$ierra
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: $ierra
Jeśli Sierra wbije na wielkie zasiegi z takim głosem, to uważam że w mainstreamie będzie mógł być już każdy :
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
rivaldo? chyba srivaldo bo kazdy post to takie gowno ze to chuj
Chłop ma fiksacje na punkcie trzech ksyw oskarków trapowych i co drugi jego post musi być podparty argument ad rusina vkie czy inny aster albo sierra . Moja diagnoza do asparger proszę także proszę nie szydzić z niego bo to najprawdopodobniej osoba z zaburzeniami.
- przedszkolanek
Młody West - UP! [feat. Kosior, $ierra & Geezybeatz] (prod. 1oliee & cavz) (Official Audio)
Spoiler
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
-
Markowski222
- Zbanowany
- yungXpaproch
sierra zawsze całkiem zajebisty ale nie jest w ogóle consistent. tracki pojedyncze w losowych interwałach, zawsze leci conajmniej dobrze, czasem bosko no ale właśnie daje o sobie zapomnieć, nie zawsze te numery są na tyle wyraźne żeby zostać w głowie
szkoda, bo gościu umie poskładać, umie zarzucić zwariowane flow
szkoda, bo gościu umie poskładać, umie zarzucić zwariowane flow