Belmondo
Re: Belmondo
Potężny temat 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
z tym że nergal propsował belmondo to ktoś rzucił prowo? jak tak to propsy dla autora bo się nabrałem
Pojebane zdrowo. 100! Pozdrawiam serdecznie.
Wszystko przeczytałem, wiem mniej niż przed całą aferą
Żaden inny wykonawca nie zasługiwał na pierwszą 100 w "Muzyka"
[mention]baqlashan[/mention] hah tak, miły żarcik zrobił użytkownik wrubel z kategorii tych przyjemnych, przynajmniej jeden z drugim zobaczył Nergala na fotelu jak mu jape masuja
Witam wszystkich serdecznie, miło mi zagoscic na tym forum akurat na setnej stronie,
Nie, nie przyszedlem tu z glamrapu albo queer.eu, tak sledzilem forum Slizg od w chuj czasu. Wybaczcie offtop, miło mi z Wami sledzic na bieżąco pierwszą historię w polskim rapie.
Tytus, jak to czytasz to trzymaj się mocno.
Nie, nie przyszedlem tu z glamrapu albo queer.eu, tak sledzilem forum Slizg od w chuj czasu. Wybaczcie offtop, miło mi z Wami sledzic na bieżąco pierwszą historię w polskim rapie.
Tytus, jak to czytasz to trzymaj się mocno.
Myślę że w przeciągu 3 godzin się coś pojawi
Z tym że doniz się wstrzymał bo ta druga może mieć na niego jakieś kwity też prawdopodobne. Z tym zmyleniem tropu to chodziło mi o to, że może chciał odsunąć się od podejrzeń o współudział w takiej szopce. Czas może pokaże.
Z tym że doniz się wstrzymał bo ta druga może mieć na niego jakieś kwity też prawdopodobne. Z tym zmyleniem tropu to chodziło mi o to, że może chciał odsunąć się od podejrzeń o współudział w takiej szopce. Czas może pokaże.

- Bunnymen77
Moim marzeniem było wpisać się na tej stronie.
- KillerCroc
Wy się tak z tym wpisem na setnej nie rozpędzajcie bo połowa komentarzy od 10 stron jest do wyjebania.
Fajnie się czytało jak to wszystko się działo ale teraz jak niektórzy są na forum niecałe 24h, mają prawie 50 postów i połowa z nich nastukana w tym temacie to nie da się przebrnąć przez to gówno
Mówienie że afera ucicha bo od jakichś 18 godzin nic się nie pojawiło to też niezły odlot, panownie na spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano.
Fajnie się czytało jak to wszystko się działo ale teraz jak niektórzy są na forum niecałe 24h, mają prawie 50 postów i połowa z nich nastukana w tym temacie to nie da się przebrnąć przez to gówno
Mówienie że afera ucicha bo od jakichś 18 godzin nic się nie pojawiło to też niezły odlot, panownie na spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
[mention]JVCORE[/mention] nie