Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
69
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 407

travis1

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: travis1 »

Nadrobiłem sobie powtórke nufc z Arsenalem i mam pytanie do kibiców kanonierów czy Havertz jest tak słaby w tym sezonie, chłop nie ma liczb, grał beznadziejnie
ogólnie mecz był ciężki do oglądania, mnóstwo pomyłek sędziowskich, chamstwo, gol kontrowersyjny, czerwo dla Bruno też powinno być, ale z drugiej strony Arteta pierdoli o tym sędziowaniu, a dla mnie nie wiem jakim kurwa cudem Havertz nie wyleciał z boiska, to że nie trafił w gościa to tylko szczęście, wkurwilem się jak to zobaczyłem, dawno takiej premedytacji i chęci zrobienia komuś krzywdy nie widziałem
i też stąd pytanie czy ten typ w pozostałych meczach coś gra czy więcej sabotuje zespół?
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

jezeli o premier league chodzi to z nufc zagral swoj najlepszy mecz dotychczas xd, mysle ze dostatecznie wymowne
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

:joint: Jeśli chodzi o xzagrożenieniezmierzalne to wg pana z Viaplay Havertz jest na topie
Spoiler
Obrazek
Kalom

Post autor: Kalom »

:lol:
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Kurwa ale coś takiego jak zagrożenie niemierzalne serio istnieje. Tylko to trzeba na oko oceniać i każdy porządny trener piłkarski to robi. Oczywiste jest, że nie zawsze gracze z drużyny dograją do dobrego zawodnika gdy ten stoi w dobrej pozycji i tego, że ten zawodnik stał wtedy w dobrej pozycji statystyki nie uwzględnią. Taki Ronaldo jak grał z Ozilem, gdyby w miejscu Ozila był jakiś ewidentnie gorszy piłkarz to Ronaldo mógłby ustawiać się tak samo dobrze a goli byłoby mniej. Więc nie rozumiem skąd beka. Havertz ma faktycznie całkiem spoko grę bez piłki i koledzy mam wrażenie czasem nie do końca to wykorzystują, problem jest bardziej taki, że on nawet jak dochodzi do bardzo dogodnych sytuacji to fatalnie się w nich odnajduje z taką Sevillą wczoraj powinien mieć z 2 gole. Ma 0. Motoryke i wykończenie ma cienkie, więc to ustawianie się nie oddaje zbytnio. Ale samo w sobie ustawianie jest serio dobre.
Bakan

Post autor: Bakan »

Bo to jest inteligentny piłkarz, ale bardzo specyficzny. Wydaje mi się, że grając w zespole, który preferuje 4-2-3-1 i korzysta z niego na zasadzie klasycznej 10, wolnego elektronu zabezpieczonego DMami, to mógłby być naprawdę fajny piłkarz. Pytanie, czy tak ograniczony zawodnik ma prawo grać w klubie na tym poziomie. Coutinho też wyglądał jak brylant, dopóki grał w zespole i u trenera, który sporo pod niego rzeczy ustawił, a jak opuścił LFC to wyszła równia pochyła. Są tacy piłkarze, którzy sprzedają się tylko w totalnie sprzyjających im warunkach jak właśnie Coutinho, Dybala, czy Fekir i może Havertz jest jednym z nich. Ja od początku tego transferu do Arsenalu w sumie nie kumałem.
Awatar użytkownika
Mietek

Mnie najbardziej boli czas reakcji Havertza. Uważam, że we wczorajszym meczu akurat wszystko grało pod Havertza, dostawał piłkę w dogodnych sytuacjach i kompletnie nie nadążał z reagowaniem.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Ciekawe czy Wirtz to będzie casus Havertza i Wernera czy sobie poradzi w mocnej lidzie. Te młode gwiazdy z BL to tak sobie średnio radzą w poważnej piłce poza panem Judem i Haalandem to kto ostatnio robi furorę, taki Diaby ma przebłyski w AV, Bailey ławkowicz, Sancho wiadomo co. No Szoboszlai fajnie dojeżdza też poziomem
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

wczoraj bardzo blisko bramki i imo dwa najlepsze spotkania w arsenalu to wczorajszy mecz z sevilla i newcastle ale generalnie wkurwiajacy jest z tymi anemicznymi ruchami
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Sam o sobie mówi że jest Osłem więc nie oczekujmy ekspresji w ruchach
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

:lol: musialem wygooglowac nie znalem tego
mialem wieksze oczekiwania co do niego mimo sraki ktora gral w czelsi ze wzgledu na potencjalne zejscie nizej jak w leverkusen ale na ten moment flop niestety chociaz te dwa mecze ostatnie mi sie podobaly w jego wykonaniu
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

kolejny typ co do końca kariery będzie wyglądał jakby był o krok od wejścia na topowy poziom, tylko inna taktyka, inny trener, inne środowisko, nie dajcie się nabrać, Chelsea zrobiła złoty interes

bonusik
Spoiler
:lol:
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

to jest piłkarz bez cechy wiodącej i stąd nigdy pewnego poziomu nie przeskoczy. Ktoś tam pisał, że na 10 jako wolny elektron to się sprawdzi, ja tam nie widzę tego, bo gościu nie ma podań jak Ozil żeby nawet nie biegać, ale rzucać fajne piły. Coutinho np miał świetnie walnięcie z daleka, a Havertz co ma, gdzie ma grać? Na ataku to widzieliśmy w Chelsea ile marnował i jakie ma problemy z podejmowaniem decyzji, na 8 trzeba więcej intensywności, której on nie ma. Imo nie będzie robił liczb, nadal uważam że jak neks, że to świetny ruch Chelsea [z Mountem podobnie], a szkoda bo miałem dużą podjarkę jak przychodził, ale znałem go tylko z kompilacji i jakichś tam wpisów ekspertów.
Awatar użytkownika
Mietek

No ja bym zdecydowanie wolał Palmera niż Havertza. :( I Camerona Archera niż Nketiaha. Na oko to widać, że Palmer jest po prostu lepszym piłkarzem.
Kalom

Post autor: Kalom »

havertz to od zawsze ma bayern monachium wypisany na twarzy i niech se idzie tam kopać jak już pan piłkarz thomas muller się znudzi graniem
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

chujowo się dzisiaj czuje od rana, wiec na poprawę samopoczucia oczywiście piłka nożna najlepsza
i tak sobie przypomnialem:

miłego seansu
najpiękniejsza drużyna w historii
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

ale przypomniałeś... cudowni chłopcy :oops:

Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

up jak chuj, dla mnie ten wolej na równi z przewrotką Okazakiego największy highlight tego sezonu

Panie Ranieri :bowdown:
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Everton -10, no nieźle
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
wujot
ave