Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
a także James Ward-Prowse ma tam dołączyć, fajna ekipka się zbiera, ale nadal w ataku Ings i Antonio
nie no od Warda-Prowse'a mogliby się odjebać akurat, bo za rok wraca z wielkim Southampton pod dowództwem Jana BEDIEGO Bednarka do premier league i kręci dalej chore liczby bramek z wolnego dla świętych eh
po co komu napastnicy jak moyes naściąga maktomineja, magłajera dorzuci do tego soucka i ward-prowse pobije rekord asyst waląc wrzutki z rożnych i wolnych
- ebismolarek
christian benteke fifa 14 by się przydał
- rozklad_gaussa
wyglada jakby sie ugadali by zrobic beke z totenhamu, ktorego oferty ponizej 40mln odrzucali
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Kurwa jaka kradzież w biały dzień

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
chyba nie kumam akurat tego transferu i waszej podjarki, zamiast typowego podziału 1 gk i zmiennik będzie dwóch średniodobrych bramkarzy, z których każdy będzie chciał grać w pierwszym składzie. Tylko kwasy mogą z tego być.
Ramsdale to średniodobry bramkarz?

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- rozklad_gaussa
czy ja wiem, raya wie na co sie pisze, a rams ostatnio na pytanie o rywalizacje odpowiedzial cos w stylu "bring it on", imo arteta w ostatnich sezonach zainstalowal taki mindset u zawodnikow, ze pozytywnie reaguja na rywalizacje o sklad (tak wiem, ze bramkarz to specyficzna pozycja)
jak wyjdzie jakas lipa to nie skorzystaja z opcji wykupu, tyle
Ostatnio zmieniony 09 sie 2023, 23:20 przez rozklad_gaussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Dla mnie Raya to bardzo dobry bramkarz, a wzięcie go za 3 mln to właśnie kradzież. Jak Rambo ustabilizuje formę (sam wspomina, że ma problemy z koncentracją w mniej ważnych meczach) to go nie wykupią, jak okaże się że go wygryzie, na co też są duże szanse bo to po prostu świetny bramkarz, to go wykupią i też mamy kozaka. Za 30 mln można było się zastanawiać, w tej konwencji to sztos rozegrane
Ale z czym kradzież w biały dzień i za ile w takim wypadku taki średniak miałby isc
Chelsea oferuje 48 mln funtów za Lavie
Top 5 bramkarzy w lidze w dodatku ze statusem homegrown? Pewnie więcej niż wypozyczenie za 3 mln bez obowiazku wykupu
No trochę się wyrobił, ale w topce bramkarzy ligi nie jest. Imo jest Alisson, Ederson, Pope, a potem półkę niżej właśnie ci dwaj plus Pickford, Emi Martinez itp.
Raya był łączony z Chelsea i nie byłem jakoś zajarany tą opcją. Ja nie ufam jak bramkarz ma 183 cm, wolę tych wyższych.
Ale faktycznie jak loan za trójkę bez przymusowego wykupu to dobry deal.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
EXCLUSIVE: Bayern Munich have reached an agreement with Tottenham to sign Harry Kane, sources in Germany indicate. #FCBayern proposal worth above €100m accepted by #THFC. 30yo has been leaning towards staying but must now make a decision
@TheAthleticFC
@TheAthleticFC
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Po odejściu Kane. Son jest w top 3 najlepszych strzelców Premier League obok Salaha i Sterlinga
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ale to będzie flop ten ken w DE