Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
GKS Tychy to jest ten sezon!
Na nich ŁKS!
Na nich ŁKS!
wielki nicolaescu z bramka w debiucie 
tego się obawiałem... przewijały się takie plotki że Moyes może postawić na Areole i już w ostatnim sparingu on zaczynał a Fabian wchodził z ławki.
Szkoda, szkoda. Francuz też zajebisty bramkarz. Poziom w zasadzie ten sam, a jest 8 lat młodszy. nie wiemy jak wyglądają w treningu, ale chyba DM ma do niego słabość po wygraniu LKE. Fabian 15-20 spotkań w pucharach łącznie opierdoli.
btw szkoda tych słupków paquety
yer a wizard, Harry
No szkoda, pewnie tym razem tak daleko nie dojdą.
Tymczasem Iga na siedem swoich gemów serwisowych wygrała jeden
wstyd mieć tak słaby serwis będąc numerem 1. Drugie podanie w pierwszym secie to nie wiem czy jakąkolwiek piłkę wygrała.
Tymczasem Iga na siedem swoich gemów serwisowych wygrała jeden
@potter no ale licz jeszcze Fa Cup i EPL. Z 15-20 spotkań będzie. Szkoda, bo jeszce pytali go parę dni temu czy będzie jedynką i mówił że zabolało go jak w sparingu wchodził jako ten drugi
UD Las Palmas już 1-0 <3
w ogóle radość że sezon wrócił. obejrzałem już dzisiaj Arsenal, West Ham, w tle do Las Palmas lecą derby Łodzi (dawać ŁKS!!!), a jeszcze wieczorem Realek wjeżdża. 9 piw w lodówce zostało, picka w drodze, tęskniłem.
UD Las Palmas już 1-0 <3
w ogóle radość że sezon wrócił. obejrzałem już dzisiaj Arsenal, West Ham, w tle do Las Palmas lecą derby Łodzi (dawać ŁKS!!!), a jeszcze wieczorem Realek wjeżdża. 9 piw w lodówce zostało, picka w drodze, tęskniłem.
yer a wizard, Harry
newcastle po mistrzostwo albo lige mistrzów
co jest slabsze: serwis Igi czy jej konkurencja?
- scam_sakawa
Wielki Widzew Łódź!!!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
chuja tam
- scam_sakawa
Jeszcze większy Wielki Widzew!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie wierzę
- scam_sakawa
Eh, szkoda, spalony
Całe kurwa szczęście
cale szczescie widzew tylko 1:0 to se wlacze derby przed realkiem
no ten wyjebany forehand to kwintesencja jej gry dzis
chujnia max
chujnia max
Idź pan chuj, zalicza tylko regres tbh xd
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ale Olmo tam zruchał De Ligta