są ludzie z twittera :lol:
to jest największy cope stanów drejka w tym beefie jak na razie, już prędzej uwierzę że naprawdę zoorgannizował karmienie

jak nawet jebany akademiks powiedział, że to cope to jak bardzo odklejeni muszą być ludzie, którzy w to wierzą, tweet sprzed chuj wie ilu lat po 50 wyświetleń przed tym jak je ktoś odkopał i niby kendrick był w tych 50 osobach :rotfl:

Awatar użytkownika
gods bidness

Trochę żal tego Gejma.
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

:lol: :lol:
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
legiakurwo

Post autor: legiakurwo »

drake kłamał ze on podrzucał informacje kendrickowi, ojojoj kto by się spodziewał :rotfl:
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Top Dog mówi że beef is over.

W sumie... nie ma czego zbierać.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Indio

Post autor: Indio »

o co chodzi w tym video z tweeta wyżej? ktoś nagrywa na balkonie że ma na chacie rachunki pejsatego i jakieś graty, w tle leci diss kendricka. ten widok na miasto to nowy york czy toronto??
ODPOWIEDZ