Chad vs virgin raper
- Moltisanti
Re: Chad vs virgin raper
Virgin - bonus RPK "ja tak tylko rapowałem, to wszystko fikcja literacka, pomóżcie mojej rodzinie"
Chad - wymiar sprawiedliwości - "tak, nie mamy dowodów, zapraszamy za kraty"
Chad - wymiar sprawiedliwości - "tak, nie mamy dowodów, zapraszamy za kraty"
top 1 frajerskich komentarzy na tym forum
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- Moltisanti
- Moltisanti
Można drzeć łacha ze wszystkich, ale zaśmiej się że patus kryminalista został zapuszkowany (za niewinność, wiadomo) to małpy się zlecą bronić degenerata, hiphop zniszczył wam głowy.
no a za co?
- Moltisanti
Za handel narkotykami?
Nie przypominam sobie, aby w tej sprawie były inne dowody niż zeznania świadka koronnego plus słowa z piosenki, a jeżeli uważasz, że za to powinno się skazywać na 5 lat puchy, to raczej tobie hiphop zniszczył głowę
Posty moltisantiego są dowodem na to, że jednak mówienie zwierząt ludzkim głosem w wigilię to zwykła ściema.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
przeciez to wykopek czego sie spodziewaliscie
Dlaczego każdy jedzie po janku?
Jakby ja tego nie rozumiem co on takiego zrobił że ludzie tak po nim ciśnął
Ostatnio zmieniony 25 gru 2023, 20:01 przez Slatty+, łącznie zmieniany 1 raz.
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Tak poważnie to pisze jak Ras w wersji beta, rapuje słabiej, imo taki przeciętny raper, bez niczego ciekawego do powiedzenia, ale no jestem starym dziadem, wiec nie mówi do mnie. Full moich uczniów się z nim utożsamia i uwielbia, szczególnie szanując za treść. Wiec może kwestia wieku/targetu.
Lore ślizgowe jest jeszcze takie, że propsował swój własny numer w jakimś temacie mówiąc że "zjadł gospodarza" I pytał (ironicznie iirc) jak zmyć plamy po spermie z jeansów xd
Lore ślizgowe jest jeszcze takie, że propsował swój własny numer w jakimś temacie mówiąc że "zjadł gospodarza" I pytał (ironicznie iirc) jak zmyć plamy po spermie z jeansów xd
jan sranie jest po prostu asłuchalny
no dobra teraz rozumiemJose pisze: ↑25 gru 2023, 20:07 Tak poważnie to pisze jak Ras w wersji beta, rapuje słabiej, imo taki przeciętny raper, bez niczego ciekawego do powiedzenia, ale no jestem starym dziadem, wiec nie mówi do mnie. Full moich uczniów się z nim utożsamia i uwielbia, szczególnie szanując za treść. Wiec może kwestia wieku/targetu.
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
+ jego ksywa znakomicie określa jego inwencję twórczą
- Moltisanti
jak z bezplciowowdci uczynic zalete i promowac sie wsrod innych npc to kariera jana rapowanie, w dodatku jego niby glebokie przemyslenia to max 3 klasa gimnazjum po pierwszej wypitej amarenie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Jan-rapowanie to przecież definicja hasztagu #im14andthisisdeep plus ten zaspany głos plus wszystko to o czym wspomniał już Jose
Serio, ja nie wiem jak można propsować tego chłopa za treść/tematykę nie mając dwójki na początku rocznika. KAŻDY track z którego go znam ograniczał się do wymamrotania że joł ja pierdole ale ten czas szybko upłynął dopiero co byliśmy mali ehh kiedyś siedzieliśmy na tym murku z ziomkami a teraz już ich nie ma joł
Serio, ja nie wiem jak można propsować tego chłopa za treść/tematykę nie mając dwójki na początku rocznika. KAŻDY track z którego go znam ograniczał się do wymamrotania że joł ja pierdole ale ten czas szybko upłynął dopiero co byliśmy mali ehh kiedyś siedzieliśmy na tym murku z ziomkami a teraz już ich nie ma joł
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag