Tede - Trzyha: Hajs Hajs Hajs (2003)
Re: Tede - Trzyha: Hajs Hajs Hajs (2003)
20 lat panowie, zostawiam
dla tego albumu, wyprzedził grę, dziś przesłuchałem w trasie i dalej można bujać głową do tych nawijek
MalinowyJogurt 2
to samo, puscilem z vinyla pare tygodni temu i bylem w szoku jak aktualny jest przekaz. I jak wiele z tego o czym nawijal Tedzik sie sprawdzilo.
nie pasuje coś?
morda
morda
zarówno na tej jak i innych starych płytach TDF potrafił rzucić prostą linijkę z taką charyzmą i delivery, że siedziała w głowie kilka dni i jarałeś się tym wersem mimo że na pierwszy rzut oka nic specjalnego w nim nie było, duży atut to był zatracony na przestrzeni lat i kolejnych miałkich cd
- gods bidness
Kiedyś moja ulubiona płyta Teddy'ego. Sprawdzana rok temu ukazała straszliwość plastikowych chujowych bitów i wielu nieudanych linijek.
- gods bidness
Co nie zmienia faktu, że zgadzam się że momentami to był raperski prime Teddy'ego, miał luz charyzmę lekkość rapu i rymu. Np. ten kawałek pokazuje, że miał luz, charyzmę i zajebisty niewymuszony głos.
- gods bidness
Jednak to dalej najlepsza jego płyta, się okazało, mimo kilku strasznych potworków.
j/w najlepsze solo Tedego i raczej nie ma chyba za bardzo tutaj o czym dyskutować, ja jeszcze dorzucę, że zwykle nie zwracam na to jakiejś szczególnej uwagi ale ilość kozackich refrenów na tej płycie to jest coś pięknego, nawet te gorsze numery często dobrze bujają dzięki temu.
ale zajebioza, nie znałem tego, dobrze to idzie
jeśli to z 2001 to niezły progres względem sportu
na pętli do dzisiaj ten kawałek od czasu do czasu jak i kilka innych z HHH, no z żadną inną jego płyta tak nie mamgods bidness pisze: ↑01 lut 2024, 17:48 Co nie zmienia faktu, że zgadzam się że momentami to był raperski prime Teddy'ego, miał luz charyzmę lekkość rapu i rymu. Np. ten kawałek pokazuje, że miał luz, charyzmę i zajebisty niewymuszony głos.
słuchałem ostatnio, do niedawna moja ulubiona płyta tedzika, ale w sumie chyba notes lepszy
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
skąd to pobrać
jasny wracaj na forum
@8na10 jak się dowiesz to daj znać
te demówki wydał oficjalne Tede przy reedycji
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Dokladnie, dodawal do reedycji deluxe (kurwa nie wzialem
)
A udostepnil to wczesniej , kilkanlat temu z opisem ze myslal ze to zginelo na spalonym dysku ale jednak odnalazl jakos.
A udostepnil to wczesniej , kilkanlat temu z opisem ze myslal ze to zginelo na spalonym dysku ale jednak odnalazl jakos.