e:
Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
- mlodyperkez
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
no ja bym stawial na Radio
e:
e:
obejrzalem, Flint nazywajacy Pezeta faszysta to hajlajt wywiadu
a tak serio to calkiem spoko sie sluchalo, zadne wielkie madrosci nie padly ale Pawel troche przedstawil background nagrywania plyty, jak to bylo z doborem bitow czy goscinek, padlo kilka porownan przeszlosc vs terazniejszosc, bylo tez o Synach, tak sprzecznie ocenianych na tym forum, co ciekawe zdanie Panow rowniez bylo podzielone
na pewno chodziło o radio pezet, to chyba najsłabiej odebrana płyta pezeta no i pan paweł miał mocną spinę z sidneyem
- syrop klonowy
Na pierwsze imię ma Jan
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- przedszkolanek
wyolbrzymione, ale dość obiektywnie
ale props dla Pezeta, że rozlicza się z dorobkiem i nie twierdzi, że klasyczna jest zajebista pod każdym względem
o tym, że Flint nie lubi Synów wiadomo od dawno, w sumie żaden dziennikarz muzyczny ich nie lubi
- syrop klonowy
Jeden jest Janem i mówi o sobie Paweł, a drugi jest Miłoszem i mówi o sobie Młody Jan
Ech, ci raperzy
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- przedszkolanek
ale młody Jan jest chyba od dziadka Jana, może młody jest do niego podobny, a może dziadek Jan też był fatalnym wokalistą 
Swoich faworytów dałeś jako najlepszych na płycie a Pezeta do którego jawnie czujesz antypatię jako najgorszego w tym kawałku. Dokładnie to samo pisałeś jeszcze przed premierą Gorzkiej wody, jak taka opinia może być obiektywna?
przedszkolanek pisze:czekam w sumie tylko na bity 88 i HV oraz zwrotki okiego i osy, reszty pewnie nawet nie przesłucham
Odpaliłem sobie ten wywiad, na samym początku mówi, że płyta nie jest tak jakby chciał, nie zawarł tam rzeczy których chciał i goniły go terminy
Wyłączyłem od razu, po co takie gadki skoro wypuszczasz album po 7 latach ?
- Ezio_Wroclaw
Ale to jest zła płyta rapowa, a jak dobra producencka 
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Kandydat do zawodu roku. Niestety 
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
- syrop klonowy
+1
Outro jest piekne 
czyli Pezet robił plyte po 7 latach przerwy, zrobił hujową i zwalił to na brak czasu?

cztery żubry i dwie kurwy
-
dziejaszek
Przede wszystkim sami przyznawali w wywiadach, że zdarzało mu się kazać Pezetowi napisać jakiś tekst od nowa. Później już chyba nikt by nie śmiał czegoś takiego zrobić.
- przedszkolanek
no ale jak to prawda jest, są najlepsi na płyciefdm pisze: ↑01 paź 2019, 18:28Swoich faworytów dałeś jako najlepszych na płycie a Pezeta do którego jawnie czujesz antypatię jako najgorszego w tym kawałku. Dokładnie to samo pisałeś jeszcze przed premierą Gorzkiej wody, jak taka opinia może być obiektywna?
przedszkolanek pisze:czekam w sumie tylko na bity 88 i HV oraz zwrotki okiego i osy, reszty pewnie nawet nie przesłucham
choć dodam, że po okim spodziewałem się więcej
a do Pezeta nie tyle czuję antypatię, co uważam go za najbardziej przehajpowanego rapera w historii gatunku w Polsce (co nie znaczy najgorszy jbc)
e: zapomniałem przez chwilę o istnieniu Ostrowskiego
Ma ktoś jakieś skriny z tych czasów jak pezet wyjasnial fanów na fejsbuku?
- syrop klonowy
Ja mam z tym albumem tak, że jak wychodziły single, to wszystkie były dla mnie "meh" (w ogóle Pezet jest dla mnie "meh", zawsze brakowało mi u niego charyzmy i jedynie płyty z Noonem do mnie jakoś przemawiały). A teraz mi się o dziwo spodobały te single, przez co "Intro", "Obrazy Pollocka", "Nie zobaczysz łez" i "Piroman" to moje ulubione kawałki na płycie
+ "Dom" i "Gorzka woda" (Zgred Remix), więc w sumie sporo mi siedzi, czego się nie spodziewałem. Oczywiście numery z Synami i Taco Hemingwayem do wyjebania.
Długo czekałem, żeby napisać coś o tej płycie.
Myślę, że jestem na tyle osłuchany z materiałem, żeby coś powiedzieć. Czekałem na premierę, ale nie nastawiałem się na wyjebany materiał. Dla mnie Pezeta jest za mało na tej płycie, nie zrozumcie mnie źle, ale po premierze nowy materiał który usłyszymy od Pezeta i na których się pojawia to zaledwie 7 tracków ( odrzucam single i najebane 50 tysiecy remixow Gorzkiej Wody ) z czego 4 to solowe numery. Po 7 latach nieobecności miałem niedosyt i spodziewałem się po prostu więcej materiału. A tak to z kawałków których jeszcze nie skatowałem mam 7 tracków.
Myślę, że jestem na tyle osłuchany z materiałem, żeby coś powiedzieć. Czekałem na premierę, ale nie nastawiałem się na wyjebany materiał. Dla mnie Pezeta jest za mało na tej płycie, nie zrozumcie mnie źle, ale po premierze nowy materiał który usłyszymy od Pezeta i na których się pojawia to zaledwie 7 tracków ( odrzucam single i najebane 50 tysiecy remixow Gorzkiej Wody ) z czego 4 to solowe numery. Po 7 latach nieobecności miałem niedosyt i spodziewałem się po prostu więcej materiału. A tak to z kawałków których jeszcze nie skatowałem mam 7 tracków.
- Moltisanti
Przesłuchałem sobie wywiad u Flinta i Pezet ma nieźle skrzywiony obraz na swoją obecną pozycję. Cieszy się wyświetleniami (które są marne jak na dzisiejsze standardy) sprzedażą i generalnie mowi że wraca do pierwszej ligi rapu i chce stadiony wyprzedawać. Nie wiem kto tam teraz kieruje jego ruchami, ale mogą się trochę przejechać, bo scena mu odjechała mocno i z tego co wiem to taki Paluch nie wyprzedałby obiektów typu Taconafide, a nie ma opcji żeby Pezet na dzień dzisiejszy mógł zgromadzić większą widownię niż palec, przynajmniej ja tak to widzę. Czas pokaże ale chyba chłop się rozczaruje i to mocno.