Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
XD
Cieszę się, że najbardziej dostrzegli to: użytkownik, który miał permbana i użytkownik, który miał permbana.
Solidarni z Kamińskim i Wąsikiem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Cieszę się, że najbardziej dostrzegli to: użytkownik, który miał permbana i użytkownik, który miał permbana.
Solidarni z Kamińskim i Wąsikiem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
no tak tak wygodnie ci nie zauważyć tych bez bana którzy to dostrzegli
jakby to w ogóle miało znaczenie kto zauważył chujowość moderacji która jest faktem
jakby to w ogóle miało znaczenie kto zauważył chujowość moderacji która jest faktem
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.
https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
tez to zauwazylem, nie mam zadnego warna ani nie mialem bana, ale uwazam, ze jebac konfidentow
az zaskakujace, ze ktos, kto chujowo sie zachowuje jest zdziwiony, ze jest gorzej traktowany i jeszcze ma o to pretensje
btw. jakis stary chlop napina sie na posty sprzed pieciu lat, bo ktos go obrazil na jakims forum o strazniku izby i dziwnej pigule
az zaskakujace, ze ktos, kto chujowo sie zachowuje jest zdziwiony, ze jest gorzej traktowany i jeszcze ma o to pretensje
btw. jakis stary chlop napina sie na posty sprzed pieciu lat, bo ktos go obrazil na jakims forum o strazniku izby i dziwnej pigule
nie skumałeś linijek
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.
Gdzie napisałem, czyje to jest zgłoszenie?
Wklejony powyżej screen z mojej skrzynki to dowód na to, z kim najczęściej rozmawiam na PW - a właściwie muszę rozmawiać, bo są to Twoje płacze po każdym ostrzeżeniu.
Powtarzam - ogarnij się.
Wklejony powyżej screen z mojej skrzynki to dowód na to, z kim najczęściej rozmawiam na PW - a właściwie muszę rozmawiać, bo są to Twoje płacze po każdym ostrzeżeniu.
Powtarzam - ogarnij się.
kanar w mpk > moderator forum phpbb
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
u mnie tez, ja klikam po prostu ikonke spoilera, obrazka i wklejam linka, sprobuj tak
Nie róbcie mnie w huja. Wszystko dobrze widać. Sprawdziłem na innej przeglądarce
Od niedawna nie działa mi forum na Tapatalk - nie ładuje tematów. Czy ktoś też ma lub miał podobny problem?
U mnie wszystko ok
Opłaca się w ogóle korzystać z Tapatalka??
Podobno nie działa tam embdowanie...
Podobno nie działa tam embdowanie...
Działa, ale bardzo powoli.bonzaj pisze:Od niedawna nie działa mi forum na Tapatalk - nie ładuje tematów. Czy ktoś też ma lub miał podobny problem?
- zemsta1camzata
u mnie ok
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Dziwna sprawa. W temacie o płycie ZYTO/NOON nie działa mi kod HTML. Próbowałem dodać bolda, media, cytat, spoiler - nic.
viewtopic.php?p=965876#p965876
Czy możecie na to spojrzeć?
viewtopic.php?p=965876#p965876
Czy możecie na to spojrzeć?
- piernikowyskoczek
a nie kliknąłeś "wyłącz bbcode"?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Działa, klikasz udostępnij przy danym utworze/płycie i wklejasz skopiowany kod między tag [media]
Jeśli nie działała ci cała reszta tagów, to w oknie odpowiedzi otwórz pełny edytor, są tam checkboxy kilku funkcji, w tym wyłączenia/włączenia BBCode na żądanie
Jeśli nie działała ci cała reszta tagów, to w oknie odpowiedzi otwórz pełny edytor, są tam checkboxy kilku funkcji, w tym wyłączenia/włączenia BBCode na żądanie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag