carl pisze: ↑09 paź 2019, 15:43
jeeeezu, ten typ okazał się najgorszą kurwą bez jakichkolwiek zachamowań a wy go jeszcze bronicie, robicie z niego artyste
no nie wierze, XXI wiek
słuchaj gościu, chciałeś być hehe kontrowersyjny ale sam wymyśliłeś wszystko, bo tu każdy jebie gps od początku dramy
TdW pisze: ↑09 paź 2019, 15:47
Tu chyba mowa o Belmondo, który bezsprzecznie jest ARTYSTĄ.
To nowy rock'n roll tylko, że rapowy.
abstrahując od tego, jak żałosne jest oburzanie się za to, że ktoś lubi się ruchać w taki, a nie inny sposób i jakim skończonym śmieciem trzeba być, żeby uważać, że moje ruchanie jest obiektywnie lepsze i słuszniejsze od innych ruchań, a kto rucha nie po mojej linii, tego trzeba napiętnować, gnoić i wyszydzać, to niezłym trzeba być jaskiniowcem, żeby myśleć, że bycie " kurwą bez jakichkolwiek zachamowań" wyklucza bycie artystą Lennon bił żonę, Michael Jackson macał dzieci, a Dostojewski też niezłe cyrki ponoć odpierdalal.
no fajnie... ale czy gdzieś zaznaczyłem że chodzi mi o ruchanie? (chyba że masz z tym jakiś problem)
chodzi mi przede wszystkim o wyjebanie się na kompana, autentyczność (czyli bycie kurwą w tym przypadku), nie ma niczego w tym wszystkim pozwalało by mu jeszcze zachować resztki godności
no ale upadek moralności dzisiaj to normalność więc kogo to rusza
no i młody bi, doktor transhaus został usunięty ze składu a kolega od jebanka jeszcze w gratisie zapodał mu pewnie hiv bo nie używa gumek, jak już to recepturek, o
najgorsze, że już nie ma kto mu pomóc bo vaginna to jeszcze go sprzeda mediom dla fejmu i będą kurwa wywiady kręcić w rezydencji papiny, a za płotem doniz i gsp pojednani z maczetami przewijać o zasadach
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 16:41 przez ogkush, łącznie zmieniany 3 razy.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
obstawiam, że już nigdy się nie dowiemy, co oznacza mabyn. Będzie wystraszony Młody Johnny Cash czytającą pod maczetą oświadczenie rapera GSP, że złamał 5 przykazanie dekalogu Mabyn (to o kąpaniu się w wannie) i że Mabbyn to religia a nie fajna muzyka i muwment. Obym się mylił.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
carl pisze: ↑09 paź 2019, 15:43
jeeeezu, ten typ okazał się najgorszą kurwą bez jakichkolwiek zachamowań a wy go jeszcze bronicie, robicie z niego artyste
no nie wierze, XXI wiek
Akurat bycie kurwą bez zahamowań dość często idzie w parze z byciem artystą. Prześledź sobie biografie jakichś romantyków czy modernistów.
Ech, XIX wiek ://///////.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 16:38 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze:
a jeśli to jest bardzo precyzjnie skrojony bait promocyjny na mobbynators mixtape?
Dziwnie akcja zbiega sie z premierą.
Tak sobie rozkminiłem ze za wszystkim moze stać Wini Stoprocent - znany z niebanalnych pomysłów na promocję.
Zapowiadał jeszcze wspólpracę z Mobbyn. Kabe może się pojawić na mixtejpie...
Rafalalę łatwo przekupić za hajs i hajp jaki teraz ma - reklama na cały kraj.
Do tego przy "coming out'cie" z baitu poszkodowany będzie tylko Oyche Doniz.
Genialny plan.