Cheaterzy zawsze byli są i będą, jedyne co można zrobić to po prostu zniwelować ich ilość. Ja się nie spotkałem z żadnym, a zagrałem z 200h od czasu dostępu do bety. Może jestem szczęściarzem.
Faceit miał zawsze ku temu lepsze narzędzia, płacisz to grasz, mało który cheater może sobie pozwolić na cheatowanie w gierce, można zawsze zawołać admina,a przede wszystkim money factor tutaj robi robote. CS ma teraz powrót do prime i słabego antycheata.
Śmiem twierdzić, że to ogarną, lepiej lub gorzej, ale ostatnie przynajmniej 600h gierki nie miałem oczywistego cheatera, może inteligentnego, który potrafił się z tym kryć.
Generalnie antycheaty jak i cheaterzy poszli do przodu. Teraz najlepszy cheat to jest podpięcie zewnętrznego komputera, który potrafi sterować myszką i dawać Ci WH z sąsiedniego komputera. Nie do wykrycia przez żaden system poza dobrze wytrenowanym AI lub dziesiątkami tysięcy ludzi analizujących każdą rozgrywkę i zgłoszenie. To nie czasy word.exe.
wrubel pisze: ↑01 paź 2023, 19:59siuhy kot
No gigakot, zrobić finał majora i teraz z nastolatkami wykręcić taki wynik? Co będzie za 5 lat, najlepszy IGL w historii tej gry?