Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Bardzo średnia płyta żeby nie powodziec słaba. Ogólnie duży regres no i fajnie że pan Paweł dostanie hajs za płytki a nie reklamy no ale nie dal nic ciekawego. Wracać nie bede, a że najlepsze jest "nie zobaczysz łez" to tylko ujma dla pezeta że stary track zbiera najwięcej propsow
-
szymon0791
Bit w czas to iluzja jeszcze jest ok , ale Syny to najwieksza tragedia na feacie jaką słyszałem.
Po pierwszych odsłuchach, uważam, że jest co najmniej przyzwoicie. Klasyk z tego nie będzie, ale jest kilka dobrych utworów i nie zasługuje na aż taki pocisk. "Nauczysz się czekać" to najlepszy kawałek na płycie i jest świetny
, nie byłem osłuchany z wersją koncertową to nie przeszkadzają mi wprowadzone w nim zmiany. Warte wyróżnienia są jeszcze Intro, Magenta, Dom i Outro (pomijając wcześniej znane Nie zobaczysz łez i Piroman). Zwrotka w Gorzkiej wodzie najlepsza na płycie, ten track też się broni.
- marco_pantani
Don Poldon po miesiącu nagrywek z polskimi raperami z mainstreamu
zwracam honor
jakby to bylo pezet feat syny a nie syny feat pezet to byloby to duzo lepsze, to co 88 zrobil tam to ciezki rozpierdol, teraz tylko skipuje do zwroty pawla
magenta banger w chuj
magenta banger w chuj
Jeśli taki wypierd jak magenta nazywacie bangerem to xDDD
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Nie no sorry ale pomijąc wszystko wszystkie subiektywne oceny przed płytą, to to jest zajebiście słaby album i te bity są chujowe, kawałki są chujowe, teksty są chujowe, fity są chujowe, album nie jest spójny, pezet pierdoli, że nie może spać bo robi płytę, auer robi bity na kurwa kolanie a bonusowe tracki co miały zachęcić do kupienia "limited edition" (czym ona się kurwa rózni od normalnej płyty?) są przed premierą na jebanym jutubie a najgorsze w tym, żę i tak sprzedał złotą płytę a głąby na jutubie klepią że zajebista płyta, rok wpierdolony pezet "emotki z serduszkami zamiast oczu" i tak właśnie ten rap teraz kurwa wygląda i nie mam pretensji do mielzkiego, że go dupa boli jak widzi w jaką stronę to kurwa wszystko poszło.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Bryx Fenrir
Jeśli chodzi o Pezeta - na ppewno lepsza płyta niż Radio Pezet, natomiast do klasyków przez niego nagranych temu daleko. Myślę, że można być zawiedziony, bo dużo słabsza płyta niż np Peji i Sokoła. Szkoda Paweł, liczyłem na więcej.
Nie obczajałem tej płyty ale jeśli Magenta to największy banger to chyba nie chce mi się tego słuchać. Auer to słaby producent, przecież my jesteśmy 100 lat za murzajami ze Stanów

Spodziewałem się nudnej płyty 5/10, z której nie zapamiętam nic, a wyszło to, że zapamiętam, że jest gówniana i Don Poldona z downem. To już lepiej by może ten latekst w Koce wypalił niż nowy Pezet 
cztery żubry i dwie kurwy
W końcu ktoś powiedział po mnie ze magenta jest Chujowa. Przecie jak usłyszałem ten bit to jakbym dostal liścia na odmule, bit z generatora
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No halo, różowe włosy przecież
Najgorsze że Kaliber też
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Oglądałem film dokumentalny o powstawaniu płyty, to Pezet miał chyba kilka dni na nagranie 4 numerów, więc było to robione w pośpiechu niestety.
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:58 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
- piernikowyskoczek
DOPÓKI NIE ZGŁĘBISZ TAJNIKÓW PERUWIAŃSKIEJ MUZYKI LUDOWEJ DOPÓTY NIE BĘDZIESZ W STANIE ZROZUMIEĆ KUNSZTU AUERA
MASZ ZBYT ZAMKNIĘTĄ GŁOWĘ TYPIE JAKBYŚ SIĘ WSŁUCHAŁ I BYŁ ŚWIATOWYM CZŁOWIEKIEM TO POJĄŁBYŚ, ŻE AUER NIE KOPIUJE BEZMYŚLNIE I NIEUDOLNIE JAK IDIOTA TRENDÓW Z USA, TYLKO TE Z UK
EHH SAM ZAŚCIANEK NA FORUM
MASZ ZBYT ZAMKNIĘTĄ GŁOWĘ TYPIE JAKBYŚ SIĘ WSŁUCHAŁ I BYŁ ŚWIATOWYM CZŁOWIEKIEM TO POJĄŁBYŚ, ŻE AUER NIE KOPIUJE BEZMYŚLNIE I NIEUDOLNIE JAK IDIOTA TRENDÓW Z USA, TYLKO TE Z UK
EHH SAM ZAŚCIANEK NA FORUM
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Może i brzmi, tak jak on chciał, żeby brzmiało, ale kogo to, skoro brzmi to chujowo. 
a na chuj słuchac wyspiarskiej muzyki skoro komuś to sie po prostu nie podoba ? na chuj sie zastanawiac co chciał uzyskac auer i czym on tam sie nie inspirował. efekt końcowy jest chujowy, to nie jest hip hop, to nie jest pezet, to jest jakies gówno obesrane. 7 lat czekania na płyte jednego z najlepszych raperów w kraju. i teraz płyta wychodzi, słuchasz i sie wkurwiasz, no wkurwiasz sie jak dziki chuj noo.
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:58 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
A mi się warstwa muzyczna tej płyty w większości podoba, szkoda tylko, że pezet bez formy totalnie. Syny super numer dali, pezet zjebau, 2k30 na przeruchanym patencie, numer z Oskarem nuuda, dom byłby spoko, ale pezet nie płynie na tym bicie, reszta nie zapada w pamięć niestety