Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
zenua xD zachodnie oferty xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Odejdź na mecze ligi mistrzów a potem poziomu niżej z Atalantą czy Sportingiem, wróć na pasjonujące boje z Radomiakiem i Arką
swój chłop, Marek podaj tu swoją nazwę
Ostatnio zmieniony 07 maja 2024, 16:39 przez CL500, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt 2
no nic bardziej ekstraklasowego nie dało się wymyślić, do kompletu brakuje by ich jeszcze spuścił z ligi lub ewentualnie zLubininał klub na lata w miejscach 7-14
@potter widziałem newsa już na Awangardzie piłkarskiej. Przykra sprawa ale jestem ciekaw jak potoczą się dalsze losy Dawida
nic na potem
- ConeyIsland
Będzie asystentem papuszuna xD
-
Bisclavret
Maras świetny ruch, przy odrobinie farta mógł grać w Lidze Mistrzów ale musiał odejść żeby przez rok nie zostać trenerem Dynama Kijów, reprezentacji Polski i kogoś tam jeszcze i wrócić na ligową młóckę, wybitnie poprowadzona kariera 
0 szacunku i miano kiepa eternalnego dla ciebie papszunie jesli to sie stanie
patrzcie tylko zmeczony jasniepanicz nie chce grac z atalanta to zostawi dla biednego asystenta i po roku cay na biao bedzie wjedzal w grodzisk
szkoda szwagri w tym wszystkim wle pewnie moze liczyc na jakis angazmą w lubinie albo czyms takim jak juz zatrudnia i wypierdola cyca
patrzcie tylko zmeczony jasniepanicz nie chce grac z atalanta to zostawi dla biednego asystenta i po roku cay na biao bedzie wjedzal w grodzisk
szkoda szwagri w tym wszystkim wle pewnie moze liczyc na jakis angazmą w lubinie albo czyms takim jak juz zatrudnia i wypierdola cyca
-
Bisclavret
Szwarga zarobił kilka biletów wstępu na karuzelę, ale też nie jakoś dużo, dla niego lepiej by było chyba nawet iść na zaplecze do czołówki bo jak wpadnie do jakiegoś Lubina to koniec kariery
- FruitOffTheWall
Chciałbym żeby jaga zdobyła mistrza, bo ten Lech się nadaje do pchania karuzeli, wkurwili mnie dziady, bo kurwa tyle hajsu wydane typu golizadeh gwiazda, a to golidupa zwykła, Śląsk druga nagjorsza drużyna punktująca w tym roku tez niech SPIERDALA, Górnika chciałbym zobaczyć w pucharach, tak jak giekse w ekstraklasie. Na pewno niech spierdala wspomniany Lech, bo mnie wkurwia.
PS zapomniałem o pogoni, kurde uwielbiam grosika jest mi go szkoda strasznie i licze, że zrobi to trzecie miejsce, ale co z tego, jak i tak sezon do wyjebania, legi nie komentuje, chociaż uwielbiam feio, ale za Zielińskiego i nieprzedłużenie kontraktu z josue, ale z Jędrzejczykiem już tak niech WYPEIRDALA.
Raków pizdziakow to beka beka jak skuhwysyn
PS zapomniałem o pogoni, kurde uwielbiam grosika jest mi go szkoda strasznie i licze, że zrobi to trzecie miejsce, ale co z tego, jak i tak sezon do wyjebania, legi nie komentuje, chociaż uwielbiam feio, ale za Zielińskiego i nieprzedłużenie kontraktu z josue, ale z Jędrzejczykiem już tak niech WYPEIRDALA.
Raków pizdziakow to beka beka jak skuhwysyn
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Papszun wróci, Raków dalej będzie chuja grał i cała otoczka potężnego trenera runie
- ConeyIsland
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... board.html
coś czuję że może to być pięknie wykorzystywane w odpowiednich momentach

coś czuję że może to być pięknie wykorzystywane w odpowiednich momentach

- FruitOffTheWall
Ten Niels wygląda na gościa, którego po roku wyjebią z lecha. Będzie ten sam case co van der broma, piłkarze będą grali na zwolnienie trenera i wyjebią go na zbity pysk.
Ale liczę, że się mylę i wyjdą, a grupy z ligi konferencji.
Ps Liczę, że ktoś wyciągnie munoza z Zagłębia, chłop nic nie gra, ale czuje, że w Stali Mielec by bramy ładował. Kurminowski zbyt mocny kot dla niego.
Ale liczę, że się mylę i wyjdą, a grupy z ligi konferencji.
Ps Liczę, że ktoś wyciągnie munoza z Zagłębia, chłop nic nie gra, ale czuje, że w Stali Mielec by bramy ładował. Kurminowski zbyt mocny kot dla niego.
rip zioloziolo
Legioniści zapłacą więcej za bilet na ostatni mecz z Zagłębiem Lubin

WÓDA KOKS KOBIETY