Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Czekam z łapą w gaciach. Ci sami ludzie co Beckhama zrobili.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2024, 23:03 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Pusty tweet
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
wpis taktyczny bo zapomne pewnie zanim wyjdzie, no mourinho musi rozjebać jak last dance
Dobrze się słucha Pazdana, konkretny w gadce prosty chłopak z Nowej Huty
Klasycznie, @fifi jak Tetrycy dzisiaj?
2h z 2h20, takie 6.5-7/10 daje, czyli jak nie masz co robić to warto
pozdrawiam
pozdrawiam
Przypadkowo zajebał tekst na kilkanaście tysięcy znaków, czego nie rozumiesz?
Czepiasz się demon, ważne przecież że w weszło się tym zajęli
Co prawda nikt nie wie jak i oprócz skasowania tego tekstu nie można nic więcej powiedzieć, no ale:
ależ ten Janczyk ostatnio obrósł w piórka, jak słuchałem jakichś weszłopolskich ostatnio to biła od niego wyższość mocno
no a to mega nudziarz przy okazji, absolutnie mi nie odpowiada jego styl pisania - czy to w kwestiach statystycznych, czy to nwm reportażowych (tego jego tekstu sprzed paru dni o uzależnieniu jednego z Papikjanów od hazardu nie dało się czytać). no ale to smutna weszlacka prawidłowość, portal jest systematycznie rugowany z ludzi umiejących dobrze pisać, no i zostajemy z janczykami oraz moim ulubionym kamilem warzochą
czy to przypadek, że ostatni bastion dobrego pisania (no dobra Trela też miewa momenty, ale on często ma dziwaczne koncepty na teksty, takie w kurwę dziwne) na weszło to ślizger heh
nie wiedzialem ze janek mazurek byl slizgerem (/ma konto na slizgawce)
No jesli chodzi o jakistam skill pisarski to z weszlo tylko mazurek, ale imo wydatnie pomogloby mu wyjęcie kija z dupy, leszeczkowi milewskiemu sie udało i w porę zboczył ze ścieżki rafała steca
o, o istnieniu Mazurka to w ogóle zapomniałem, znamienne
troche mnie bawi, troche ma racji, ale ogolnie to jak rozmowa z (najebanym) starym/wujasem
wywiad paczula z hadajem xd
wywiad paczula z hadajem xd
Spoiler
wywiad z glikiewiczem niezle kongo, pierdolniety mrgaloman vs dziennikarska melepeta polecam serdeczne
nie obrazaj pana janusza basalaja
A propos Basałaja, to ładna ekipę zmontowali w meczykach.
Dzban Łukaszewski który tak średnio raz na miesiąc pierdolnie taką głupotę na tt, że nie wiem czy śmiać się czy płakać. Wczoraj dał popis w temacie pytania do lewego na konferecji. Chyba jest upośledzony
SAMUEL - chyba najbardziej wkurwiający "dziennikarz" sportowy w Polsce. Punchable morda, głos jak robot, zero wiedzy, on nawet meczów nie ogląda tylko bierze wszystko z twittera jak Michał pol
Ostatnio puścił jakiegoś farmazona o zachowaniu Josue po meczu, został szybko wyjaśniony i oczywiście nawet się do tego nie odniósł grubas pierdolony w rurkach
No i na koniec stary dziad Basałaj. Nigdy nie powiedział nic ciekawego, nic nie wnosi do programów, wpierdala się innym w zdanie, podobnie jak grubas Szczygielski nawet kurwa nie ogląda meczów poza realem i reprezentacja jednym okiem. Po chuj on tam siedzi? Podobny case jak Szpakowski kiedyś w misji futbol. Tylko Szpakowski jest legenda mikrofonu. Jebany zazdrosny Basałaj wyjebał Szpaka z tvp (czy tam odsunął) i sam komentował w jego miejsce
oczywiście robił to tragicznie i zjebał nawet komentarz do Wisła- Schalke, Pan darek zrobiłby to 10x lepiej.
Dzban Łukaszewski który tak średnio raz na miesiąc pierdolnie taką głupotę na tt, że nie wiem czy śmiać się czy płakać. Wczoraj dał popis w temacie pytania do lewego na konferecji. Chyba jest upośledzony
SAMUEL - chyba najbardziej wkurwiający "dziennikarz" sportowy w Polsce. Punchable morda, głos jak robot, zero wiedzy, on nawet meczów nie ogląda tylko bierze wszystko z twittera jak Michał pol
No i na koniec stary dziad Basałaj. Nigdy nie powiedział nic ciekawego, nic nie wnosi do programów, wpierdala się innym w zdanie, podobnie jak grubas Szczygielski nawet kurwa nie ogląda meczów poza realem i reprezentacja jednym okiem. Po chuj on tam siedzi? Podobny case jak Szpakowski kiedyś w misji futbol. Tylko Szpakowski jest legenda mikrofonu. Jebany zazdrosny Basałaj wyjebał Szpaka z tvp (czy tam odsunął) i sam komentował w jego miejsce
No i nie zapominajmy o masturbującym się w samochodzie pod Izę Coproviak czyli Tomaszu Pyton85 Włodarczyk, ale ten akurat przynajmniej ma jakieś dojścia i niektóre newsy podaje najszybciej w kraju i w porównaniu z tymi asami to wiadomo, że góruje.
A swoją drogą to po tej całej akcji to bardziej oberwała pani Iza, bo totalnie przestała być aktywna. Przynajmniej na Iksie, dawniej Twitter, bo Przeglądu Sportowego to ja nie czytuję
A swoją drogą to po tej całej akcji to bardziej oberwała pani Iza, bo totalnie przestała być aktywna. Przynajmniej na Iksie, dawniej Twitter, bo Przeglądu Sportowego to ja nie czytuję
Ostatnio zmieniony 20 mar 2024, 23:33 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
pani iza probowala kariery przed kamera niestety ten sam defekt co u popularnego rokiego
Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
chyba pomylilem postacie sory
Dodano po 3 minutach 8 sekundach:
a pamietacie jolante zasepe
Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
chyba pomylilem postacie sory
Dodano po 3 minutach 8 sekundach:
a pamietacie jolante zasepe