[film] Zielona Granica (2023) Agnieszka Holland
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Zielona Granica (2023) Agnieszka Holland
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
nie znasz, nie oceniaj
a pamietacie wzburzenie wokol klatwy w powszechnym?' eh ten pieprzony polski uroboros
Kurwa chyba się aż przejdę do tego kina pod baranami i z wiecu ślizgawkę pozdrowię na podobnym filmiku
Nie do wiary w jakiej my Etiopii intelektualnej żyjemy, protestować przed kinem studyjnym które ledwo koniec z końcem wiąże w czasach streamingów, bo film puszczają xddddd
https://www.vulture.com/2023/09/agniesz ... rview.html
mocne, tldr, wszystko w filmie jest udokumentowane, nic nie zmyślali, czarnobiała stylówka to nawiązanie do klimatu II WŚ, pani reżyser czuje się fizycznie zagrożona przez szurów
mocne, tldr, wszystko w filmie jest udokumentowane, nic nie zmyślali, czarnobiała stylówka to nawiązanie do klimatu II WŚ, pani reżyser czuje się fizycznie zagrożona przez szurów
Oświadczenie Premiera, Prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego
Spoiler
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Tak się zastanawiam jak to wygląda prawnie gdy duży mainstreamowy reżyser robi taki film jak Holland i np pokazuje że straż graniczna przerzuca przez granicę kobietę w 7 miesiącu ciąży albo strażnicy rozwalają termos uchodźcom dla jaj./podobno są takie sceny/
Po prostu ciekawi mnie co by było jakby taka Holland nagrała dla świata że straż wali im 2 kulki w lesie.
Czy można robić takie filmy na luzie skoro to świat realistyczny a nie fantastyka i co by nie wrzuciła nie ma żadnych konsekwencji prawnych
Dosyć ciekawy temat, bo już te 2 sceny mogą naginać prawdę i ciekawi mnie czy można od tak sobie bez dowodów takie sceny dać do filmu jak nigdy nic.
Po prostu ciekawi mnie co by było jakby taka Holland nagrała dla świata że straż wali im 2 kulki w lesie.
Czy można robić takie filmy na luzie skoro to świat realistyczny a nie fantastyka i co by nie wrzuciła nie ma żadnych konsekwencji prawnych
Dosyć ciekawy temat, bo już te 2 sceny mogą naginać prawdę i ciekawi mnie czy można od tak sobie bez dowodów takie sceny dać do filmu jak nigdy nic.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
Bisclavret
W wolnym demokratycznym państwie można, w polskim reżimie grozi to komentarzami na twitterze od przedstawicieli rządu
co ty mi tu tę kurwę szmatecką cytujesz, typ zasługuje na tę melę z zaschniętego gardła po trzydniowym waleniu koksu co to bel miała oryginalnie ją dostać, ścisła topka największych śmieci do zapakowania w kontener i zutylizowania w niszczarce w tym kraju
czy w filmie jest postać żołnierza wzorowanego na emilu czeszce, który łamie zmowę milczenia i potem ginie w tajemniczych okolicznościach?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- przedszkolanek
on się chyba czeczko nazywał
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Spoiler
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
żeby negować sens bronienia granic kraju, to trzeba być totalnym zjebem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No teraz niektórzy będą negować bo uwierzyli w pogląd Holland że znęcają się nad uchodźcami.
woda na młyn dla pisu, ale będzie kwik 15.10
nie bierzcie narkotykow
Rozpierdala, ze jas fasola po wszystkim co go spotkalo, normalnie se wyglasza swoje opinie na temat tego co jest mądre a co nie i chyba nawet mysli ze to ma jakiekolwiek znaczenie xd przeciez jesli taki zjeb cos mowi, to sie defaultowo zaklada ze jest na odwrot, smutne ze nie ma kolo niego nikogo, kto by mu podał te neuroleptyki, a zamiast tego pozwalaja mu robic z siebie hybryde lygrysa z kononowiczem
No tak ale wlasnie to on zarabia na tym bo drama/afera sie sprzedaj na twiterzee, i to jego zapraszajom na jakies pato gale ale uwu placa, i kto tu jest pojebany ja,my czy on? Ze sie tak robi pieniandz na internecie aka robiac prowakcje intermetowa? Przeciez on wszystko wie bardzo ladnie, tylko pytanie ze ty lub ja,my lykasz jak pelikan czy poprostu zrozumiec ze.to.jest hustlerqua intermetowa
Dont hate the playa
Hate the game
Dont hate the playa
Hate the game
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night