MC Bimbal Man
- MC_Bimbal_Man
MC Bimbal Man
Siema. Przychodzę z takim pytaniem.
Ogólnie to mam 13 lat i w ostatnim czasie sporo napisałem tekstów. Kolega mi skomponował bity i teraz buja się do nich połowa mojej szkoły. Myślałem o tym by zrobić karierę, ale rodzice jak się o tym dowiedzieli to powiedzieli, że nie chcą o tym słyszeć i jak będę ciągnąć ten temat to dadzą mi karę na TikToka. No i tu nasuwa się moje pytanie - Myślicie że dam radę zostać raperem tak by starzy się o tym nie dowiedzieli?
Ogólnie to mam 13 lat i w ostatnim czasie sporo napisałem tekstów. Kolega mi skomponował bity i teraz buja się do nich połowa mojej szkoły. Myślałem o tym by zrobić karierę, ale rodzice jak się o tym dowiedzieli to powiedzieli, że nie chcą o tym słyszeć i jak będę ciągnąć ten temat to dadzą mi karę na TikToka. No i tu nasuwa się moje pytanie - Myślicie że dam radę zostać raperem tak by starzy się o tym nie dowiedzieli?
Re: MC Bimbal Man
Jak dadzą ci karę na tik taka to wrzucaj na instagram, dasz radę wierzę.
- marmolad_k2
Pije Bordeaux w Bordeaux
Porto w Porto
Następną płytę napiszę pod kołdrą
Pokaż swoją twórczość
- yungXpaproch
dawaj bimbal pokaz cos, sam zaczalem rapowac jak mialem 13 i starzy nic nie wiedzieli. w ogole to nie wiem jak twoi rodzice sie maja dowiedziec, zrob se konto na yutubie nowe i wrzucaj tam numery. dopoki im nie powiesz to skad maja wiedziec?
Bimbal był ostatnio dostępny wczoraj przy okazji publikacji posta wiec możliwe ze juz starzy dali bana na slizgawke
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Props za pseudonim artystyczny
- SuperRapMaster
Kiedyś dziewięcioletni raper nawijał ,,kodeina, dziwki, hajs", a teraz starzy grożą karą na tiktoka? Nasz kraj cofa się w rozwoju.
Ale cóż, C Murder nagrywał płyty w więzieniu i na początku strażnicy nie wiedzieli, więc chyba dasz radę.
Ale cóż, C Murder nagrywał płyty w więzieniu i na początku strażnicy nie wiedzieli, więc chyba dasz radę.