Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
116
60%
Split
53
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 194

Awatar użytkownika
kociao

Re: Siłownia

Post autor: kociao »

@mancipium , @hwjsk dzięki za odpowiedzi panowie. Sytuacja wygląda już lepiej, z kolejnymi treningami ból był już wyraźnie mniejszy, a teraz już go w ogóle nie ma, to pewnie błędy początkującego, mam nadzieję że już to nie wróci
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Już tak dobrze było, trening i dobre jedzenie od dłuższego czasu, w końcu zaczynałem wyglądać jakbym coś tam ćwiczył i chuj, złamałem obie ręce w pracy XD Czekają mnie z 3 miesiące przerwy od ciężarów na górne partie ciała, tak mówił lekarz, zobaczymy. Mam duże zaległości jeśli chodzi o nogi (robię 85x5 na klatę i 80x5 w przysiadzie XD), więc jak tylko zdejmą mi gips z ręki to wracam na mordownie i 3x w tygodniu będę robić nogi, do tego jakieś kardio żeby się nie ulać.

W ogóle mam pecha do kontuzji ostatnio, we wrześniu padło mi kolano grając w plażówkę i miesiąc ledwo chodziłem, a zacząłem ćwiczyć dół w grudniu znowu i to raczej tak lekko. Teraz jedną ręka w gipsie, druga tylko usztywniona, zobaczymy ile zdejmie powrót do zdrowia, nie poddaję się:D
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Jak Ty to zrobiłeś? :o
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

duzo zdrowka byku, marne pocieszenie, ale przynajmniej nie w lato, to ci nie bedzie za goraco w gipsie :D
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Jose pisze:Jak Ty to zrobiłeś? :o
Właśnie najgłupszy sposób, strasznie lamerski. Szedłem tyłem, gadałem z gościem i potknąłem się o coś na ziemi, straciłem równowagę i wylądowałem na jednym biodrze (mam obolałe) i musiałem uderzyć oboma łokciami albo przedramionami o ziemię, bo obie kości pękły zaraz przy stawie łokciowym. (głowa kości promieniowej w obu rękach)
Na szczęście mam trochę tramalu w domu, więc da się przeżyć. Ale bycie karmionym nie jest najprzyjemniejszą rzeczą na świecie :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

pozwij koordynatora tego miejsca w ktorym sie wyjebales
@zemsta1camzata
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

checollada pisze: 19 sty 2024, 18:38 Ale bycie karmionym nie jest najprzyjemniejszą rzeczą na świecie
To poczekaj jak się przetrawi
hwjsk

Post autor: hwjsk »

przynajmniej nie bedziesz miał dysproporcji mięśniowych po obu stronach
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

checollada pisze: 19 sty 2024, 18:38 Właśnie najgłupszy sposób, strasznie lamerski. Szedłem tyłem, gadałem z gościem i potknąłem się o coś na ziemi, straciłem równowagę i wylądowałem na jednym biodrze (mam obolałe) i musiałem uderzyć oboma łokciami albo przedramionami o ziemię, bo obie kości pękły zaraz przy stawie łokciowym. (głowa kości promieniowej w obu rękach)
od razu się zainteresuj skierowaniem na rehabilitację, żeby po zdjęciu gipsu / ortezy wbić na rehabilitację
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

no i wyciągnij odszkodowanie, za takie coś na zachodzie (a chyba nie pracujesz w kraju) powinieneś dostać kasę, która pomoże Ci przezwyciężyć ból.
Radzę prowadzić dziennik głosówek codziennie (bo zeszytu chyba nie mozesz:P), w którym będziesz notował ile czynności robią za Ciebie inni ludzie i ile zajmuje to czasu. w Polsce byś normalnie dostał za każdą godzinę chociaż minimalne wynagrodzenie zwrotu. Ziomkowi co biodra połamał w ten sposób z 20 tys. zwrotu kosztów opieki wywalczyłem.

pamietaj, że zakupy za Ciebie, pranie za Ciebie, prasowanie, mycie naczyń, szykowanie posiłków, sprzątanie, załatwienie spraw w urzędzie, wożenie do lekarzy, wożenie gdziekolwiek, wszystko to się liczy :)

nie ograniczaj swojej inwencji
Raz wódzina, raz na witaminach
yaneq

Post autor: yaneq »

Polecacie jakąś kreatyne, tyle że w kapsułkach. Dawno nie brałem, a w prochu to zawsze puchę męczę jak skurwesyn....
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Jakąkolwiek poza SFD bo tam dodają rtęć :lol:
yaneq

https://ostrovit.com/pl/products/ostrov ... 26624.html

taka będzie si?

Bo jeszcze patrzyłem na olimp ale tam cenowo gorzej
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

miałem i możesz spokojnie powijać, choć mnie wkurwiało łykanie kolejnych kilku tabsów i wróciłem do proszku

no i jak dobrze pamiętam to żeby tam wychodziło ~5g, to trzeba łykać 4, a nie 3 jak sugerowana dawka na opakowaniu
yaneq

Dzięki wielkie za opinie, biere tego ostrovita
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Randomowy typ na saunie polecił mi peptydy na poprawę snu. Jeszcze nie rozkminiałem tematu ale może ktoś tutaj wgryzł się już wcześniej. Chodzi mi o to, czy są bezpieczne oraz czy działają?

Polecenie dotyczyło BioLabu i szczepów: GHRP-2 + MOD GRF 1-29 MIX oraz P-21(P021).
nic na potem
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

ale chcesz poprawę jakości snu czy lepiej zasypiać? ja miałem problem z wybudzaniem, od pół roku stosuję l-tryptophan ze swansona i śpie jak zabity, polecam mocno @kr0pka
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

czy są bezpieczne to huj wie, nie są dokładnie przebadane, więc ja byłbym raczej ostrożny

BENGAL by powiedzial zeby lepiej turanabol dojebac albo tescis
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

@wrubel chodzi o jakość snu, zwiększenie czasu snu głębokiego, wyeliminowanie wybudzeń w nocy.
Walę melatoninę, co dwa tyg zwiększam o 1mg, bo dalej się wybudzam. Jestem na 6mg obecnie i jest delikatna poprawa ale do ideału dużo brakuje.

Opisywałem swoje problemy już kilka razy na forumie. Typo, który mi polecał te peptydy, mówił, że na zegarku w czasie pomiaru snu przed suplementacją miał średnio 2x15min snu głębokiego, po peptydach 4x30min.
Mam srogą desperę z tym snem, więc pewniem coś poczytam ale ostatecznie wjadę na testy 21 dniowe.
nic na potem
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

spróbuj tryptophan, przez pierwsze kilka dni miałem pojebane sny (sporo osób opisywało to samo) ale takie skutki uboczne to nic, to serio działa, nie wybudzam się a potrafiłem budzić się co godzinę i wstawać wyczerpany po 8 godzinach "snu"
ODPOWIEDZ