Liga Saudyjska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

RIVALDO111
Zbanowany

Liga Saudyjska

Post autor: RIVALDO111 »

Zakładam temat,tej ligi bo na poważnie zamierzam ją śledzić i pewnie nie tylko ja, a zainteresowanie będzie tylko rosło moim zdaniem z każdym rokiem.

Debiut trio Saint-Firmino-Mahrez

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Bakan

Re: Liga Saudyjska

Post autor: Bakan »

Sztuczny twór. Kwintesencja sportwashingu. Jedno z najobrzydliwszych zjawisk w historii tego sportu. Dawanie jakiejkolwiek atencji tej lidze, jest nie tylko bezsensowne - mało to mamy fajnych rozgrywek? - ale też nieetyczne. Temat do wyjebania moim zdaniem.
RIVALDO111
Zbanowany

Bakan pisze: 15 sie 2023, 18:39 Temat do wyjebania moim zdaniem.
To będzie zaraz 1 lub 2 liga świata.

Dlaczego 1 czy 2, bo jest pytanie czy wyczyszczą doszczętnie Premier League z gwiazd.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

:lol: :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
rzulf

Post autor: rzulf »

pierdolnie cała ta liga w przeciągu 5 lat.
RIVALDO111
Zbanowany

rzulf pisze: 15 sie 2023, 19:31 pierdolnie cała ta liga w przeciągu 5 lat.
A moim zdaniem nie i Szejki sobie robią nową zabawkę na lata.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Oczywiście ze pierdolnie, zorganizują mś a potem wyłożą lache na te lige
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

może pierdolnie jak liga chińska, a może nie, ilość konkretnych graczy, która tam przeszła poraża

https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... gn_players

to al ahli to przecież całkiem spoko pakę tam sobie zmontowało

no i docenili cześka 711 po mundialu i taktycznym ogoleniu arabii na mundialeiro, kiedy polski trener dostał ostatnio robotę w lidze z takimi kocurami :cool:
Ostatnio zmieniony 15 sie 2023, 19:57 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
rzulf

Post autor: rzulf »

RIVALDO111 pisze: 15 sie 2023, 19:45
rzulf pisze: 15 sie 2023, 19:31 pierdolnie cała ta liga w przeciągu 5 lat.
A moim zdaniem nie i Szejki sobie robią nową zabawkę na lata.
nie wiem czy zauważyłeś, ale Twoje zdanie nie jest tu darzone wielką estymą.
RIVALDO111
Zbanowany

sztyc pisze: 15 sie 2023, 19:56 to al ahli to przecież całkiem spoko pakę tam sobie zmontowało
GK Mendy to na razie straszna porażka. To co on wyrabia to piłkarskie jaja.

Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

wyjebane w te ligę i meczów nie będę oglądał, ale co to za biadolenie o sportwashingu? A rosyjscy właściciele klubów czy saudyjscy czy katarscy to nie jest sportwashing? A FIFA i UEFA nie uprawiają sportwashingu? Nie bądźcie hipokrytami, po prostu kolejni dołączają, ale wszyscy są po jednych pieniądzach więc czemu nie bojkotujecie meczów LM, usuńmy ten temat o LM z forum bo UEFA to mafia.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Bakan pisze: 15 sie 2023, 18:39 Jedno z najobrzydliwszych zjawisk w historii tego sportu.
Podobne słowa można napisać np o najnowszej historii Man City, PSG czy być może Newcastle
Dużo racji jest w twoich słowach ofc
Trzeba poczekać by sprawdzić czy to będzie wieloletnie zjawisko czy chwilowy boom jak w Rosji czy Chinach dawniej
@potter też ma sporo racji
RIVALDO111
Zbanowany

Cała Premier League stoi na szejkach a ja tu czytam o obrzydliwej lidze Saudyjskiej. :rotfl:
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Każdy normalny ma wyjebane na tą ligę, bo to tylko ciekawostka na chwilę, ale jak miałbym obstawiać kto będzie się tym interesował, to właśnie nasz niezawodny ekspert piłkarski RIVALDO
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

My tu gadu gadu a jak za dwa lata dostaną dziką kartę w tej nowej lidze mistrzów to dopiero będzie
Saudi Aramco zamiast Gazpromu na banerach i jedziemyyy
RIVALDO111
Zbanowany

ebismolarek pisze: 15 sie 2023, 20:27 Każdy normalny ma wyjebane na tą ligę, bo to tylko ciekawostka na chwilę, ale jak miałbym obstawiać kto będzie się tym interesował, to właśnie nasz niezawodny ekspert piłkarski RIVALDO
Chyba nie tylko ja, bo telewizję wykupują prawa a kanały piłkarskie na YT potrafią robić już całe programy o lidze Saudyjskiej.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

oczywiste, ze ta liga to będzie topka w piłkarskim meju, za pare lat rivaldo bedzie sie smial z was
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
RIVALDO111
Zbanowany

piernikowyskoczek pisze: 15 sie 2023, 20:39 oczywiste, ze ta liga to będzie topka w piłkarskim meju, za pare lat rivaldo bedzie sie smial z was
Dzięki.
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

mario995 pisze: 15 sie 2023, 20:21
Bakan pisze: 15 sie 2023, 18:39 Jedno z najobrzydliwszych zjawisk w historii tego sportu.
Trzeba poczekać by sprawdzić czy to będzie wieloletnie zjawisko czy chwilowy boom jak w Rosji czy Chinach dawniej
arabowie chyba mają więcej argumentów od rosji i chin. ruscy kojarzą się - i w sumie słusznie - z dziadostwem i permanentną pizgawicą, marketingowo nigdy nie byli zbyt ciekawym rynkiem dla typów pokroju neymara czy cr7, a chiny to z kolei kulturowa egzotyka dla całego świata oprócz samych chinoli. nikt normalny nie chce mieszkać u tych wariatów. poza tym oni wszystko muszą organizować w ramach wielkich planów na 50 lat do przodu (z piłką było tak samo - wyliczyli sobie, w którym roku zorganizują mundial, a w którym go wygrają xD), żeby po pięciu latach przyszedł jakiś komuch i wyjebał wszystkie długofalowe założenia do śmietnika, doprowadzając do bankructwa połowy klubów w kraju

tymczasem u arabów i ciepło, i luksusowo, i kulturowo wielu piłkarzom ten kraj jak najbardziej pasuje. wystarczy spojrzeć, ilu muzułmanów się tam już przeniosło. zakładam, że cały świat arabski - mimo rozmaitych niesnasek w tym pojebanym regionie - dostanie pierdolca na punkcie tych rozgrywek i o to pewnie saudom chodzi

dodajmy do tego, że saudowie już się trochę wkręcili w europejską piłeczkę - mają to swoje newcastle, organizowali różne superpuchary i inne gówno-turnieje. geograficznie nie jest to drugi koniec świata jak chiny. zupełnie mnie nie zdziwi, jak wcisną się kuchennymi drzwiami do ligi mistrzów / superligi. z londynu do rijadu jest mniej więcej taka sama odległość jak do astany, a kazachstan na luzie pyka w rozgrywkach uefa

choć oczywiście życzę im szybkiego krachu i dalszej koncentracji największych piłkarskich gwiazd w europie
pardon

Post autor: pardon »

zadna liga bez tozsamosci i pokolen wychowanych fanow ne ma prawa utrzymac zainteresowania, taka jest moja prawda futbolu, a rivaldo do schowka na miotly
ODPOWIEDZ