[serial][Max] Rick i Morty / Rick and Morty (2013 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Rick and Morty
ale przecież ani to mądre, ani śmieszne, ani ciekawie narysowane. nie wiem ocb
jasny wracaj na forum
Nie wiem co Ci odpowiedzieć, gust jak chuj każdy ma swój... Dla mnie to top animacji obok SP. Mnie z kolei nigdy family guy nie śmieszył, za Simpsonami też nie przepadam
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- CeHaTeHaCe
ogląda ktoś nowy sezon? 7 odcinków jak na razie pierwszy najlepszy, ujdzie nawet
@CeHaTeHaCe Raz lepiej raz gorzej, jak u Jakuba Grabowskiego
Siódmy odcinek totalnie southparkowy, z southparkową piosenką i beką z celebrytów - dziwne
Ogólnie to nic nie stracisz jak nie obejrzysz, nie było żadnych goatów jak Pickle Rick czy odcinek o spaghetti
Najbardziej podobały mi się odcinki z Beth-dziewczynkami/ziemnskim theme parkiem i ten o statku z zahibernowanymi bogaczami; najmniej, jak zwykle, o Cytadeli
Siódmy odcinek totalnie southparkowy, z southparkową piosenką i beką z celebrytów - dziwne
Ogólnie to nic nie stracisz jak nie obejrzysz, nie było żadnych goatów jak Pickle Rick czy odcinek o spaghetti
Najbardziej podobały mi się odcinki z Beth-dziewczynkami/ziemnskim theme parkiem i ten o statku z zahibernowanymi bogaczami; najmniej, jak zwykle, o Cytadeli
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Jest sens sie zapoznac z ta bajka? Bedzie duzo do nadrobienia czy jest to w miare krotki serial? No i czy jest przewidziane ze to sie skonczy czy ma to byc niekonczaca sie opowiesc? Tbh przeraza mnie jak seriale sa za dlugie, chcialem obejrzec ponownie futurame bo w mlodosci mi sie bardzo podobala ale wymieklem widzac ile tego jest...
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
miałem dwa podejścia i nie przebrnąłem dalej niż odcinek ze smokiem w 4. sezonie, ale pierwsze trzy sezony polecam do luźnego oglądania. nie sądzę, żeby twórcy dążyli do jakiegoś ostatecznego rozwiązania, a podejrzewam, że masz niechęć do porzucania produkcji bez obejrzenia ich do końca, więc w tym przypadku zachęcam do oglądania aż do momentu, gdy przestanie cię to interesować
@bronek Ale co za problem, nikt Cię nie zmusza żebyś ciągnął wszystkie odcinki do końca jak się zaczynają nudzić; masz prawo rzucić to, masz prawo w to wątpić.
Pierwsze sezony to moim zdaniem obowiązek i fenomen kulturowy/klasyk jak dajmy na to South Park, tym bardziej skoro lubiłeś Futuramę (i może, jak ja, myślałeś że byłoby super gdyby bardziej odpięli wrotki niż byli tacy family friendly). Odcinki są bardzo losowe - są może jakieś overarching stories jak Cytadela, klon-siostra Beth, historia żony Ricka itp., ale nic na zasadzie zagadki do rozwikłania jak w Lost czy Severance.
Pierwsze sezony to moim zdaniem obowiązek i fenomen kulturowy/klasyk jak dajmy na to South Park, tym bardziej skoro lubiłeś Futuramę (i może, jak ja, myślałeś że byłoby super gdyby bardziej odpięli wrotki niż byli tacy family friendly). Odcinki są bardzo losowe - są może jakieś overarching stories jak Cytadela, klon-siostra Beth, historia żony Ricka itp., ale nic na zasadzie zagadki do rozwikłania jak w Lost czy Severance.
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
No jest tez mozliwosc ze sie wkrece i spedze za duzo czasu na ogladanie
Ale obejrzenie np 1 sezonu albo 2 i rzucenie tego wydaje sie byc kuszaca propozycja, poznam chociaz uniwersum (albo juz poznalem? Bo mam jakies fleszbeki z przeszlosci z tymi postaciami ale kompletnie nie pamietam jaka byla fabula, ale pamietam ze odcinki byly odjechane a ja lubie taki absurdalny humor)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- CeHaTeHaCe
sezony 1 i 2, może 3 to klasyki, nie stracisz dużo jak na nich skończysz oglądać
Re: [serial][Max] Rick i Morty / Rick and Morty (2013 - )
Wróciłem po czasie i wciągnąłem 6 sezon. Brakowało mi tego popierdolonego poczucia humoru
Nie jest to genialne dzieło ale idealny odmóżdżacz.
Spoiler
jak ten odcinek z ciasteczkami z wróżbami i Jerremu wyszło, że musi wyruchać swoją matkę czy z tym Jezusem jak walczyli i ekipą z twistem i retrospekcją albo jak Jerry pokonał obszczajucha i został bohaterem