chyba zgoda
Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
gdzie highlighty z borussi atletico można luknąć polećcie coś
o dzięki super
Alvaro nigdy się nie zmieniaj
A pewnie już dzisiaj brak hiszpańskiej drużyny we wszystkich pucharach
Borussia wczoraj jak się w końcu nie zesrała
- scam_sakawa
Oby, czuję dumę, że od 2018/19 tylko raz się udało hiszpańskiej drużynie wygrać LM, oby w tym roku też Real nic nie zrobił. <3
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- rozklad_gaussa
skad twoja niechec do hiszpanskich druzyn
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
moze jest aztekiem
- scam_sakawa
- uważam, że w erze przed VARem największym beneficjentem pomyłek sędziowskich w LM był Real Madryt
- mam wrażenie, że w latach 2013-2018 fanboye ligi hiszpańskiej pisali, że jest ona najlepszą na świecie - otóż nie, jestem z obozu twierdzącego, że angielska > hiszpańska i Real nie radziłby sobie tak dobrze z poniedziałkowymi wieczorami w Stoke, a LM wygrywali dzięki lżejszej lidze krajowej; na szczęście od sezonu 2018/2019 LM wygrały: 3x kluby angielskie, 1 raz niemiecki, 1 raz hiszpański
- nie lubię Realu Madryt, to niechęć na dobre ugruntowana w moim umyśle
- w związku z powyższym punktem, uważam, że Cristiano Ronaldo nie ma piłkarsko podjazdu do Messiego - najebał tych bramek, ale nie ma pierwiastka geniuszu jak Leo czy choćby Ibra i jego bramki ciosami karate
- bawi mnie prucie, że Anglia zniszczyła rynek - a kto zaczął galaktyczne transfery? wydaje mi się, że to od Madrytu futbol poszedł w stronę nieadekwatnych pieniędzy na transfery; kto dokonał pierwszego transferu na ponad 100 milionów euro?
- gwizdanie miękkich fauli w hiszpańskiej, nie porównując już z Anglią to dużo przyjemniejsza dla mojego oka jest Serie A i stopień pozwalania zawodnikom na twardą grę
- zemsta1camzata
- scam_sakawa
do zobaczenia wieczorem na Etihad i antenach Polsat Sport Premium 
-
Bisclavret
Cos z poziomem ligi hiszpańskiej rzeczywiście jest nie tak bo przez ostatnie 3 sezony liga hiszpańska obrała raczej kurs na 4 miejsce w rankingu niż na utrzymanie pozycji nr2, Włosi są już o krok a i Niemcom dużo nie brakuje. No i te kraje mają po kilku reprezentantów a Hiszpanom ostał się jeno Real
zobaczymy czy futbolowi bogowie cisna sobie z nas beczke i real dupnie dzisiaj city
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2024, 0:08 przez fifi, łącznie zmieniany 2 razy.
Gwizdanie miękkich karnych w hiszpańskiej
ty chyba kurwa hiszpańskiej nie widziałeś przez ostatnie 5 lat 
W: ofc chodziło o faule
W: ofc chodziło o faule
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2024, 17:42 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
scam_sakawa pisze: ↑17 kwie 2024, 12:59
- scam_sakawa
miękkich fauli, a nie karnych, czytasz ze zrozumieniem?
Zobaczyłby taki mecz na Getafe czy Espanyol, to by zmienił zdanie co do miękkich karnych/fauli
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ojapierdole, jeszcze te porównanie do „geniusza” Ibryscam_sakawa pisze: ↑17 kwie 2024, 12:59
- w związku z powyższym punktem, uważam, że Cristiano Ronaldo nie ma piłkarsko podjazdu do Messiego - najebał tych bramek, ale nie ma pierwiastka geniuszu jak Leo czy choćby Ibra i jego bramki ciosami karate
- zemsta1camzata
nie karmić trolla
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta