Ja wiem o tym, tylko pytałem, czy był tylko w ekipie czy też robił mury i pociągi
Belmondo
- maly mefedronik
Re: Belmondo
#PRAY4BELMONDO
nikt nie wspomnial o kradzionych bitach na uhqqow, np numer atlas usuniety z spotify a na fizykach lata
wrzuce pozniej inna wersje msg project
wrzuce pozniej inna wersje msg project
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nic już w temacie nie będzie, dogadani za plecami, G poleci na odwyk, za rok będzie już cichutko jak wróci skruszony. Ale beka była przednia, ostatnio tak pośmieszkowaliśmy jak Boski liścia od Pam Pama dostał.
alk/
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 10:56 przez hulaka, łącznie zmieniany 2 razy.
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Na ig mabyn gsp mówi że belmondziak da oświadczenie dzisiaj
Znowu będzie czytał z kartki co mu GSP napisał? Hmmm.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
W sumie co ten belmondziak jeszcze może powiedzieć, raczej nie będzie się tlumaczył ze sprawy z rafalala przeca.
- piernikowyskoczek
dzień dobry
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Dokladnie, GSP zobaczyl ze poprzednie oswiadczenie się nie przyjęło, strzelam że będzie starał się w bardziej wiarygodny sposób ulegitymizowac swoje próby przejęcia nazwy składu. Póki Ci dwaj robią cos razem to nie wierzę w żadne oswiadczenia, G jest jeszcze rozbity, Mahatma cisnie dookoła że jest sprawcą całego dobra w okolicy, toż to sytuacja prosząca się o manipulacje.
Pewnie jakies oficjalne stanowisko w sprawie najblizszych koncertow przedstawią.
Pewnie jakies oficjalne stanowisko w sprawie najblizszych koncertow przedstawią.
[mention]andrzej[/mention] strzelam że jakieś przeprosiny dla rafalali/coś co ma związek z tym screenem o pełnomocniku z którym mają się dogadać
Też obstawiam dalszy ciąg samobiczowania się Belmondo, potwierdzenie statusu "wybaczona, ale nadal wina" w Mobbyn i brak pretensji do dwóch pięknych kurtyzan.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Bunnymen77
Najgorsze co może zrobić.
obys sie mylil SWN 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
gsp pewnie przekminil w koncu, ze bez g znaczy chuja, a bez sygnowania sie nazwa mobbyn juz kompletnie, wiec by wycofac sie z pomyslu zmiany nazwy napisal belmondziakowi przemowe, w ktorej g odwodzi go od pomyslu zmiany skladu, bo musi dalej niesc prawde, mobbyn to wiara itp
Nie wiem jak wcześniej(tzn. do 2015), ale od jakiegoś czasu jest widoczny na murach.maly mefedronik pisze: ↑09 paź 2019, 12:56Ja wiem o tym, tylko pytałem, czy był tylko w ekipie czy też robił mury i pociągi
Wy wgl sledzicie co tam gsp mówił wcześniej?
Już powiedział wcześniej że on zmienia nazwę a belmondo kończy z rapem, a koncerty będą te zapowiedziane bez belmondo później pod nową nazwa. I tylko mixtape mobbynators wyjdzie
No chyba że coś zmieni, a wy krecicie aferę
Już powiedział wcześniej że on zmienia nazwę a belmondo kończy z rapem, a koncerty będą te zapowiedziane bez belmondo później pod nową nazwa. I tylko mixtape mobbynators wyjdzie
No chyba że coś zmieni, a wy krecicie aferę
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
jestem ciekawy frekwencji na tych koncertach mabbyn bez mabbyn.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Bunnymen77
A jeszcze mi się skojarzyło, że była jakaś akcja z hasłami do tych kanałów mabyn 
zmieniamy nazwe, ale dopiero jak sie wszystkie [s]owce[/s] koszulki sprzedadza XD