legendarny kurwa album
juz wczoraj zalozyles temat o jakims chujstwie obsranym ktore zostalo po paru minutach przeniesione i ladnie otagowane ale twoja przecpana dupa nie zauwazyla tego bo nic nie ogarniasz co sie wokol ciebie dzieje cymbaleFruitOffTheWall pisze: ↑26 sty 2024, 21:09 popełniłem czeski błąd a ty jak zwykle szukasz chuja do dupy, wypierdalaj słuchać guczi mnicha bo naprawde nic ci tym postem nei zrobilem a ty zesrałeś sie kurwo jak tadek pod jubilatem
ale kumam taka konwencja śmieszka milego wieczoru
Wiadomka, nie dopisuj i nie sraj ogniem.
to forumowy cwel, ignoruj goFruitOffTheWall pisze: ↑26 sty 2024, 21:09 popełniłem czeski błąd a ty jak zwykle szukasz chuja do dupy, wypierdalaj słuchać guczi mnicha bo naprawde nic ci tym postem nei zrobilem a ty zesrałeś sie kurwo jak tadek pod jubilatem
też wolę, najlepsa płyta varga. mi oczów na dungeon nie otworzył bo tam może jeszcze opr wongraven to nie ma nic ciekawego - może gdyby za ten gatunek wzieli się jacyś wizjonerzy z talentem do wymyślania spoko melodii to ok - ale wszystko co słuchałem w tym gatunku to takie ładnie opakowane jedno wielkie nic.
osobiśćie najczęściej wracam do rundganga. kocham ten pasaż.