Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Za to doskonale słyszał jak go koledzy na malucha wołali
ogólnie dramat jest ten typ, ale w sumie dobrze się dostosował do tej bandy chuja
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
ale jak to prawda to akurat props
ten kwiatkowski tak żenujące i zapewnie przeinaczone rzeczy wynosi, że dziwne, że dopiero teraz kazali mu wypierdalać
w ogóle kto te newsy ujawnia, rafał buc stec, który przez 30 lat nie umiał sobie zrobić żadnych kontaktów w środowisku, bo jest ponad plebejską piłkę nożną i teraz nagle wielki insider i michał piątek, który jest tak znany, że pomyliłem jego imię w trakcie pisania
w ogóle kto te newsy ujawnia, rafał buc stec, który przez 30 lat nie umiał sobie zrobić żadnych kontaktów w środowisku, bo jest ponad plebejską piłkę nożną i teraz nagle wielki insider i michał piątek, który jest tak znany, że pomyliłem jego imię w trakcie pisania
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Jezu, przecież ten Stec/Kwiatkowski taki farmazon z tym zdegustowanym Sousą puścił, że chuj. Gość z poprzednimi pracodawcami też rozstawał się w złych relacjach to raz, dwa że tu nawet nie poinformował o tym piłkarzy, a mając argument w postaci - fajne jesteście chłopaki, ale z tym pijakiem już nie mogę, miałby mocny powód, by się tym podzielić. Dodatkowo to on przecież jeszcze zapłacił karę za rozwiązanie kontaktu plus jego środowisko nie puściło nawet zalążka informacji, że zadecydowało pijaństwo Kuleszy, a mając taką amunicję raczej cicho by nie siedzieli. Szczególnie wtedy, gdy Ćwiąkała puszczał o nim info w świat, które się nawet porządnie rozeszło. Podsumowując to typ, który odchodzi przez prezesa menela, nie mówi o tym piłkarzom, płaci karę za rozwiązanie kontraktu i nie stara się bronić swojego imienia.
Przecież Stec sobie siedział i mówił „haha, tu jeszcze napiszę, że najebany Kulesza krzyczał kołcz-maj frend. Wszyscy łykną i będą jajcury. Forza Milan.”
Przecież Stec sobie siedział i mówił „haha, tu jeszcze napiszę, że najebany Kulesza krzyczał kołcz-maj frend. Wszyscy łykną i będą jajcury. Forza Milan.”
https://www.meczyki.pl/newsy/wyskokowy- ... s/228693-n
dopiero co czarek przekonał tego kulawego żeby zdementował wersję jakoby pan prezes napierdolony wręczał mu nagrodę, a teraz to. dużo pracy przed świętami eh
ooo i jest odp:
dopiero co czarek przekonał tego kulawego żeby zdementował wersję jakoby pan prezes napierdolony wręczał mu nagrodę, a teraz to. dużo pracy przed świętami eh
ooo i jest odp:
no może i przeszmuglowaliśmy wudę i co
wlodarczyk to czasem nie ten co jak sie napierdoli to maca kolezanki z roboty? dawaj tomuś rozliczaj te ochlejmordy
Ale laurkę sobie wystawił Kwiatkowski w tym wywiadzie dla Onetu
I cyk, według meczyków Kwiatkowski posadka jako dyrektor TVP Sport, jak widać opłacało się jebać obecny pisowski pzpn xD
Kocham, pozdrawiam
zalatuje nepotyzmem, jakie on ma doswiadczenie managerskie? Szef pru czy dzialu marketingu bym zrozumial
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
A po huj doswiadczenie na panstwowej posadzie?
Oglądał piłeczkę z bliska i ma żonę aktorkę, więc zna się na telewizji. Nada się

nowy prezes pzpn w 2024 @ 1,23
trójkąt bermudzki wola mokotów
Nie wiem gdzie to wrzucić więc może tu: Fernando Santos został trenerem Besiktasu.
dobrze daje
a Lygrys zarucha
Probierz jakiego nie znacie!