Belmondo
- piernikowyskoczek
Re: Belmondo
I think I fell in love with some trans
and got married in a bath tub
honeymoon on her floor
and got divorced by the end of the night
that's one hell of a lifeeee
and got married in a bath tub
honeymoon on her floor
and got divorced by the end of the night
that's one hell of a lifeeee
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Zobaczyła, że jej 3k widzów wpadło na live to musi dozować infoprzedszkolanek pisze: ↑07 paź 2019, 20:24 ogólnie topoziom atencjuszostwa tej białogłowy jest niesamowityprawdy jego fani nie dostaną...
teraz, ale może kiedyś...![]()
a tu nie chodzi po prostu o to, że wyspowiadał im się ze swojego całego popierdolonego życia, otworzył przed nimi swój popierdolony umysł i one są tym obciążone po prostu? wiecie, że ktoś się przed wami otwiera, a jego wnętrze jest tak popierdolone, że aż wam z tym źle? ja tak to zrozumiałem
wątpie, żeby tu chodziło o jakieś dewiacje bo jeżeli o to chodzi to ciężko jest pewnie zaskoczyć takiego rafalale
wątpie, żeby tu chodziło o jakieś dewiacje bo jeżeli o to chodzi to ciężko jest pewnie zaskoczyć takiego rafalale
O ja jebie wyobraziłem to sobie, wszyscy sztywniutcy a po godzinach kizo jebie się z young igim czy coś
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Cała historia Mobbyn to materiał na zajebisty film/serial. Nie zdziwię się jak za parę lat powstanie ekranizacja
Już jest, nazywa się ten kanał Yurkosky
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ostatnia rzecz jaką bym wtedy zrobił to wstawianie jakichś upokarzających zdjęć na social media i szantażowanie na streamie, no kurwa szanujmy się. One nie są tu poszkodowane.2ps__ pisze: ↑07 paź 2019, 20:27 a tu nie chodzi po prostu o to, że wyspowiadał im się ze swojego całego popierdolonego życia, otworzył przed nimi swój popierdolony umysł i one są tym obciążone po prostu? wiecie, że ktoś się przed wami otwiera, a jego wnętrze jest tak popierdolone, że aż wam z tym źle? ja tak to zrozumiałem
-
jasnejasne
Jakby ktoś, kto nic nie ogarnia z tego zapytał o co chodzi z Mobbyn, to tego się nie da opowiedzieć
Ale to jest wiadome od początku, byku. Treść tego smsa brzmi jakby pisał go upośledzony typ z wczesnego gimnazjum chcący zrobić jakiś prank na omegle siedząc z ziomkami, no to jest tak nieudolne i głupie, że nie wierzę żeby to była wiadomość od Doniza. Robią sobie świetną zasłonę dymną na wypadek ewentualnych niemiłych sytuacji, a do tego podkręcają hajp wokół swojej osoby (nie licząc już kolejnej z kolei akcji DAJ HAJS ALBO MATERIAŁY POLECĄ, przecież Rafałek w ten sposób zarabia).
Większość bowdownów dotyczy raczej wyjątkowości tej sytuacji, przecież to kurwa wygląda i brzmi jak wyjęte z jakiegoś Black Mirror - dwójka trapów licytująca się z hip-hopowym składem o to, czy myli sobie nawzajem plecy, a drudzy zapowiadają wpierdol i próbują udowodnić niewinność.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
młody dron na podobnym poziome dewastacji mózgu przez narkotyki co belmondo, można sprawdzić na wywiadzie z winim, gimnazjalista z wąsem
nie dziwi mnie fakt, że obaj przeżywali analne rozkosze z Rafałem, szkoda tylko oycze doniza który był słupem i spłaca kredyt za szwagra
nie dziwi mnie fakt, że obaj przeżywali analne rozkosze z Rafałem, szkoda tylko oycze doniza który był słupem i spłaca kredyt za szwagra
Spoiler

Jakby nakręcili film na podstawie tej sytuacji to by ludzie mówili że nierealistyczne.
Spoiler

cała sytuacja wyszła w piątek, Taco Hemingej też jest zamieszany w rapowe podziemie gejowskie
- przedszkolanek
a jeszcze jedno
wiem że to było 30 stron temu i już nikogo, ale bronienie GPSa to jest xD
pomijając już wypięcie się na "brata" i zmuszenie go do tego upokarzającego oświadczenia (w chuj ono smutne, ale belmondziak wróci szybciej niż się wszystkim, w tym mu wydaje) to jakby ten ryj miał łeb na karku, to by kombinował jak tę aferę wynieść na jeszcze lepszy poziom, żeby się z tego zrobiła drama telewizyjna. Przecież w tej chwili wartość rynkowa belmondziarza urosła o co najmniej kilka set procent. Teraz tylko brakuje, żeby algida polazł do jakiegoś pytania na śniadanie opowiadając jak go próbowała wykorzystać ideologia gender
wiem że to było 30 stron temu i już nikogo, ale bronienie GPSa to jest xD
pomijając już wypięcie się na "brata" i zmuszenie go do tego upokarzającego oświadczenia (w chuj ono smutne, ale belmondziak wróci szybciej niż się wszystkim, w tym mu wydaje) to jakby ten ryj miał łeb na karku, to by kombinował jak tę aferę wynieść na jeszcze lepszy poziom, żeby się z tego zrobiła drama telewizyjna. Przecież w tej chwili wartość rynkowa belmondziarza urosła o co najmniej kilka set procent. Teraz tylko brakuje, żeby algida polazł do jakiegoś pytania na śniadanie opowiadając jak go próbowała wykorzystać ideologia gender