OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Absolutni debiutanci taki trochę Ostatni komers-feeling mają
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
rowniez dziekujemy z uzytkownikiem połas
- ConeyIsland
THE VALHALLA MURDERS - spoko islandzki kryminał dla fanów północnych produkcji, dostępny na Netflixie. Jest element zaskoczenia w fabule, w głównym wątku także plusik.
skonczylem wlasnie fleabag, damn 
@pardon A widziałeś Shameless wersję amerykańską bądź Wspaniałą pani Maisel jak Ci tamto podeszło to warto.
- ConeyIsland
Dzisiaj Forst debiutuje na netflixie. Mialbym go w chuju ale obejrzę, bo: a) chcę; mimo wszystko szyc mam wrażenie jakby nie był tak chujowym aktorem jak się wydaje i a nuż to jest TA rola...? b) muszę; żona czyta mroza.
I pomyśleć że wszystkie kolejne produkcje w których maczała palce, spieprzone
https://www.imdb.com/title/tt5957766/
Polecam serial Loudermilk. Wkręciłem się fest po 5 odcinkach. Ten gość grający tego małego adwokacika, to casting idealny. Co się uśmiałem to moje. Mam nadzieję, że powstanie 4 sezon w przyszłości, bo scenariusz od dawna czeka gotowy na kolejne kilka sezonów. Niby na Amazon prime jest, ale jak brata pytałem, żeby mi sprawdził, to mówi, że nie ma. Ciekawe czemu niedostępne w Polsce. 3 sezon z angielskimi napisami trzeba oglądać, bo polskich nie ma. Od 3 lat nikt nie zrobił
Polecam serial Loudermilk. Wkręciłem się fest po 5 odcinkach. Ten gość grający tego małego adwokacika, to casting idealny. Co się uśmiałem to moje. Mam nadzieję, że powstanie 4 sezon w przyszłości, bo scenariusz od dawna czeka gotowy na kolejne kilka sezonów. Niby na Amazon prime jest, ale jak brata pytałem, żeby mi sprawdził, to mówi, że nie ma. Ciekawe czemu niedostępne w Polsce. 3 sezon z angielskimi napisami trzeba oglądać, bo polskich nie ma. Od 3 lat nikt nie zrobił
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
-
genocidegeneral
jaka to jest potężna scena
you fucking what?
you fucking what?
- ConeyIsland
Peaky...
Jak ta nowa "Camera Cafe", oglądał ktoś to w ogóle? Warto czy nie warto?
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Skończyłem 4 sezon For All Mankind. No kurwa, jak nic to musi być prequel Star Treka.
"True Detective" [S04E01] 1080p.WEB.H264-ETHEL
- ConeyIsland
jak to mówią młodzi ludzie... masakracja. ależ gówno obesrane oezu. Jedyne co dobre w tym filmie to widoki Tatr. Chaos kurwa, chaos. Wszystko jest w tym serialu z dupy albo do dupy. Do dupy są aktorzy którzy jakby z kartki swe kwestie czytali. Z dupy jest tempo akcji. Z dupy jest główny złodupiec, którego domyśliłem się w drugim odcinku więc albo jestem geniuszem (babcia mi tak mówiła w sumie) albo wzięcie za tegoż antagonistę gościa z wyglądem psychola nie było zbyt przemyślane. Odcinki po jakieś 35 minut więc 6 x 35 = straconych kilka godzin. Pierdolę.ConeyIsland pisze: ↑11 sty 2024, 11:44 Dzisiaj Forst debiutuje na netflixie. Mialbym go w chuju ale obejrzę, bo: a) chcę; mimo wszystko szyc mam wrażenie jakby nie był tak chujowym aktorem jak się wydaje i a nuż to jest TA rola...? b) muszę; żona czyta mroza.
czytając to cieszę się, że odpuściłem wczoraj po 3/4 pierwszego odcinka, już tak wkurwiali aktorzy z tym szefem szyca na czele że nie dało się wytrzymać
Mi też siadło, tylko to znowu to czekanie co tydzień
Chciałem poczekać aż będzie kilka odcinków i jakie recki ale chyba po tym co widzę nie wytrzymam i obejrzę na dniach. Fajnie widzieć że ta reaktywacja Detektywa zapowiada się na udaną