Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Liverpool przekręcony okrutnie przez sędziów, ale przypomniał mi się Kulaku w finale więc trochę chuj wam w dupę.
Ostatnio w meczu Chelsea Brighton liniowy odgwizdał spalonego UWAGA gdy Broja wybiegał z własnej połowy, to już było za mocne, także ogólnie kibicuje LFC jeśli mają podjąć jakieś grubsze działania w celu ujebania tych sędziów, wykurwić do arabusów tych Taylorów, Hooperów co odbierają smak piłeczki.
Ostatnio w meczu Chelsea Brighton liniowy odgwizdał spalonego UWAGA gdy Broja wybiegał z własnej połowy, to już było za mocne, także ogólnie kibicuje LFC jeśli mają podjąć jakieś grubsze działania w celu ujebania tych sędziów, wykurwić do arabusów tych Taylorów, Hooperów co odbierają smak piłeczki.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

no sędziowanie chujowe full, ale płacz i reakcja na każdą krzywdzącą decyzję jakoby tylko Live było ruchane to już chyba syndrom Kloppa i jego pierdolenia
Totki z mistrzem tylko w wypadku gdy Bayern skończy sezon bez trofea, żebym dalej mógł prowadzić misję anty kane
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wyobrażacie sobie? Totki mistrzem a Bayern na drugim miejscu. Tak sie czasem mowi, że można zesrać się z beki, ale przy takim scenariuszu naprawde zabrudziłbym kalesony.
Futbolowi bogowie, to wasza chwila.
szkoda strzępić ryja naprawdę, pierdoleni amatorzy
no coz, var to nowy wynalazek, trzeba sie go nauczyc i pilka nozna bedzie sprawie...oh wait
brytole to takie tłumoki, że nie są w stanie ogarnąć czegoś, co udało się pawłowi gilowi?
Chopy ma ktoś stream multiligi na premier league bo na strims.top nie ma.
Kup se biedaku
Jak mi zaczną uczciwie płacić, a rząd coś zrobi z cenami wynajmu. Wtedy bym chętnie zapłacił. A tak to nie.
- zemsta1camzata
zmien prace, wez kredyt
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
To zamieszkaj na squacie
- ConeyIsland
na viaplayu jest taka sympatyczna seria (https://viaplay.pl/sport/premier-league-greatest-goals), którą w kutas polecam zwłaszcza popierdoleńcom od crossovergridów i innych pokroju @badi i @trez @juwen [propsy za wasze wyniki <1%
]. Wczoraj obejrzałem, a jakże, odcinek z ManUtd. Fajna podróż przez lata i w cholerę nazwisk się przypomina, które nosiły koszulkę danego klubu.
Glazers
- ConeyIsland
Uuuu, Tonali z newcastle:
Zdaniem „Il Messaggero” piłkarz „Srok” musi się liczyć ze znacznie poważniejszymi konsekwencjami. Ostateczna kara może wynieść nawet 16 miesięcy oraz 16 miesięcy kary w zawieszeniu, co może obejmować współpracę z organizacjami charytatywnymi zajmującymi się hazardem i występowanie na odpowiednich wydarzeniach.
Myślicie ze Milan wiedział o tym jak go sprzedawał?
- ConeyIsland
to byłby majstersztyk majstersztyków
-
Bisclavret
Mogli wiedzieć bo sprzedali go mając krater na środku pomocy i kontuzjowanego bennacera. Jeśli tak to ogromny props dla Milanu xd