NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
boston bez browna dzisiaj tylko
Dodano po 7 godzinach 10 minutach 42 sekundach:
te nieudasy zjebały +21 dzisiaj
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- MalkoNTENT
Gdzie oglądacie powtórki? Kiedyś miałem zapisaną zajebistą stronkę z retransmisjami i przepadła po zakupie nowego telefonu.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- zemsta1camzata
Przecież normalnie klepiesz w Google nba replay HD i masz rano już mecze z nocy.MalkoNTENT pisze: ↑06 sty 2024, 0:25 Gdzie oglądacie powtórki? Kiedyś miałem zapisaną zajebistą stronkę z retransmisjami i przepadła po zakupie nowego telefonu.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
https://basketball-video.com/ tu masz całe meczeMalkoNTENT pisze: ↑06 sty 2024, 0:25 Gdzie oglądacie powtórki? Kiedyś miałem zapisaną zajebistą stronkę z retransmisjami i przepadła po zakupie nowego telefonu.
- MalkoNTENT
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
cp3 złamana ręka
oby to nie był ostatni mecz w karierze
joker z legendarnym już teraz i najbardziej pojebanym buzzer beaterem od wielu lat, wiem że każdy już widział, ale w temacie nie było, przez całą swoją karierę chłop też nie pokazał tylu emocji co po tej trójcynie
joker z legendarnym już teraz i najbardziej pojebanym buzzer beaterem od wielu lat, wiem że każdy już widział, ale w temacie nie było, przez całą swoją karierę chłop też nie pokazał tylu emocji co po tej trójcynie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
z 1 strony szkoda, z 2 strony uszkodzony bark przez nieodpowiednie przygotowanie do sezonu przez pauzę oraz pokłosie mikrouszkodzeń związanych z odrzutem podczas używania broni toksycznej farby z lat 70 brzmi jak typowe bingo przygłupa który sam ora swoją karierę
Chłop zapomniał, że gnaty mają recoil i mu rozjebało bark. Jebać przygłupa 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan