FPL slizgawka.eu $$$$

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Mietek

Re: FPL slizgawka.eu $$$$

Post autor: Mietek »

Hehe, Salah na kapitanie po Wildcardzie :D

Spadałem powoli z 64tysięcy do 1.4 mln, ale teraz chyba trochę podskocze.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

a Ja go wywaliłem na tą kolejkę bo na WC wziałem SONA :lol:
imcat

Post autor: imcat »

Ja wziąłem Sona za Sterlinga :lol:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Ja sie ciesze nawet z moich trzech defensorów. Pau torres 8, trippier 4, romero 8.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Na razie akcja no Haaland się opłaciła, zwłaszcze że Salah na C, ale no akurat w tej kolejce spodziewałem się, że Norweg nie poszaleje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Mietek

Odważnie zagrałeś, jesteś 2miejsca nade mną w lidze i liczę na to, że zaraz Haaland walnie te 4 brameczki jako mój kapitan i ucierpisz na tym ryzyku :D

W pewnym sensie nadajesz sens Haalandowi w moim składzie, bo dotychczas widziałem to w taki sposób, że no nieważne ile on strzela skoro i tak każdy go ma i każdy go ma na kapitanie, to równie dobrze moglibyśmy grać na 10 piłkarzy. Teraz jednak nawet punkty Haalanda zaczęły mnie obchodzić.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Wjechał wildcard. Mam nadzieję, że kosztem chociażby chimerycznego mbeumo, niepewnego bruno czy haalanda potrafiącego ładować zespołom z dołu tabeli, zwrócą mi punkty ci którzy grają po prostu dobry sezon na ten moment.
Awatar użytkownika
Mietek

Który skład twój? Ciekawy jestem co tam na tym wildcardzie posklejasz.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Demigodz

EDIT:
chuj zmieniłem wszystko w piździec jeszcze raz... Wildcard wykorzystany jednak w inny sposób.

EDIT:
czlowiek sie cieszy ze pierdolnal ok. 80 punktów, że kilkanaście więcej niż overall, że wildcard pięknie wykorzystany, że na ławce zostawiłem tych niepunktujących, że przed kolejną kolejką nie muszę nikogo na siłę kupować / sprzedawać... i potem patrzę na wyniki forumkowej ligi i kurwa prawie wszyscy jebnęli więcej punktów ode mnie. chuje jesteście i tyle :mad:
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Ponawiam pytanie jaki UŻ to Egipt Krzyżowce. Znów wygra tą ligę i znów jest wysoko w overall, gość gra na kodach, wywalić go z ligi.

Jak tam Haaland na C, dobrze dał nie?
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Haaland super sprawa. Chciałem potroić na niego nawet.
Odegaarda mam też w składzie także bardzo fajnie. Na ławce pedro neto także gram w dziesięciu w ten weekend.
Awatar użytkownika
Mietek

Ja zrobiłem Bet, że Trippier > Saka i narazie dobrze wchodzi :D Haalanda myślicie będzie trzeba teraz sprzedawać, czy co?
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Ja go chciałem sprzedać ze dwie kolejki wstecz ale mówię nie no jak się odblokuje to już koniec. Byłem pewien że po ManUtd wręcz rozpierdoli w pojedynkę Wisienki. A tu kutos. Oni, City znaczy, mają w grudniu jak dobrze pamiętam dobry terminarz więc może wtedy odpali. Jak jeszcze raz mnie zawiedzie to wtedy wroce do myslenia o sprzedaniu go.
Awatar użytkownika
Mietek

To znaczy ja bym go trzymał, bo nawet nie wiem za bardzo co zrobić z kasą na nim zaoszczędzoną, ale jest jakieś info o kontuzji, a trzymać 14 melonów na ławce przez 2-3 kolejki to może być pizda, więc mam nadzieję, że to nic poważnego.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Najśmieszniejsze że jeszcze z 3 kolejki temu miałem wielkiego Doku bo miałem nosa że odpali. To odpalił gdy juz go wywaliłem :dunno:
Awatar użytkownika
Piters

Jak nie sprzedaliście w 8 to teraz trzeba trzymać, chyba że Pep powie że kontka dłuzsza niz jedna kolejka

Ja już powoli robie sobie plan żeby go odkupić chyba w 16 jak kalendarz sie zmienia

Jakby zajebał z dyńki to co wpadło w słupek albo nie zszedł w przerwie przez kontuzje to by nikt nawet nie myslał o wywalaniu, ja bym imo spojrzał z tej strony
Awatar użytkownika
ConeyIsland

the badman pisze: 05 lis 2023, 12:10 Najśmieszniejsze że jeszcze z 3 kolejki temu miałem wielkiego Doku bo miałem nosa że odpali. To odpalił gdy juz go wywaliłem :dunno:
Haha ja to samo. Stwierdziłem że grealish go posadzi na ławce, będzie rotacja i sprzedałem murzyna.
Awatar użytkownika
Mietek

Wiem, że wiele osób ma potrojoną lub podwojoną Aston Villę. Co zamierzacie robić z tymi zawodnikami na mecze z City i Arsenalem? Przetrzymać, sprzedać i odkupić, czy nawet nie odkupywać?
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Doku w następnej kolejce robi 1 punkt, i tyle właśnie jest pożytku z zawodników City
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Mietek pisze: 05 lis 2023, 15:38 Wiem, że wiele osób ma potrojoną lub podwojoną Aston Villę. Co zamierzacie robić z tymi zawodnikami na mecze z City i Arsenalem? Przetrzymać, sprzedać i odkupić, czy nawet nie odkupywać?
Do zaorania po Wisienkach, tam masz też dorbe Brendford i mimo wszystko United
ODPOWIEDZ