Liga Saudyjska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Liga Saudyjska
Zakładam temat,tej ligi bo na poważnie zamierzam ją śledzić i pewnie nie tylko ja, a zainteresowanie będzie tylko rosło moim zdaniem z każdym rokiem.
Debiut trio Saint-Firmino-Mahrez
Debiut trio Saint-Firmino-Mahrez
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Re: Liga Saudyjska
Sztuczny twór. Kwintesencja sportwashingu. Jedno z najobrzydliwszych zjawisk w historii tego sportu. Dawanie jakiejkolwiek atencji tej lidze, jest nie tylko bezsensowne - mało to mamy fajnych rozgrywek? - ale też nieetyczne. Temat do wyjebania moim zdaniem.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To będzie zaraz 1 lub 2 liga świata.
Dlaczego 1 czy 2, bo jest pytanie czy wyczyszczą doszczętnie Premier League z gwiazd.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- zemsta1camzata
pierdolnie cała ta liga w przeciągu 5 lat.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A moim zdaniem nie i Szejki sobie robią nową zabawkę na lata.
Oczywiście ze pierdolnie, zorganizują mś a potem wyłożą lache na te lige
może pierdolnie jak liga chińska, a może nie, ilość konkretnych graczy, która tam przeszła poraża
https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... gn_players
to al ahli to przecież całkiem spoko pakę tam sobie zmontowało
no i docenili cześka 711 po mundialu i taktycznym ogoleniu arabii na mundialeiro, kiedy polski trener dostał ostatnio robotę w lidze z takimi kocurami
https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... gn_players
to al ahli to przecież całkiem spoko pakę tam sobie zmontowało
no i docenili cześka 711 po mundialu i taktycznym ogoleniu arabii na mundialeiro, kiedy polski trener dostał ostatnio robotę w lidze z takimi kocurami
Ostatnio zmieniony 15 sie 2023, 19:57 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
nie wiem czy zauważyłeś, ale Twoje zdanie nie jest tu darzone wielką estymą.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
GK Mendy to na razie straszna porażka. To co on wyrabia to piłkarskie jaja.
wyjebane w te ligę i meczów nie będę oglądał, ale co to za biadolenie o sportwashingu? A rosyjscy właściciele klubów czy saudyjscy czy katarscy to nie jest sportwashing? A FIFA i UEFA nie uprawiają sportwashingu? Nie bądźcie hipokrytami, po prostu kolejni dołączają, ale wszyscy są po jednych pieniądzach więc czemu nie bojkotujecie meczów LM, usuńmy ten temat o LM z forum bo UEFA to mafia.
Podobne słowa można napisać np o najnowszej historii Man City, PSG czy być może Newcastle
Dużo racji jest w twoich słowach ofc
Trzeba poczekać by sprawdzić czy to będzie wieloletnie zjawisko czy chwilowy boom jak w Rosji czy Chinach dawniej
@potter też ma sporo racji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Cała Premier League stoi na szejkach a ja tu czytam o obrzydliwej lidze Saudyjskiej. 
- ebismolarek
Każdy normalny ma wyjebane na tą ligę, bo to tylko ciekawostka na chwilę, ale jak miałbym obstawiać kto będzie się tym interesował, to właśnie nasz niezawodny ekspert piłkarski RIVALDO
My tu gadu gadu a jak za dwa lata dostaną dziką kartę w tej nowej lidze mistrzów to dopiero będzie
Saudi Aramco zamiast Gazpromu na banerach i jedziemyyy
Saudi Aramco zamiast Gazpromu na banerach i jedziemyyy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chyba nie tylko ja, bo telewizję wykupują prawa a kanały piłkarskie na YT potrafią robić już całe programy o lidze Saudyjskiej.ebismolarek pisze: ↑15 sie 2023, 20:27 Każdy normalny ma wyjebane na tą ligę, bo to tylko ciekawostka na chwilę, ale jak miałbym obstawiać kto będzie się tym interesował, to właśnie nasz niezawodny ekspert piłkarski RIVALDO
- piernikowyskoczek
oczywiste, ze ta liga to będzie topka w piłkarskim meju, za pare lat rivaldo bedzie sie smial z was
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dzięki.piernikowyskoczek pisze: ↑15 sie 2023, 20:39 oczywiste, ze ta liga to będzie topka w piłkarskim meju, za pare lat rivaldo bedzie sie smial z was
arabowie chyba mają więcej argumentów od rosji i chin. ruscy kojarzą się - i w sumie słusznie - z dziadostwem i permanentną pizgawicą, marketingowo nigdy nie byli zbyt ciekawym rynkiem dla typów pokroju neymara czy cr7, a chiny to z kolei kulturowa egzotyka dla całego świata oprócz samych chinoli. nikt normalny nie chce mieszkać u tych wariatów. poza tym oni wszystko muszą organizować w ramach wielkich planów na 50 lat do przodu (z piłką było tak samo - wyliczyli sobie, w którym roku zorganizują mundial, a w którym go wygrają xD), żeby po pięciu latach przyszedł jakiś komuch i wyjebał wszystkie długofalowe założenia do śmietnika, doprowadzając do bankructwa połowy klubów w kraju
tymczasem u arabów i ciepło, i luksusowo, i kulturowo wielu piłkarzom ten kraj jak najbardziej pasuje. wystarczy spojrzeć, ilu muzułmanów się tam już przeniosło. zakładam, że cały świat arabski - mimo rozmaitych niesnasek w tym pojebanym regionie - dostanie pierdolca na punkcie tych rozgrywek i o to pewnie saudom chodzi
dodajmy do tego, że saudowie już się trochę wkręcili w europejską piłeczkę - mają to swoje newcastle, organizowali różne superpuchary i inne gówno-turnieje. geograficznie nie jest to drugi koniec świata jak chiny. zupełnie mnie nie zdziwi, jak wcisną się kuchennymi drzwiami do ligi mistrzów / superligi. z londynu do rijadu jest mniej więcej taka sama odległość jak do astany, a kazachstan na luzie pyka w rozgrywkach uefa
choć oczywiście życzę im szybkiego krachu i dalszej koncentracji największych piłkarskich gwiazd w europie
zadna liga bez tozsamosci i pokolen wychowanych fanow ne ma prawa utrzymac zainteresowania, taka jest moja prawda futbolu, a rivaldo do schowka na miotly