Jak przyznał później prezydent Napoli, pretensje ma również do samego Zielińskiego.
- Jak prezentował się Piotr w ostatnich dziesięciu meczach? Ktoś, kto latem mówi mi: „Prezydencie, chcę zostać”, powinien potem dać z siebie wszystko i dobrze grać. Ja mu nie robię wyrzutów. [...] Jeśli jednak nie trenuje, jeśli nie wkłada w to energii. Trener Mazzarri nigdy tego nie powie, ale można pomyśleć, czy Zieliński boi się kontuzji, bo być może nie podpisał jeszcze wszystkich dokumentów? Potrzebny mi ktoś taki? Ktoś, kto ma wątpliwości? - wycedził 74-latek.
a to kutas jeden no patrz pan
+ a tu o zwolenieniu Garcii, dobry ananasik z dziadka.
- Kiedy zdecydowałem się mu podziękować? Po ostatnim meczu z Empoli. Zszedłem do szatni w przerwie spotkania, by zwrócić uwagę, że moim zdaniem popełnia błąd. Powiedziałem - „Co ty do cholery robisz? Czy naprawdę chcesz zostać zwolniony?”. Odpowiedział mi - „Daj mi to zrobić”. Nie tolerowałem tego. Kiedy mecz się skończył [Napoli przegrało 0:1 - przyp. red.], powiedziałem mu, żeby spier****ł - zakończył.
Mazzari już też poleciał, na dzień przed meczem z Barcą. Tam to dopiero jest burdel. Ma to wziąć na szybko selekcjoner Słowaków a latem ktoś inny. Conte?
Chciałbym zobaczyć tam Conte ale głównie dla jaj, przecież połączenie Conte z ADL to jest jakiś kosmos xD pamiętam jak szefostwo Interu dogadywalo transfer Tonaliego i wjechał wtedy Conte że żaden młody zdolny kurwa chce vidala
Szymon stworzył wspaniała drużynę, prawdę mówiąc miałem wkalkulowany delikatny kryzys w klasycznym terminie luty-marzec, ale nichuja, wszystkie mecze w tym roku wygrane, dużo goli strzelonych, niewiele straconych. W lidze jedynie Roma postraszyła (to jedyna ligowa porażka od przyjęcia DDR jak na razie więc warto docenić). Inzaghi to jest absolutnie topowy trener i jak sobie przypomnę ile wyciągnął z dużo lepszej kadry Conte, a ile teraz wyciąga SI to w ogóle perukarz bez podjazdu
Jak się wszystko dobrze ułoży to jest szansa na mistrzostwo przyklepane w derbach
Niewiarygodne żeby grać taka chujnie przepychaną kolanem ze strata 20 punktów do lidera wydając najwięcej na transfery i mając najwyższy budżet płacowy