Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
de laurentis se tylko pieniądze przelewa między klubami, a bari nie może być zbyt mocne żeby awansować, bo trzeba będzie sprzedać 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Romano- Transfer Zielińskiego upadł. Nowym celem Rodrigo de Paul z Atletico Madryt.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Jeremy Doku w City, 60 milionów. Będzie szybko na skrzydle, szybko będzie
Josip Sutalo w Ajaxie, 21 milionów. FM'owe świry na pewno kojarzą jegomościa
Josip Sutalo w Ajaxie, 21 milionów. FM'owe świry na pewno kojarzą jegomościa
- ConeyIsland
tego doku na jakimś turnieju widziałem i gość siał popłoch jak prime neymar. potem zapomniałem w ogole o nim. ciekawy temat
No, na euro 2021 w ćwierćfinale z Włochami robił niezły wiatr, ale potem problemy zdrowotne trochę spowolniły jego rozwój. U Pepa pewnie będzie hasał jak kiedyś Sane przed kontuzją.
też go pamiętam z euro, latał tam ładnie przeciwko Włochom ale później o nim cicho było, no on te kontuzjedość często łapie, w zeszłym sezonie więcej z ławki zaczynał niż w pierwszym składzie
- ConeyIsland
w angielskiej fizycznej lidze, na zdrowy rozsadek, bedzie czesciej obijany. niemniej zycze mu najlepszego bo papiery ma
- Cz4rny1337
- Moderator
Djordje Petrovic do Chelsea za 16 mln euro
Ja tam lubię takie wynalazki, w MLS nie ma obrońców, wiec zahartowany

Sutalo kozaczek, w Ajaxie się rowinie, niedługo skok na grubszą wode chujwiedokąd i za parę lat duet Gvardiol x Sutalo będzie topowym na świecie. czekamy na złoto mundialu do kolekcji, ajmo vatreni
- ConeyIsland
jeszcze mają tego Luke Sucica. tez mlody kocur
Ja się ogólnie coraz bardziej zastanawiam czy ten cały Sanchez nie był w pakiecie z Caicedo bo to jest niemożliwe żeby bulić taka kasę za trzeciego w hierarchii bramkarza.Cz4rny1337 pisze: ↑21 sie 2023, 23:31 Djordje Petrovic do Chelsea za 16 mln euro
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Coraz głośniej o transferze Balougna do...Chelsea.
Trochę jaja by były jakby odpalił na pełnej a Nketiah gdyby nie gol z Forrest to ostatniego gola w lidze strzelił w...styczniu.
Trochę jaja by były jakby odpalił na pełnej a Nketiah gdyby nie gol z Forrest to ostatniego gola w lidze strzelił w...styczniu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
szkoda, ze arteta nie chce mu dac szansy i pozbyć sie eddiego, ktory juz od dawna powinien grac w jakims evertonie
- rozklad_gaussa
a niech zdupia ten bubblegum za gruby becel, jak gosc prosto z wypo chcial miec w 1 skladzie zapewnione miejsce
eddie jeszcze nieraz zamknie mordy heaterom
eddie jeszcze nieraz zamknie mordy heaterom
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
jak wydoja Chelsea na hajs to czemu nie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jeremi doku kameldeen sulemana ale to byly pojebane skrzydla rennes swego czasu
- ebismolarek
kamil grosicki ousmane dembele lepszy duet na skrzydłach, rennes umie w to
chilwell kontuzja, tymoteusz puchacz za 12 mln do chelsea 
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Cz4rny1337
- Moderator
Ktos tam rzuca, że Chelsea daje 45, a Arsenal chce 70, bo 50 to była cena poza rywali. Jak dla mnie logicznie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia