Laikike1
Re: Laikike1
Ten team nie zawodzi nigdy i nigdzie 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Aż nie mogę uwierzyć, tyle lat co rok level/ikona a tu nagle koniec
Mar dzięki za każdy level z osobna, zdrówka dla ciebie i rodzinki!
Mar dzięki za każdy level z osobna, zdrówka dla ciebie i rodzinki!
-
paxhominibus
Cholernie przykro, że to już koniec. Mam tylko nadzieję, że usłyszymy coś jeszcze od Mara i nie będziemy czekać na Rzeczy Naturalne 2 tak jak czekamy na Brudne Serca.
Trochę żenada że stary chłop z rzekomo ogarniętym żyćkiem się obraża chuj wie w sumie o co (i przestaje nagrywać?), bo chyba nie o przyjęcie płyty, która była dobra i nikt tego nie negował.
może mu sie po prostu nie chciało, obrazenie nie wyszło poza faze rozkminek z tego co widziałem 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
mi się wydaje, że to nie jest obrażenie się, tylko ten hh mógł być jego formą terapii (wydaje mi się, że o tym wspominał przy okazji pójścią na odwyk), który mógł zostać przepracowany.
Wiem, że to far fetched theory ale ze szczątkowymi informacjami jakie operujemy to ten sam poziom co mówienie że się obraził.
Dla mnie goat polskiego hh ale do mojego miesiąca nikt nie dodaje 20.
Wiem, że to far fetched theory ale ze szczątkowymi informacjami jakie operujemy to ten sam poziom co mówienie że się obraził.
Dla mnie goat polskiego hh ale do mojego miesiąca nikt nie dodaje 20.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Chyba jeden z leveli był po nowym roku, więc nie ma co się wczuwać w datę, ale nawet jeśli się kończy coś, to kurwa chłop ponad dekade dawał rzeczy, bez wczutki
6 wyszła po północy jakoś, pamiętam jak z ziomeczkami odpalaliśmy na pełną na imprezie gdzie większość to w chuj nierapowe towarzystwo, dziwne miny były 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Chłop ma 42 lata więc można mu wybaczyć koniec corocznych nawijek
Niech się przykłada do dłuższych materiałów które będzie wydawał dopieszczone a będzie git
Szkoda, szczególnie dlatego że Laik jest w formie i jeśli serio był trochę podrażniony przyjęciem płyty to tym bardziej mogłoby to wyjść na plus dla nowego kawałka. Wkurwionego Laika dawno nie było. Ale cóż i tak dzięki za te wszystkie lata, fajna mała tradycja z wyczekiwaniem na track co roku. Ważne że płyta z Soulpetem dowiozła i to bardzo.
Wierzę, że projekty od Laika jeszcze będą i mam nadzieję, że niedługo. Brak corocznego wjazdu z buta boli bo ponad dekadę ich słuchanie było piękną tradycją ale takie żyćko. Osobisty goat bez jakiegokolwiek podjazdu kogokolwiek.
Ladacznico nie zabijaj mojej wibracji
to jeszcze gorzej, bo pewnie marcinek liczyl ze nikt nie doceni i bedzie mogl sobie splakany pomarudzic, a truskule beda przepraszac i blagac i powrot a tak to chuj
Rozczarowanko no ale cóż
Laik dał, Laik wziął
Laik dał, Laik wziął
- piernikowyskoczek
laik wprost dał komentarz, że się obraził na małą sprzedaż, nie wiem, czemu soulpete to dementował, skoro Marcin wyraźnie dał do zrozumienia
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- przedszkolanek
po pierwsze ja negowałem (do pewnego stopnia), a po drugie, mordy, to nie jest wasza dupa, on wam nie jest nic winien
No to w koncu plyte kupilo parenascie osob jak napisal laik, czy zszedl caly naklad podstawowy i jeszcze dotlok jak napisal soulpete? 
- ConeyIsland
Nakład wynosił paręnaście sztuk. To jedyne wytłumaczenie.
- FruitOffTheWall
laik całe życie podziemie ee kurwa wyjebane mam, nagle obraża się na to że płyty mu nie zeszłyxD
moze to jakiś zły dzien marcin, pozdro życzę ci wszystkiego co dobre
moze to jakiś zły dzien marcin, pozdro życzę ci wszystkiego co dobre
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko