Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Zaraza

Re: Belmondo

Post autor: Zaraza »

bilderberg pisze: 07 paź 2019, 23:55 Serio przez tyle stron pierdolenia nikt nie pomyślał o tym że niemożliwym jest żeby Doniz poznał tranzystorów z Belmondziakiem? Przecież daty się całkowicie nie zgadzają. Koncert w Toruniu to był luty 2018 więc kto wierzy w to że po dwóch miesiącach kosy ci panowie się widzieli żeby iść razem na trans kurwy xD
forumowicze to juz bardziej czekaja na reakcje doniza, bo gdyby to byla nieprawda, to dziadkowi tak cisnienie skoczy, ze ja pierdole, na pewno nagra z tysiac filmow i kto wie, jakis co-op z gps z polowania na transa i tym samym nastapi ciag dalszy tej telenoweli XD a jezeli jest to legit info to beka stulecia, bo fifarafa wyjasnil go totalnie bardziej niz ktokolwiek z hewry czy belmondo XD tutaj nie wazne w co wierzysz i co sie stanie, inba bedzie nadal trwac
Awatar użytkownika
kaczuholek

Post autor: kaczuholek »

doniz w ciągu ostatnich 5min usunął tego dzisiejszego posta z mlody g logo przerobionym na tranzola

moze to nie koniec na dzis jeszcze :lol:
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

vampmoney pisze: 07 paź 2019, 20:17 Tak humorystycznie dodam że Koldi okazuje się pionierem również w byciu pierwszym polskim rap transwestytą
whaaat
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

Spoiler
Obrazek
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
baqlashan

^ohuj xDDD

ogólnie to nadrabiam kilkanaście stron tematu i powiem wam chłopy że to jest wszystko grubsze niż się mogło wydawać :bowdown: :bowdown: :bowdown:

SxE pisze: 07 paź 2019, 20:26 kurwa zaraz się okaże, że funkcjonuje jakies wielkie hiphopowe podziemie gejowskie
malik montana w podkaście u reda już o tym wspominał kiedyś, mówił że ci najpopularniejsi gracze to są homo a robią się na maczo ruchaczy w mediach

btw Ojca bym jeszcze nie przekreślał, bardzo możliwe że ta blondi puściła po prostu fake newsa
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
filipthekiddo

Post autor: filipthekiddo »

Liczę na streamy z polowania duo gps+doni na rafalale, z donejtami głosowymi.
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Macie swojego idola homosie
Spoiler
pała w sosie
Buba_vsc

Post autor: Buba_vsc »

Musiałem, no musiałem założyć konto by brać udział w tej historii pisanej na naszych oczach, zostawiam tylko to :bowdown: :bowdown: :bowdown: wpis taktyczny.
Sikam szampan !
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

akcja generuje wejscia na slizgawke, wiec wygral hiphop
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Nawet nie wchodziłem tutaj poczytać o tej akcji bo wiedziałem ile będzie stron i się kurwa nie pomyliłem :lol:
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

filipthekiddo pisze: 08 paź 2019, 0:24 Liczę na streamy z polowania duo gps+doni na rafalale, z donejtami głosowymi.
Obustronne zawieszenie broni i zakopanie tomahawka niezgody na czas polowania, albowiem nic nie jednoczy ludzi tak dobrze, jak wspólny wróg.
A po zapoznaniu Rafalalki z maczetą lub innym kukri ostateczny pojedynek honorowy między pierworodną drugą połową mabyn a jego zmiennikiem. Gdybym pisał scenariusze serialowe w ten właśnie sposób rozwiązałbym problem tych dwóch bohaterów.
Spoiler
albo potyczka na fame mma i chuj xD
Obrazek
Awatar użytkownika
vivid

Post autor: vivid »

Ciekawe czy belmondziak pojawi się na najbliższych koncertach, które mają się odbyć 'normalnie'
Awatar użytkownika
baqlashan

wątpię, ludzie nie daliby mu spokoju

e: ale zajebiście że obecna telenowela z serii mobbyn extended universe TOTALNIE przyćmiewa akcję promocyjną najnowszych młodych szczeniaczków, buahahahaah, moje serce się raduje wygrał hiphop
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

Chyba będzie koniec epopei, bo jakby Rafalala rzeczywiście miała na Obywatela Bez Nipu jakieś filmiki grubsze niż kąpanie się wannie, to by zrobiła jakiś preview jako atencjuszka.

Tak sobie myślę, że może Młody Sarmata wpadł pogadać po sakwach i złapać bucha i poruchać tą drugą, bo po niej nie widać tego, co widać po Rafalali. Mam też teorię, że Młody G w wannie ogolił se klatę, bo na filmikach itd miał włosy, a na filmiku z wanny wygląda jakby zmywał z klaty resztki pianki do golenia. Speca od białej broni też nie potępiam tak do końca, bo sam bym się dał nabrać na koleżankę Rafalali i mógł nie wykminić że między nogami ma siusiaczka.

CSI Ślizgawka
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

przedszkolanek pisze: 07 paź 2019, 21:48 jak to piszę to mam w pamięci małolaty z podstawówki, które się ze mną kłóciły, że nie słuchają rapu
w jakiej sytuacji musialo dojsc do takiej rozmowy? xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Niepokojoncy_Poeta

Post autor: Niepokojoncy_Poeta »

baqlashan pisze: 08 paź 2019, 1:08 mobbyn extended universe
Zainspirowałeś mnie:
Spoiler
Obrazek
Jestem tu nowy, witam, odpalam popcorn
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

Obrazek

co to kurwa jest KPF xD

(oprócz tego, że to gęg)
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
baqlashan

Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

piernikowyskoczek pisze: 08 paź 2019, 0:15
Spoiler
Obrazek
Ta fota robiła furorę już lata temu xD
Koldi trendsetter w polskim (t)rapie, zrozumieli dopiero po latach, po raz wtóry.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

ja po prostu bym chciał dla wartości rozrywkowej aby to z oyche się okazało prawdą :oops:
ODPOWIEDZ