I na końcu jeszcze Piters
Belmondo
Re: Belmondo
Ja pierdole, nadrobiłem 20 stron
Chyba trzeba zmienić avatar xD
błagam niech jeszcze Żurom wmiesza się w to ze swoim Stop Pomówieniom
FUCK OFF MR LAHEY
Koledzy, wiem że beka i ogólnie sytuacja jest kosmiczna ale to jest chore, że rekord forum padł podczas streamu transwestyty.
Nie oglądam tego pojebanego gówna, streśćcie potem, poczytam dla beki bo to faktycznie ewenement.
Ćpuny, shemale, transy, fetyszyści, kwit flipy, LGBT, jakaś łysa alternatywka, JWP. Ja pierdole, za stary na to jestem.
Nie oglądam tego pojebanego gówna, streśćcie potem, poczytam dla beki bo to faktycznie ewenement.
Ćpuny, shemale, transy, fetyszyści, kwit flipy, LGBT, jakaś łysa alternatywka, JWP. Ja pierdole, za stary na to jestem.
założę zaraz temat do propsowania śmiesznego posta Pitersa bo już za dużo
Oyche oglądał sobie tego live i już nagrywał kolejny filmik na instagram a tu chuj wleciała jego ksywka i sms xD I ej, to jest grubsza sprawa i ja wierzę im że Oyche też jest w to wjebany, bo skąd by go znały i po co by go w to mieszały ? 
- Cuba L1br3
Normalnie do złotych ust dla potomnych jak już chcesz go uhonorować
ja pierdole nie mogę tego pomieścić w głowie, to mi się kurwa chyba śni
w ogóle trochę dziwne że Oyche jeszcze nie zareagował
w ogóle trochę dziwne że Oyche jeszcze nie zareagował
Gdy przychodzę to podaję kolbę , ona mówi zdejmij nogę i kładzie stopę na głowę
- gonny_trebor
- Moderator
może oychec wyszedł pograć w piłkę albo poruchać, wam też przydałoby się to czasem pzdr
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
no w sumie trugonny_trebor pisze: ↑07 paź 2019, 21:00 może oychec wyszedł pograć w piłkę albo poruchać, wam też przydałoby się to czasem pzdr
XDDDDDDDDDD jaaa pierdolę, na chwilę z psem na spacer wyszedłem, nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji
żaden serial tak mnie nie wciągnął jak to chore gówno
Ale przecież Doni tak pisze, wystarczy poczytać jego komentarze na ig
- kaczuholek
jak to skąd, wystarczy wygooglowac belmondo i masz od razu info ze zalozyl mobbyn z oyche donizem. po co? dla pierdolonej atencji, satysfakcji ze psujesz ludziom zycia, prześledz sobie celebrycką kariere rafalalka
przecież widac jakim kurwa czlowiekiem jest rafalala, nagrywanie ućpanych ludzi pozniej ich szantazowanie, jeśli wierzyć temu postowi z trans forum, to również zaraza hivem kłamiąc na temat swojego zdrowia. czym byłoby takie klamstewko dla atencji o donizie w porownaniu do tego wszystkiego?
o tym smsie doniza może to prawda moze nie, ja na ten moment watpie, bo przecież doniz ma cos w tej główce jednak na tyle że samemu mając ciągotki do transow, nie nagrywal by 1,5 roku temu na story info o belmondziaku ze tez lubi transy
To jest wszystko za mocne, ale nadal musimy czekać na konkrety
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Jeszcze pewnie nie wrócił z roboty na saksach, ma ostatnie chwile słodkiego spokoju zanim dowie się o paszkwilu tranzystorskim z Trójmiasta.