Bonsoul - Refluks (2023)
Re: Bonsoul - Refluks (2023)
Odsłuchałem dziś album i Bonus kurwa nie zawiodłeś.
- the badman
- Artysta
Ten duet nie zawodzi nigdy i nigdzie.
BTW ciekawe (dla mnie) jak kontakty Laika z całą swoją zgrają o której nawinął w ktoryms levelu, Astek, Cruz, Junez itp. No i z Bonsem
BTW ciekawe (dla mnie) jak kontakty Laika z całą swoją zgrają o której nawinął w ktoryms levelu, Astek, Cruz, Junez itp. No i z Bonsem
przesłuchałem dwa razy i nie wracam do tego jakoś za bardzo
Podbijam, koncertowo jest kurwa problem.
No bo bez jaj, jak puszczasz CD, gdzie jest 10 numerów, z czego dwa to intro i outro. To te kilka kawałków jednak powinien się raper nauczyć. Kurwa, to jest krótka trasa, jak nie ogarnął ich do połowy, to kiedy ma to zrobić?
Mało tego, koncert był krótki, a niektóre kawałki grzane dwa razy.
Zespół pieśni i tańca Bonsoul wydają już 13 lat muzykę, taki koncert powinien być hołdem dla całej twórczości. Gdzie był kurwa:
- Palant
- Cokolwiek z Kiwka Fifka Rap Do Piwka, np. taki Trochę o piciu ale nie tylko
- Lepiej Nie Pytać
Co do chuja?
No bo bez jaj, jak puszczasz CD, gdzie jest 10 numerów, z czego dwa to intro i outro. To te kilka kawałków jednak powinien się raper nauczyć. Kurwa, to jest krótka trasa, jak nie ogarnął ich do połowy, to kiedy ma to zrobić?
Mało tego, koncert był krótki, a niektóre kawałki grzane dwa razy.
Zespół pieśni i tańca Bonsoul wydają już 13 lat muzykę, taki koncert powinien być hołdem dla całej twórczości. Gdzie był kurwa:
- Palant
- Cokolwiek z Kiwka Fifka Rap Do Piwka, np. taki Trochę o piciu ale nie tylko
- Lepiej Nie Pytać
Co do chuja?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Jako całość niezbyt mi podszedł, ale zostawie osobny
dla Troche o tym i o tamtym.
Wjechał winyl, z dodatkowym numerem z Hałastrą
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
bit
Bonson też dobrze dał, Hałastra gorzej
Ależ zmarnowany bit. Bons jeszcze spoko, ale Hałastra nie dała rady zupełnie
dobry wałek, bit forteca, jedynie basu bym dał trochę więcej. zwrotki spoko, ta Kwiatka może nieco odstaje.
każdy ze steprecords >> te łaki dukające
- marmolad_k2
Wspaniały album, od premiery praktycznie nie schodzi ze słuchawek i głośników 
no ja tez czesto wracam
a oni sie w ogole pogodzili i liczymy na 15 lecie za rok czy dalej spinka o ten koncert z jurkowskim?
a oni sie w ogole pogodzili i liczymy na 15 lecie za rok czy dalej spinka o ten koncert z jurkowskim?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson przysrał się o to też do Pete’a? Wydawało mi się, że skupił się na Siurkowskim i nikogo innego się nie czepiał.
Inna sprawa, że obraził się na rap i teraz chyba się w barbera bawi, więc cholera wie, kiedy coś nowego puszczą, o ile w ogóle. No i pewnie prędzej jakieś kolejne gówno z żoną wypuści niż następny Bonsoul.
Inna sprawa, że obraził się na rap i teraz chyba się w barbera bawi, więc cholera wie, kiedy coś nowego puszczą, o ile w ogóle. No i pewnie prędzej jakieś kolejne gówno z żoną wypuści niż następny Bonsoul.
wydawalo mi sie ze cos było, ale może mi sie pojebało po czasie
plus cos tam pisał na ig ze rapu nie zamierza całkowicie rzucać, wiec jak by sobie na luzie zaczął znowu nawijać to pewnie by spoko było
plus cos tam pisał na ig ze rapu nie zamierza całkowicie rzucać, wiec jak by sobie na luzie zaczął znowu nawijać to pewnie by spoko było
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
pisał coś do peta, że szkoda że poświęcił wieloletnia przyjaźń dla tej trasy czy coś takiego
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem