Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
ej a jak Mołdawia opierdoli w ostatnim meczu i bedziemy na 4 miejscu to też mamy baraze? ciekawi mnie czy jest opcja ze juz odpadamy na 100%
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tak, baraże będą niezależnie od miejsca w grupie.
Niczego nie żałuję.
nawet jakby im odjeli prawidłowo punkty za chujowy styl w tych elminacjach i przeskoczyły by ich wyspy owcze to i tak baraze są, nie ma znaczenia miejsce
jak Chorwaci i Wlosi awansują bezposrednio i trafia taka Ukrainę w finale to może być powtórka z meczu ze Szwedami sprzed prawie 2lat i i wlasnie to od tego meczu to w sumie pozytywnie i gdzie kibicowsko było napięcie i dobrze się oglądało to było 45min meczu z Francja
jak Chorwaci i Wlosi awansują bezposrednio i trafia taka Ukrainę w finale to może być powtórka z meczu ze Szwedami sprzed prawie 2lat i i wlasnie to od tego meczu to w sumie pozytywnie i gdzie kibicowsko było napięcie i dobrze się oglądało to było 45min meczu z Francja
Coś już wiadomo kogo tam mamy w barażach?
no popierdolone, mogą być Wlosi i Chorwacja
a może być tak że będzie Estonia w półfinale i Ukraina w finale
wszystko będzie zależeć od meczów tych grupach i kto wyjdzie
a może być tak że będzie Estonia w półfinale i Ukraina w finale
wszystko będzie zależeć od meczów tych grupach i kto wyjdzie
obyśmy nie awansowali chociaż Probierz i tak zostanie i tak więc kolejne eliminacje też przejebiemy, zwłaszcza że jedzie mniej drużyn i będziemy już pewnie losowani z chujowego koszyka jakiegoś
- rozklad_gaussa
oby wlochy bo druzyny spalettiego chujowo na wiosne graja
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Jesteśmy jebanymi dziadami obecnie, z grupy z której się nie da nie wyjsc wygraliśmy dwumecz tylko z wyspami owczymi, ech w sumie dobrze ze ten Probierz jest, nie spalimy dla kadry Papszuna tak jak miało to miejsce z Fornalikiem
- the badman
- Artysta
Głupotki i absurdy bo to zauważyłem, taki Mati Musiałowski Liverpool u21. Jest gwiazdą każdy się jara, nawet gra mecz dla dorosłego Liverpoolu- 0 powołań do kadry młodzieżowej. Ma zjazd w LFC, każdy hejtuje i ma wrócić do ligi Polskiej - Dostał Powołanie do kadry młodzieżowej.
Teraz znów gwiazda LFC u21, gol za golem, kibice proszą by dostał szansę w seniorach i co - 0 powołania nawet do kadry b u21 czyli tego gówna
http://www.90minut.pl/news/329/news3294340.html
Sami sobie sramy w pysk bo typ ma potencjał, Ci selekcjonerzy na Boga są ślepi? Lepiej powołać typa z 3 ligi polskiej niż gwiazdę LFC u-21, u23?
Teraz znów gwiazda LFC u21, gol za golem, kibice proszą by dostał szansę w seniorach i co - 0 powołania nawet do kadry b u21 czyli tego gówna
Sami sobie sramy w pysk bo typ ma potencjał, Ci selekcjonerzy na Boga są ślepi? Lepiej powołać typa z 3 ligi polskiej niż gwiazdę LFC u-21, u23?
Dobrze że chociaż remis, strach pomyśleć jaki bylby wynik gdybyśmy nie mieli w szeregach najlepszego pilkarza świata
Spoiler
[media] https://twitter.com/LFCKamil22/status/1 ... y0nlA&s=19[/media]
Nie no bądźmy poważni, ludzie w jego wieku grają w piłkę nomen omen na poważnie, a chłop pyka w juniorach, przecież z niego nic nie będzie i oby tylko zrobił większą karierę niż Vincent Rabiegathe badman pisze: ↑18 lis 2023, 2:54 Głupotki i absurdy bo to zauważyłem, taki Mati Musiałowski Liverpool u21. Jest gwiazdą każdy się jara, nawet gra mecz dla dorosłego Liverpoolu- 0 powołań do kadry młodzieżowej. Ma zjazd w LFC, każdy hejtuje i ma wrócić do ligi Polskiej - Dostał Powołanie do kadry młodzieżowej.
a co do kadry, to chyba pierwszy raz w życiu nie umiem jej kibicować, ekipa bez duszy i bez checi, Probierz jako persona turpis na ławce, wszystko pod Kuleszą, ten czas jest najgorszym dla polskiej kadry od wieków, kto wie czy nie od ciężkich lat 90-tych. No ale głównie mnie ten Probierz uwiera, wszystko co robi, co mówi, kurwa fakt że oddycha tym samym powietrzem, to wszytko mnie wkurwia
A i tak dzięki świetnej pracy pana selekcjonera Jordiego Zunbadora mam szanse na awans na turniej, na który jedzie pół Europy
- ConeyIsland
https://weszlo.com/2022/05/23/mateusz-m ... e2-rozmowathe badman pisze: ↑18 lis 2023, 2:54 Głupotki i absurdy bo to zauważyłem, taki Mati Musiałowski Liverpool u21. Jest gwiazdą każdy się jara, nawet gra mecz dla dorosłego Liverpoolu- 0 powołań do kadry młodzieżowej. Ma zjazd w LFC, każdy hejtuje i ma wrócić do ligi Polskiej - Dostał Powołanie do kadry młodzieżowej.
Polecam mocno, fakt że sprzed roku
co oni wczoraj grali za gówno xd nie było Lago na robercika, tylko na byle kogo z przodu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- the badman
- Artysta
Tak, ja to wszystko wiem ale PODOBNO nie oglądam LFC u21 od roku bardzo się ogarnął taktycznie i fizycznie, jak oglądam filmiki to wygląda świetnie, gole strzela przepiękne np:ConeyIsland pisze: ↑18 lis 2023, 10:32https://weszlo.com/2022/05/23/mateusz-m ... e2-rozmowathe badman pisze: ↑18 lis 2023, 2:54 Głupotki i absurdy bo to zauważyłem, taki Mati Musiałowski Liverpool u21. Jest gwiazdą każdy się jara, nawet gra mecz dla dorosłego Liverpoolu- 0 powołań do kadry młodzieżowej. Ma zjazd w LFC, każdy hejtuje i ma wrócić do ligi Polskiej - Dostał Powołanie do kadry młodzieżowej.
Polecam mocno, fakt że sprzed roku
Nie mówię żeby go powołać do u21 ale chociaż do tej jebanej u21b czyli de facto u20 gdzie gra Fornalczyk, Buksa czy Jordan Majchrzak.
PS. Wcale oczywiście się nie zdziwie jak MUSI skończy w jakiejś Puszczy ostatecznie
W ogóle komentrze pod tym filmikiem Angoli i w ogóle przy każdym filmie gdzie gra Matuesz mówią jak bardzo w niego wierzą
Tak w niego wierzą, że chłop ma 20 lat, a chyba nie zagrał ani jednego oficjalnego meczu w seniorskiej piłce (popraw mnie ktoś, jeśli się mylę)
- the badman
- Artysta
Zagrał jeden towarzyski z Touluse bodajże i zrobił akcje meczu a grał z 15 minut, minął z 4 rywali
Chłopak ma umiejętności i tego nie zabiorą mu tylko czy głowa dojedzie
- rozklad_gaussa
w marcu ostatnio zagral w kadrze u21, wiec raczej nie jest calkiem poza radarem mlodziezowek
a kto wie nawet, w koncu do tej u21 powolywal go bytomski guardiola
a kto wie nawet, w koncu do tej u21 powolywal go bytomski guardiola
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.