Damski hip-hop w Polsce

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kalom

Re: Damski hip-hop w Polsce

Post autor: Kalom »

oyama pisze: 05 kwie 2024, 10:26

klasyczny letniak, czyli duet instrumentalu z refrenem i srednie zwroty. Rekompensata w postaci szczucia cialem na teledysku, wiec dowiozly dziewczyny z nowym, choc krotkim trackiem.
:bowdown: :bowdown:
onizuka

Post autor: onizuka »

Zajebisty letniaczek
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Blondi, czekoladka i loczki, 3 atomówki jakby je jakiś spec od k-popu robił xD
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

oyama pisze: 05 kwie 2024, 10:26

klasyczny letniak, czyli duet instrumentalu z refrenem i srednie zwroty. Rekompensata w postaci szczucia cialem na teledysku, wiec dowiozly dziewczyny z nowym, choc krotkim trackiem.
nice vibes :joint:
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

ogkush pisze: 05 kwie 2024, 14:05 + za nie bycie brudnopisami
no jak nie, normalnie losowe dziary są
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Koledze pewnie chodzi o to, że nie są całe w tatuażach. A co do utworu, to w tydzień nabił 3,5 miliona wyświetleń.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
JohnLennon
Zbanowany

Post autor: JohnLennon »

Dawno tak nie zaśmiałem. W Polsce od dawna nikt nie może wystrzelić oprócz Young Leosi i Oliwki Brasil , a tu wystarczyły 3-4 piosenki jacuzzi , bikini i pyk 1 mln na Spotify i universal ogłosił że złota płyta wleciała. Chyba jedne z najszybszych rozwalonych drzwi na rynku. Tylko ja bym się kłócił, czy te ich 3-4 klipy to rap, a disco lub pop, ale świeżo co dopiero gorąca Bambi jest raperka roku w tym kraju, to czemu Atomówki jak je już ktoś nazwał za rok nie mogą tego brać.
Ta Olka też jaka dziwna. 3 numery, średnio 1 na rok i wyświetlenia bardzo ładne. Zamiast iść za ciosem to ona chyba chce siedzieć w podziemiu. Taka ciekawostka, 2 z tych atomówek były w The Voice kids i Mali giganci na TVP. Wpiszcie sobie ich nazwiska to Wam wyskoczy. Bambi , też jest po The Voice kids.

Ciekawe co czuje kobitka,która zrezygnowała z tego projektu, po czym wzięli blondynę. Tu wywiad, a kapusta pewnie będzie ładna, bo damski rynek jest w cholerę biedny. Adidas właśnie podpisał kontrakt z Bambi, więc Atomowy będą następne, bo widać że to poszło ostro.

.
Siedziałem sam na podłodze i czekałem na wyrok
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

JohnLennon pisze: 23 kwie 2024, 3:35 . Tylko ja bym się kłócił, czy te ich 3-4 klipy to rap, a disco lub pop
Jeszcze się nie nauczyłeś, że pop to obecnie prawie każdy gatunek od jazzu po rap? A druga sprawa co to znaczy klip popowy, rapowy czy disco, pomijając podkład muzyczny?
JohnLennon pisze: 23 kwie 2024, 3:35 Wpiszcie sobie ich nazwiska to Wam wyskoczy. Bambi , też jest po The Voice kids.
Może znajdziesz kogoś, komu będzie się chciał tracić czas na te pierdoły ( bez złośliwości trzymam kciuki), ale podziwiam, że po banie pojawiła się chęć ponownej rejestracji.
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Z tymi Modelkami to tak jak ze sztuczną inteligencją - po co słuchać człowieka, który sam pisze i ma swoją wizję artystyczną skoro można posłuchać tworu ściśle polegającego na statystykach popularności i trendach?
JohnLennon
Zbanowany

Post autor: JohnLennon »

Może znajdziesz kogoś, komu będzie się chciał tracić czas na te pierdoły ( bez złośliwości trzymam kciuki),
W erze kapitalizmu gdzie tracisz 90 procent życia z przymusu i system wyrzuca cię koło 70 jak zepsute jabłko , czepiasz się, że ktoś może sobie na YouTube w 5 sekund wpisać nazwiska by sprawić atomówki.

Trochę zabawne.
]Z tymi Modelkami to tak jak ze sztuczną inteligencją - po co słuchać człowieka, który sam pisze i ma swoją wizję artystyczną skoro można posłuchać tworu ściśle polegającego na statystykach popularności i trendach?
A ty myślisz że Modelki to jedyny industry plant na rynku. Ich jest tysiące.

60 managerów za kamerami ma dziś taki raper od wszystkiego.
Siedziałem sam na podłodze i czekałem na wyrok
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Zostawcie już te polskie klasyki do jasnej cholery :bag:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

marmolad_k2 pisze: 02 maja 2024, 21:55 Zostawcie już te polskie klasyki do jasnej cholery
Nie nie zostawimy te nasze polskie klasyki
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Bingo7
Zbanowany

Post autor: Bingo7 »

marmolad_k2 pisze: 02 maja 2024, 21:55 Zostawcie już te polskie klasyki do jasnej cholery :bag:
Kto śpiewa oryginał. Szumi w głowie, ale za nic nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Kiedyś miałem DKA dziś mam Fukaja.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Gazda
Zbanowany

Post autor: Gazda »

Ciekawe czy Wandę uznali by dziś za raperkę :joint:
Wypluwanie koło 70 gdzie idzie już puszczać bąki.

Tak JESTEM ANARCHISTĄ!!!!!
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
onizuka

Post autor: onizuka »

Fajne, jestem fanem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Modelki skończyły się na Chyba że.
Awatar użytkownika
chi

Post autor: chi »

modelki on top a lamusy dupa cicho
ODPOWIEDZ