Gdzie w odpowiednio w Rumunii jest pół dobrego zawodnika (jedna nogą Dragusina) w Słowenii bramkarz, Albania to jakieś przeciętne kozojeby a Słowacja trzech zawodników na poziomie.
wujot pisze: ↑23 mar 2024, 12:36
ja pierdole Wszołka bez formy z wakacji ściągają
Wtf marczuk oddelegowany i wszolek powolany w mega hujowej formie?! Debil jakis?!
Skoraś: istnieje i idealnie zapewnia nam rotacje na bokach za casha zwlaszcza do 3-5-2, probierz zZz
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
coś czuje ze michalek wolalby teraz trenować jagiellonie i być liderem ekstraklasy, a z kadrą to zostanie mu pierdolnąć whisky po meczu we wtorek i zawijać ale obym sie mylil
wujot pisze: ↑23 mar 2024, 12:36
ja pierdole Wszołka bez formy z wakacji ściągają
Wtf marczuk oddelegowany i wszolek powolany w mega hujowej formie?! Debil jakis?!
Skoraś: istnieje i idealnie zapewnia nam rotacje na bokach za casha zwlaszcza do 3-5-2, probierz zZz
To nie jest tak że sobie dowołujesz w trakcie zgrupowania kogo chcesz, gracza z klubu zagranicznego dużo trudniej powołać po terminie niż takiego z Ekstraklasy, dodatkowo będącego na miejscu.
ConeyIsland pisze: ↑23 mar 2024, 16:48
A kogo miał dowołać awaryjnie jak nie wszołka który zna kadrę? Skórasia który dopiero od kilku meczów gra lepiej?
nom
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
jakbyście probierza nie znali Marchwińskiego weźmie, ehe. Skórasia, który do niedawna był raczej niewypałem w Belgii, tiaa. Lepszy "pewniak", który nie zagra wybitnie ale i nie będzie - w razie czego - kozłem ofiarnym.