Bąbol lepszym Borka od Borka
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
cringe
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Stanowski pierdoli robotę więc kombinują jak mogą żeby wyświetlenia poprawić
Kocham, pozdrawiam
lepsze to niż spinanie dupy i nawet parę razy uśmiechnięte
- ConeyIsland
Pierdolenie że cringe, momentami idzie śmiechnąć
Odsłuchałem sobie Q&A Smyka i to kolejna osoba, która narzeka na dyżury i brak swobody w Weszło. Te pomeczowki, przedmeczowki i lajwy, to w ogóle ktoś czyta? Na chuj to?
Choć zgaduję, że pewnie ma to jakiś związek z SEO i reklamodawcami, na zasadzie istoty masowości tekstów pojawiających się na stronie. Tak to działa?
Moim zdaniem zaraz ci bardziej „rozrywkowi” dziennikarze typu Paczul też będą trafiać do goal.pl, a ci bardziej merytoryczni zasilą jakieś Meczyki. Tak mi się wydaje.
Ps. Plus już któryś raz się przewija, że kwestia innej umowy, czyli w Weszło jakaś śmieciówka, a w goal.pl coś ciekawszego.
Choć zgaduję, że pewnie ma to jakiś związek z SEO i reklamodawcami, na zasadzie istoty masowości tekstów pojawiających się na stronie. Tak to działa?
Moim zdaniem zaraz ci bardziej „rozrywkowi” dziennikarze typu Paczul też będą trafiać do goal.pl, a ci bardziej merytoryczni zasilą jakieś Meczyki. Tak mi się wydaje.
Ps. Plus już któryś raz się przewija, że kwestia innej umowy, czyli w Weszło jakaś śmieciówka, a w goal.pl coś ciekawszego.
-
genocidegeneral
- ConeyIsland
Jakby ręką odbił to chyba pośredni by barca dostała co nie??
No przecież podanie od swojego. No, ale on na codzień nie zajmuje się sportem, więc nie musiał wiedzieć.
Rivaldo nawet tutaj spierdolił
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
a tego Białka też całkiem wyjebali z weszło/kanału sportowego za żarty z pedofilii czy tylko na ławkę rezerwowych odesłany?
- zemsta1camzata
wypromowal siebie poza internet i teraz moze sam kosic hajs a nie dzielic sie z reszta pasozytow, 200 iq
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
Bisclavret
Zabawne że akurat przed wyborami takie info, może w nowym rozdaniu ma coś dogadane
no czytałem niegdyś parę wpisów że szef TVP, ale zobaczymy za parę dni
Ciekawe kto tam tak naprawdę rozdaje karty, bo taki Gapek to żołnierz Stanowskiego, a też dzisiaj nagrywał że go i tego standupera wyjebali.
Ciekawe kto tam tak naprawdę rozdaje karty, bo taki Gapek to żołnierz Stanowskiego, a też dzisiaj nagrywał że go i tego standupera wyjebali.
gdzie on nagrywał że go wyjebali?
Robił właśnie z jakimiś stunduperami KS Poranki
A ten program na WeszłoTV 4-3-3 to już zdechł?
-
genocidegeneral
Chylewska: Przeceniamy piłkarzy. I to nie ze względu na pieniądze, które zarabiają, a z uwagi na status, który mają. To są ludzie. Nie są w niczym lepsi od nas. W niczym. Poza kopaniem piłki - ja jestem lepsza w prowadzeniu studia, oni są lepsi w kopaniu piłki
Basałaj: Przy całym szacunku, ale ty takich emocji nie wzbudzisz co np. Lewandowski.
Chylewska: Pytanie, dlaczego on takie emocje wzbudza.
Basalaj: Bo gra dobrze w piłkę
Chylewska: Tak, ale to jest niewspółmierne do tego, co wykonuje.