A nie mieli jeszcze kd4 wypuszczać? Chyba że zrobili z tego magic 2 i 3.
Ale to obojętne po czasie magic 2 bardzo fajne i za bardzo się wszyscy prują o bity mid boya.
Ale następny album niech już ktoś inny produkuje bo to już piąty album razem. Może kanye znowu tylko tym razem lepiej, bo nas w formie
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Hit-Boy potwierdza że to ostatni chociaż wiadomo że nie należy na poważnie brać takiego pierdolenia
jakbym miał stawiać to Nas będzie działał z różnymi producentami teraz w tym pewnie nadal z Hit-Boyem, tyle że nie na całych albumach po prostu
info o KD4 wyszło od 50 Centa który powiedział w wywiadzie że będzie na featuringu, gdzie finalnie wylądował na M2
Słucham sobie i znowu to samo odczucie co przy wszystkich ostatnich wydawnictwach Nasa, no fajnie sobie chłop leci, ale przez nudnawe bity mnie to nie przyciąga
Mateusz pisze: ↑18 wrz 2023, 9:07
Fajny album, swoją drogą polecilibyście jakichś raperów typu Nas, Joey Badass, najlepiej z NY, ale nie muszą być, coś w tych klimatach?
Przesłuchałem całość i bez jaranka, ot taki sobie średni album który znajdzie się gdzieś tam w dolnej połowie dysko Nasa. Przesłucham sobie jeszcze raz kiedyś jak będę miał więcej czasu by odświeżyć sobie te wszystkie 6 albumów co nagrali z Hit Boyem w 3 lata
poza numerem z Waynem i kilkoma przyjemnymi, choć mocno rzemieślniczymi bicikami, to potężne nudy ten album. bez najmniejszego podjazdu do 1szej części, która jest niemal idealnie skrojoną bryłą i mam wrażenie, że też energii w samych nawijkach było więcej. wyeksploatowali to wzajemne kollabo do granic, nie ma tu już mowy o żadnym błysku, elemencie zaskoczenia, chęci by utwory były jakoś ciekawiej pomyślane. dla największych fanów Nasira pewnie taka współpraca mogłaby trwać w niekończoność, bo on po prostu jest kozackim raperem i dobrze siedzi na takich bitach, ale ja od typa określanego niejednokrotnie mianem GOATa, albo jednym poważnych kandydatów na ten tytuł, wymagam dużo więcej.