Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Sportowy Offtopic
ja doceniłem jak byłem w turcji i tam trafiłem w knajpie lokalsów i jakichś innych turystów, każdy gada skąd przyjechał i jak powiedziałem, że ja z Polski, to typy zaczęli gadać "hehe, Zmarzlik, brum brum" i biegali dookoła stolika udając rzurzel
- the badman
- Artysta
Trochę dziwne bo nie znam żadnego Tureckiego Żużlowca. To jakby w knajpie w Polsce ktoś zaczął gadać że jest z Etiopii i nagle każdy by zachwycony mówił ooo Tigst ASSEFA fast fast. No ale może mi się zdaje i jednak kogoś na świecie poza max 10 nacjami żużel interesuje ale myśle że mimo wszystko maratony bardziej
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jeśli mam być szczery to nawet 10 nie jestem pewny. Stawiałbym maks 5-8.the badman pisze: ↑30 wrz 2023, 22:23 No ale może mi się zdaje i jednak kogoś na świecie poza max 10 nacjami żużel interesuje ale myśle że mimo wszystko maratony bardziej
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
No to ze Polacy interesują się tylko sportami które w krajach do których mają kompleks są popularne.
Tak było że skokami, tak jest z piłką itp.
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
A co mnie kurwa debilu obchodzą Turcy?genocidegeneral pisze: ↑30 wrz 2023, 22:15 ja doceniłem jak byłem w turcji i tam trafiłem w knajpie lokalsów i jakichś innych turystów, każdy gada skąd przyjechał i jak powiedziałem, że ja z Polski, to typy zaczęli gadać "hehe, Zmarzlik, brum brum" i biegali dookoła stolika udając rzurzel
Czesi mają wyjebane w to że Polacy mają w dupie hokej bo i tak się nim podniecają więc japa tam.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A to Polacy mają kompleks skoków?
Przecież my tam nieźle sobie radzimy.
Przecież my tam nieźle sobie radzimy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Mają kompleks niemiecki gdzie skoki zawsze były i są popularne.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czyli Polacy pokochali skoki przez kompleks niemiecki?
Ciekawa teoria.
Martin Schmidt i Sven Hanavald zbudowali nam zajawke na skoki.
Ciekawa teoria.
Martin Schmidt i Sven Hanavald zbudowali nam zajawke na skoki.
Tak bo polacy(Małysz) wygrywając z Niemcami (schmitt, Hanni) wreszcie mogli poczuć się nie jak gówno w oczach Niemców.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Małysz obalił kompleks niemiecki jak Wałęsa komunizm.
Ave Małysz!
Ave Małysz!
- ConeyIsland
E tam wole takiego rywaldo niz jako npc 
- scam_sakawa
RIVALDO zajebiste posty na tej stronie, jak na szereg jego ograniczeń intelektualnych.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
"MICAH, WE WANTED AN APPLAUSE. WE DIDN'T SAY MAKE IT CLAP"
Jakaś stronka gdzie szybko pojawiają się 10 minutowe skróty meczów? yoursoccerdose było spoko, ale coś chyba się zjebało bo nie ma dalej skrótów wczorajszych meczów lm
jak skróty meczów ale nie do końca 10min to po prostu Polsat sport
ostatnio na jutubie wszystko jest, na oficjalnych kanałach ligi/drużyny/stacji_tv
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:48 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
-
genocidegeneral
MŚ 2030 organizowane w trzech krajach - Hiszpanii, Portugalii oraz Maroku; za wyjątkiem meczów otwarcia, które rozegrane zostaną w Urugwaju, Paragwaju i Argentynie XD