Drake - For All the Dogs (2023)
-
szoumidelej
Re: Drake - For All the Dogs (06/10/2023)
virginia beach prod. pharrell ft malice
na wala dal takie tytuly zeby zainteresowanie podkrecic przed premiera
na wala dal takie tytuly zeby zainteresowanie podkrecic przed premiera
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Track z J. Colem fajny
Dodano po 30 minutach 50 sekundach:
Nie no straszne nudy znowu xD jest parę spoko utworów, ale większość usypia.
Dodano po 30 minutach 50 sekundach:
Nie no straszne nudy znowu xD jest parę spoko utworów, ale większość usypia.
“I’m Weezy F and the F is for flame
Eat these rappers chef of the game.”
Najprzyjemniejszy album raper drejk, jedyny przy którym po połowie nie zasnąłem, wytrzymałem do 3/4. Drejk jak już ma feature od kogoś to cały kawałek jest pod to dostosowany, gość to taki kameleon ze szok, w złym tego słowa znaczeniu. Wejście sosy oczywiście 10/10 i mimo że trwa jakoś z 15 sekund to jest najlepszym co można dostać na tym albumie.
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Kurwa on już nigdy chyba nie nagra dobrego albumu kurwa co za nudy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
szoumidelej
nie dziwie sie ze robi przerwe, jestem w polowie i przegowno zapodal (chyba ze dalej cos sie dzieje) chyba najgorszy album od niego, clb jest lepsze od tego a jest slabe
i tak sporo trackow wycisnal od 2016 wszedzie po 20+ na albumie ale glowny problem jest taki ze 40 na produkcji nic ciekawego nie pokazuje
i tak sporo trackow wycisnal od 2016 wszedzie po 20+ na albumie ale glowny problem jest taki ze 40 na produkcji nic ciekawego nie pokazuje
Ja pierdole jakie to nudne do połowy, coś się zaczyna dziać od Screw The World Interlude, ale jestem dopiero na What Would Pluto Do i nie wiem co pokaże ostatnie 8 kawałków. Miał być stary Drake z czasów Take Care (mój ulubiony jego album), a na ten moment mam wrażenie że jest to gorsze od CLB. Przynajmniej Her Loss było bardzo dobrym albumem...
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Za rok nowa płyta 100% drake nie wytrzyma roku bez wypuszczenia tej samej płyty po raz piąty
niestety jako psychofan drake po dwóch odsłuchach album oceniam na 5/10
Re: Drake - For All the Dogs (2023)
może dziś przesłucham chociaż oceny nie zachęcają
Przy kolejnym odsłuchu jest lepiej, ale niewiele lepiej. Początek albumu jest naprawdę solidny, ale gdy zaczyna się śpiewanie, to
. Dobrze, że zamierza zrobić przerwę.
“I’m Weezy F and the F is for flame
Powiem wam, że zarówno na trzeźwo jak i po buchu jest to tak samo nudna płyta. Może jakby zrobić z tego 10-trackowy album to było by znacznie lepiej, bo tak to człowiek się zmęczy i zapomni o pojedynczych fajnych kawałkach a po drodze 3 razy uśnie.
no bo tak jest, gdyby to był album z 10-12 kawałkami wypadłby o niebo lepiej, murzyn się nigdy nie nauczy
nie jest to tak chujowy album jak CLB czy Scorpion ale jest po prostu giga nudny i tyle
na szczęście nie tak dawno wyszło Her Loss którego bardzo dobrze mi się słucha więc nawet się nie będę przypierdalał
może niech on kurwa po prostu zacznie nagrywać same collab albumy bo wtedy to wychodzi najlepiej
na szczęście nie tak dawno wyszło Her Loss którego bardzo dobrze mi się słucha więc nawet się nie będę przypierdalał
może niech on kurwa po prostu zacznie nagrywać same collab albumy bo wtedy to wychodzi najlepiej
What Would Pluto Do fajne, chociaż to trochę Laugh Now Cry Later Pt.2, tylko gorsze
-
Milena1920
To nie jest kwestia tego, że Drake jest słabym artystą albo tego, że poszedł w złym kierunku muzycznym.
Według mnie Drake nie ma żadnego kierunku muzycznego. Ostatnim jego dobrym albumem, poza Her Loss, był Scorpion i od tego momentu raper zachowuje się, jakby chciał nagrywać w nowym stylu starego siebie.
Certified Lover Boy był, no, ok, ale FOTD to kompletnie nudny album, na którym każdy gość zostawił Drake'a w tyle, nawet Lil Yachty, który jest pomyłką.
3/5 i to głównie ze względu na instrumentale (chociaż one też w wielu miejscach są generyczne, bo ileż można katować zasamplowany chórek + puścić bit od tyłu?) i featuringi. Od kilku lat to wygląda średnio i to z tendencją spadkową.
Według mnie Drake nie ma żadnego kierunku muzycznego. Ostatnim jego dobrym albumem, poza Her Loss, był Scorpion i od tego momentu raper zachowuje się, jakby chciał nagrywać w nowym stylu starego siebie.
Certified Lover Boy był, no, ok, ale FOTD to kompletnie nudny album, na którym każdy gość zostawił Drake'a w tyle, nawet Lil Yachty, który jest pomyłką.
3/5 i to głównie ze względu na instrumentale (chociaż one też w wielu miejscach są generyczne, bo ileż można katować zasamplowany chórek + puścić bit od tyłu?) i featuringi. Od kilku lat to wygląda średnio i to z tendencją spadkową.
CLB zgoda, ale hejtow na scorpiona nie rozumiem. Mi tam duzo numerow bardzo siedzi, ale po opiniach w necie widze, ze rzeczywiscie jestem w swojej troche odosobniony. A, jeszcze przypomnialem sobie o tym Honestly nevermind, to to dopiero gowno bylo.instinkt pisze: ↑08 paź 2023, 5:19 nie jest to tak chujowy album jak CLB czy Scorpion ale jest po prostu giga nudny i tyle
może niech on kurwa po prostu zacznie nagrywać same collab albumy bo wtedy to wychodzi najlepiej![]()
jak zawsze pierwsze wrażenie słuchania jednego długiego kawałka zaburzyły moją ocenę, po kilku kolejnych odsłuchach uważam, że jest bardzo dobrze, dajcie tej płycie drugą szansę, powiadam wam
Ale on płacze na socjalach, bo ludzie płyty nie lubią