Najnowszy mam taki o
Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
Ja mam na razie same czernie i szarości
Najnowszy mam taki o
Najnowszy mam taki o
- nihil Novi
- piernikowyskoczek

rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Konik prawie fajny bo imo cień na brzuszku jakiś nienaturalny wyszedł, żeby nie powiedzieć ze ktoś to spierdolił.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Korzystając z echa konwentu pierwszej edycji Tattoo Art Festival w warszawskim Koneserze chce się z Wami podzielić nową dziarą, którą wykonała moja ukochana, zdolna kobietka, a zarazem osobista tatuatorka. Tatuaż zajął drugie miejsce w konkursie w kategorii blackwork/dotwork.
Jakby ktoś chciał zerknąć na więcej dziarek to zapraszam tu > SZPILA NA IG
Szpila się rozwija (rok doświadczenia) i szuka wyzwań, także przyjmie do realizacji projekty nawet najbardziej wymagających i ślizgawkowiczów.
Szpila się rozwija (rok doświadczenia) i szuka wyzwań, także przyjmie do realizacji projekty nawet najbardziej wymagających i ślizgawkowiczów.
zajebiste spodnie.
Podrzućcię jakieś fajne przykłady nagich kobiet

Podrzućcię jakieś fajne przykłady nagich kobiet
Spoiler

- piernikowyskoczek
cuda na kiju ten twój konkursowy, musiałem minutę patrzeć żeby rozkminić o chuj tam chodzi, jakiś filar wydobywający się z oka porywany przez UFO?
no i to oko z filarem jakoś dziwnie w perspektywie rzucone, czemu szczyt tworzy idealny okrąg, a nie bardziej elipsę?
ehh nie kumam fajnych tatuaży
no i to oko z filarem jakoś dziwnie w perspektywie rzucone, czemu szczyt tworzy idealny okrąg, a nie bardziej elipsę?
ehh nie kumam fajnych tatuaży
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ten filar to wysysana źrenica. Miało być pokręcone i już nie pierwszy raz spotkaliśmy się z taką opinią, więc uznaje to za propsy
perspektywa jest nierealna, ale to tyczy się całości tej psychodeli.
https://instagram.com/more_tender?igshid=1voqgkvdzss8t mania może coś od niej albo od jej faceta szesza
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
szeszu topka w PL:
Spoiler
Spoiler
- ToMojaStaraKsywka
zajebiste to oko, parę sekund kminiłem co ja kurwa widzę 
Gdzie tatuuje Twoja dziewczyna? Jak wygląda sprawa projektu dziarki?Dwaena pisze: ↑25 wrz 2019, 10:03 Korzystając z echa konwentu pierwszej edycji Tattoo Art Festival w warszawskim Koneserze chce się z Wami podzielić nową dziarą, którą wykonała moja ukochana, zdolna kobietka, a zarazem osobista tatuatorka. Tatuaż zajął drugie miejsce w konkursie w kategorii blackwork/dotwork.
Ma ktoś dojebane dziary na palcach jak prawdziwy raper?

[mention]lambiczi[/mention] INK Fetish w Warszawie. Normalnie uderzaj do niej na insta to się dogadacie co do projektu i cen
@UP ja mam od wewnętrznej strony palcy tak jakby z boku, fajny patencik jeśli nie jesteś do końca pewien jak zareaguje pracodawca na dziary w widocznym miejscu. składasz dłoń i nie widać. To były w ogóle jedne z pierwszych wzorków jakie robiła mi moja dziewczyna, jeszcze w domu na stołku, praktycznie bez żadnej wiedzy na ten temat. Spontan no i dodatkowo gupi byłem i tego samego dnia namawiałem ją żebyśmy się napili jakiejś wódeczki później. A że skóra na palcach jest cieniutka i łatwo za mocno wbić igłe to się porozlewało. Nie wygląda to źle co prawda, kształt wzorów zachowany jako tako, ale teraz Szpile to męczy, że mi krzywdę zrobiła i patrzy się z politowaniem
mówi się trudno, kiedyś mi całą łape zakryje jak już nie będzie się trzeba martwić o hajsy, w zasadzie to już teraz myślę o takich dojebanych, konkretnych wzorach, ale chyba się jeszcze wstrzymam.
@UP ja mam od wewnętrznej strony palcy tak jakby z boku, fajny patencik jeśli nie jesteś do końca pewien jak zareaguje pracodawca na dziary w widocznym miejscu. składasz dłoń i nie widać. To były w ogóle jedne z pierwszych wzorków jakie robiła mi moja dziewczyna, jeszcze w domu na stołku, praktycznie bez żadnej wiedzy na ten temat. Spontan no i dodatkowo gupi byłem i tego samego dnia namawiałem ją żebyśmy się napili jakiejś wódeczki później. A że skóra na palcach jest cieniutka i łatwo za mocno wbić igłe to się porozlewało. Nie wygląda to źle co prawda, kształt wzorów zachowany jako tako, ale teraz Szpile to męczy, że mi krzywdę zrobiła i patrzy się z politowaniem
Nie czuję potrzeby posiadania tatuaży, nie wiem po co je ludzie robią. Chęć odróżnienia się od otoczenia chyba już odpada, bo chyba z 1/3 ludzi, zwłaszcza młodych ma już dziary.
Niczego nie żałuję.
- ToMojaStaraKsywka
To wylewanie duszy pod skórę
Edit. No i nie wiem dla kogoś czyjaś skóra może się nie podobać albo może nie lubić się opalać więc się zdobi.
Wysłane z
Edit. No i nie wiem dla kogoś czyjaś skóra może się nie podobać albo może nie lubić się opalać więc się zdobi.
Wysłane z