Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Coś poszło nie tak jak na środku obrony gra Evans i Magłajer, klub mem
IT’S COMING HOME

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Sancho vs ETH
Fani United powoli chyba żegnacie Sancho
Fani United powoli chyba żegnacie Sancho
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ETH tez można wyjebac, 400 mln wydane, zero progresu
IT’S COMING HOME

trust the process
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Nie no tak z gry w tym meczu to jeśli uważamy, że Arsenal jest mocny no to United było bardzo blisko wygranej, wystarczyłby brak spalonego na Garnacho. Gola straciliście też po rożnym co jest akceptowalne, wyrównany mecz. Natomiast oczywiście ja mówię tylko o tym meczu nie o stanie drużyny jako całości, tego nie śledziłem. Ale z meczu tego jednego United wydaje się dosyć mocne.
A jeszcze jakieś dymy z Sancho, który wydał oświadczenie
A czemu on nie gra właściwie, oglądałem mecz z Wilkami gdzie jak wszedł z ławki to wydawał mi się ze sposobu poruszania najlepszym piłkarzem w ofensywie United. Zdziwiłem się, że nie wszedł w pierwszym.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe czy Sancho jeszcze wróci do żywych czy to jeden z najszybszych upadków w piłce od top ZP do wraka jaki pamięta ten sport.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
A to w Chelsea wy właśnie nie macie czasem ogromu skrzydłowych? Akurat śledzę Chelsea pod kątem FPLa i jak np jeden jakiś Czukumeke co super sie kiwał skręcił kolano, to mecz później patrze a tam znowu jakiś młody czarny koleś jakiś ukumeka co też sie zajebiście kiwa, a na ławce jeszcze siedzą Palmer i Mudryk co też się zajebiście kiwają. A do tego jest jeszcze Sterling co też się zajebiście kiwa. Myślałem, że wam napastnika trzeba środkowego.
Sancho lepiej zamknij morde bo cię eth zaraz znowu wyślę w góry do klasztoru na pół roku żebyś trenował sam
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@FLoo
Kto wyżej w tabeli będzie Chelsea czy United. Moim zdaniem tu będzie zacięta walka w spieprzeniu sezonu.
Kto wyżej w tabeli będzie Chelsea czy United. Moim zdaniem tu będzie zacięta walka w spieprzeniu sezonu.
- ConeyIsland
Jedyne co można zarzucic ETH to że nie punktuje z mocnym rywalem. Szrotu sie pozbywa, wbił do LM, puchar ligi zdobył, młodych z akademii wprowadza - to na plus.
Po takich latach Utd naprawdę wierzę ze potrzeba kilku sezonow na odbudowe... Naiwnie moze ale wierzę.
Po takich latach Utd naprawdę wierzę ze potrzeba kilku sezonow na odbudowe... Naiwnie moze ale wierzę.
- Cz4rny1337
- Moderator
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Antony zawieszony w prawach reprezentanta Brazylii. Repra cofa mu powołanie po tym jak była dziewczyna zaczyna mu sprawę o przemoc. Za niego powołany Gabriel Jesus.
United ma Greenwooda 2.0
Przynajmniej United ma wymówkę na 2 niewypaly transferowe Sancho/list/ i Antony /przemoc/ na ich out.
United ma Greenwooda 2.0
Przynajmniej United ma wymówkę na 2 niewypaly transferowe Sancho/list/ i Antony /przemoc/ na ich out.
Ale to i tak jest śmieszne, że Antony musi wylecieć za przemoc domową, żeby Gabriel, który jest lepszym piłkarzem został powołany w ogóle. I to nawet nie jest, że opinia fana Arsenalu. Antony nigdy by nie zagrał w City, Gabriel kilka lat tam grał i strzelał bramki.
przecież Antony też chuja gra w reprezentacji, a w ostatnim meczu w którym grał był też Jesus
poza tym to raczej nie te same pozycje
Wygłupiłem się więc.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Na twitter rośnie plotka, ze United zawiesi Antony.
Here go again.
Here go again.